ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- snsara
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ih sanyalice pa ja maltene i da zaboravim sta to bese sex....
tj. sada su mi opasni dani
, a muz navalio hoce jos dece ,,,, a ja stvarno sa svim situacijama u zivotu ne mogu. Plus dete koje je tokom dana toliko budno .... a ja mrtva nocu, a o glavobolji ne smeme ni da pricam
Sto se ti ce izvora zvanog "tudji muzevi" prosto kriza. Oko mene se skoro sve zive udate razvode, tako da mogu samo na tudje momke

Sto se ti ce izvora zvanog "tudji muzevi" prosto kriza. Oko mene se skoro sve zive udate razvode, tako da mogu samo na tudje momke
- sanyalica
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa to ti isto, vazzno da je tudje
Znas ono "tudje-sladje"
Martatatat ja se tebe zazelelaaaaa!!!
Eto opet nam bioritam neuskladjen he he he odoh da pakujem klopu za sincheka za put. Eh kod mene se neprestano nesto desava, dolazimo-odlazimo, gostuju mi, ja gostujem itd, nema-dosadno...
Seka mi je OK, Bogu hvala. Uskoro ce na odmor, ali luda zena, ta ce garant opet krechiti kucerinu ili sl, a ima svoju kucicu na moru i chak ni tamo ne ode...jojjj ala bih je tukla...ma i tukla sam je ono pre, ali nedovoljno izgleda
(zamisli ja nju isprebijam zato sto nece da jede, a bila mrrrshhhaavvvaa, a ja imala 13 a ona 20 god hahaha)
Martatatat ja se tebe zazelelaaaaa!!!
Eto opet nam bioritam neuskladjen he he he odoh da pakujem klopu za sincheka za put. Eh kod mene se neprestano nesto desava, dolazimo-odlazimo, gostuju mi, ja gostujem itd, nema-dosadno...
Seka mi je OK, Bogu hvala. Uskoro ce na odmor, ali luda zena, ta ce garant opet krechiti kucerinu ili sl, a ima svoju kucicu na moru i chak ni tamo ne ode...jojjj ala bih je tukla...ma i tukla sam je ono pre, ali nedovoljno izgleda