ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Cestitke Sanyalici :D :D :D Znala sam ja da se nesto krupno sprema,pa pratim ja vesti :D

Grazza,mila moja,cmokim i ja tebe 1000x :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

hahahhaa ej hvaaalllaaaa puuunoooo! :D
Sad sam pichokaretina hahahaha
:wink:
Jbm im mamu mushku, mobingashku!ali naleteli su na tvrd kur...tako se kaze jbg...nemam ja to, nego dobar chip :wink: :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

SHampanjac za sve! :D
Zivele mi, zdrave i vesele bile!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

sanyalice BRAVOOO,chestitam ti od sveg srca,super siii,a ko cheka taj i docheka,ljubim te mila punooo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Chestitam sanyalice i ovde brej :roll: :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pa sada ne da si pichoketina nego si pich..ca bre,kako je lepo radovati se uspehu,svaka ti chast,samo NAPRED,grazza puno nam nedostajesh vrati se shto preee
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Ma prosto se osecam dobro i od same novosti da je sanyalica nadigrala mobere/ke/a :D :D :D . Samo napred!!!! :D :D :D

laku noc moje dame do sutra :D :D :D :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

C c c ja pijana :o , a Mika i Jesy se ljuljaju od alkohola i vrte kao lude :wink:
C c c moram i ja da promenim avatar sada da zbunim malo moju zbunjenu Martat koja ne prestaje da cheprka po pupku :D
Mammmiiiccceeee, ti si jedina trezna ovde, a? :D
Auuuu pa shampanjac se pije Hotmeno, a ne nazderava se tako od njega! :D Kako cete mi doci tak'e pijane u Ministarstvo za nerad, forum, pirinach i proju???? :o
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Ovo sam se slikala na istoj onoj terasi na kojoj me spopao onomad onaj mushki...leptir. Kao sto vidite, Mesec se puniii i ja luuudddiiimmmmm, a nadam se da je vama bolje :wink:
(Sarice, pa zato nisi lepo pajkila! Zbog Meseca, sad se setih. Meni ne smeta za spavanje, ali zato...nervi titraju...ujedam i sl.)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

sanyalica napisao:C c c ja pijana :o , a Mika i Jesy se ljuljaju od alkohola i vrte kao lude :wink:
C c c moram i ja da promenim avatar sada da zbunim malo moju zbunjenu Martat koja ne prestaje da cheprka po pupku :D
Mammmiiiccceeee, ti si jedina trezna ovde, a? :D
Auuuu pa shampanjac se pije Hotmeno, a ne nazderava se tako od njega! :D Kako cete mi doci tak'e pijane u Ministarstvo za nerad, forum, pirinach i proju???? :o
martat ,da li si ikad posle tolikog kopanja po pupi primirisala prst ?Joj ja jesam kako to smrdi qq :x
______ :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

HA HA HA procitajte ovu dijetu, super je...smehom se najbze skidaju kg :D
Zabavite se uz savršenu formulu uspeha, oslabite posle prazniènog prejedanja!

Mlitavi Amerikanci uvek su u potrazi za novom dijetom. Problem s veæinom dijeta je taj što se èovek ne može najesti (gladovanje), ili su jednoliène (pijete èorbice do iznemoglosti), ili bankrotirate ("mesna" dijeta). Zato ljudi "varaju", èesto odustanu nakon tri dana ili poènu da se prežderavaju odmah nakon dijete.

Ipak, da li postoji nada?! Postoji - to je nova "Èudotvorna bebi dijeta"! Sigurno ste primetili da je veæina dvogodišnjaka fit. Možda je to zbog njihove ishrane. Nije skupa, nudi raznovrsnu i kvalitetnu hranu, a i ludo æete se zabaviti!

PRVI DAN

Doruèak: Kajgana od jednog jajeta. Kriška tosta s marmeladom. Pomoæu prstiju pojedite dva zalogaja kajgane, ostatak bacite na pod. Pojedite jedan zalogaj tosta, zatim razmažite marmeladu po licu i odeæi.

Ruèak: Èetiri bojice (bilo koje boje), šaka èipsa i èaša mleka. Potegnite tri gutljaja, a ostatak prolijte.

Užina: Grisina, èetiri gutljaja ustajalog piva.
Veèera: Ispržite tost i bacite ga na kuhinjski pod.

DRUGI DAN
Doruèak: Pokupite juèerašnji tost s kuhinjskog poda i pojedite ga.

Ruèak: Pola crvenog karmina i cigareta (mora se pojesti, ne popušiti). Jedna kocka leda po želji.

Poslepodnevni zalogaj: Ližite lizalicu dok ne postane lepljiva. Izaðite iz kuæe i bacite je u prašinu. Uzmite je nazad i cuclajte dok ponovno ne bude èista. Zatim je unesite u kuæu i bacite na tepih.

Veèera: Kamenèiæ koji ste doneli spolja i dooobro ga sakrili. Prelijte pire od krompira ledenim èajem. Jedite kašikom.

TREÆI DAN

Doruèak: Dve palaèinke s mnogo preliva. Jedite prstima, koje obrišete o kosu. Èaša mleka. Popijte pola, zatim èašu napunite palaèinkama. Nakon doruèka, pokupite juèerašnju lizaljku s tepiha, poližite i sklonite je pod jastuk svog najskupljeg naslonjaèa.

Ruèak: Puter od kikirikija i hleb s marmeladom. Izmeðu zalogaja pljuckajte na pod. Razlijte èasu mleka po stolu i poigrajte se s baricama.

Veèera: Èinija sladoleda, šaka èipsa, malo vina i kafe.

ZADNJI DAN

Doruèak: Èetvrt tube paste za zube (bilo koji ukus), komadiæ sapuna, maslina. Prelijte èiniju pahuljica èašom mleka i dodajte pola šoljice šeæera. Kad su pahuljice omekšale, popijte mleko, a pahuljicama nahranite psa.

Ruèak: Uzmite jabuku i žvaæite je dok ne razdvojite kožicu do mesa, a onda sve pljunite. Potom pronaðite onu lizalicu i dovršite je.

Veèera: Èaša špageta i èokoladno mleko. Ostavite loptu od testa na tanjiru. Za desert - maskara.

Napomena: Svakim obrokom obavezno usput hranite ukuæane, plišane mede svojih klinaca, gumene lutke!

Izvor: Blic

prijatan dan
:D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

hahahaa nisam vishe na dijeti,pozzz
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Yes, Jesy, tu li jesi? :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Ej kad cemo ti i ja biti 8) ? Mislim kada cemo biti pochastvovane pochasnim chlanstvom??? :D Kad ispishemo 1000 pametnih postova? :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

ja cu sad da pichim kao luda do 'iljade! :D
Zaključana tema