Chip je fenomenalan!
Ljudi, pozdravljam vas sve i samo da podelim radost sa vama! Uskoro, tj. za nekoliko dana, prelazim na drugo, bolje placeno radno mesto! Jeeee ja, zrtva mobinga poslednjih godina, docekala sam svojih 5 minuta! Pravda je spora, ali dostizna Moram sad da sredjujem papire ovde, da svom nasledniku ne ostavim haos. Cmok svim alapachama, projaricama, pirincharkama...Voli vas Sanyalica
P.S. Miko, nije ministarsko mesto, ali je stepenica ka ministarskom
sanyalica napisao:Chip je fenomenalan!
Ljudi, pozdravljam vas sve i samo da podelim radost sa vama! Uskoro, tj. za nekoliko dana, prelazim na drugo, bolje placeno radno mesto! Jeeee ja, zrtva mobinga poslednjih godina, docekala sam svojih 5 minuta! Pravda je spora, ali dostizna Moram sad da sredjujem papire ovde, da svom nasledniku ne ostavim haos. Cmok svim alapachama, projaricama, pirincharkama...Voli vas Sanyalica
URRRRAAAA. Ne sumnjam ja sanyalice da ce biti ministarsko.A od nove VECE plate deder obradjuj sama sebe necim sto si dugo zelela.... Zrtva mobinga uzvraca moberu/ima udarac!!!!!
sanyalica napisao:Chip je fenomenalan!
Joj Ja se radujem zbog tebe ali shta tje mo mi sada? Necemo te smeti zvati pichokara!I netjesh se sa nama druziti ,moramo i mi se dizati na neshto
Kraju zeza ali bash se radujem mila moja.Uvek kazem pa i sad ponavljam :Bolje da imamo Gore nekoga svoga a valjda smo tvoji jbm mu misha !I ako je tebi bolje odmah je bolje i nama zar ne? Od zavisti nishta se ne dobija sem zlo,a od uspeha bilo chijeg moze se mnogo toga dobiti dobra zar ne?Bubim te puno to sam ih ja hipnotisala Samo ti napreduj dusho moja i treba .Bit ce bolje i tebi a i detzi !Na ovom zlu svaki dinar koji kapne vishe dobro dodje !BRAVO BRAVISIMO sanyalice nasha.I ovom mom neshto spremaju ,ali i radi kao konjov .Ja se nadam da nije OTKAZ !Ja kao ministarka?Valjda sam ja vaznija koje cu zvanje imati?Hehehe
Nek si ziva i zdrava josh godina sto !Shto bih Bajaga rekao?I sa srecom militze nasha shaljem ti svu pozitivnu energiju OVOGA SVETA!