Poradicemo na popravku rejtinga .... a u skupstini prodje i slon bez problema ti se samo ustrepci, nabaci dekolte i stiklaje, a da i plavu periku i sve more
A sta tek mislis kako je meni - moj je gemist - lapo bosanac lapo srbijanac.
A kod gladi sam mislila prvo sexualnu, a onda stomacnu glad
Sanyalice otkrij mi samo tajnu kad je to "kad cerka odvrkne". Ma onda cu biti za dom penzosa ..... ili cu tek onda ko ludi ameri hoditi po belom svetu, u bermudama bela ko sir
gde ste alapacheeee,ja stigla i izgorela mi ramena,mislila sam na vas,eee taman sam mislila da krenem na exit a ono...desilo se ...pa sam odustala,ljubim vas sve alapachice moje
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
chestitam rodjendan muzhu od nashe martat,ali brukaaa nije bilo nishta aaaauuu,onda mu nije lepo chestitala rodjendan,vecheras popravni martat OBAVEZNO inache ce ti chip otkazati,pozdravljam te puuunnnooo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
ha ha ha daaa slavila sam 13.7. ha ha ha
umalo se nisam potukla s muzem zbog vaterpolaaa hm oboje smo navijali sa nashe, ali mi on ipak bio sumnjiv u jednom momentu, pa ga napadoh...
A Martat smochila chip, pa je bash zaboli sad za nas suvozemce...
Sarice, priznaj da si neispavana zbog sex pishtolja...c c c nemoj nas da farbash i da se vadish na detence zlatno
Vic o glavobolji:
shetali muz i zena po zoo vrtu. Dosli do kaveza u kome se nalazila gorila. Kad je video lepu, zgodnu zenu, gorila se pomamila. Muz to primetio pa kaze zeni da ga malo zavodi...da bi jos vishe poludeo Zaista, gorila se sve vishe i vishe palila na dobru ribu...Zena je smakla bretelu sa haljinice, podigla malo donji deo haljine i pokazala lepu butinu itd. A gorila!!!! Podivljao skroz naskroz! E onda muz pokida katanac, otvori kavez i ubaci zenu isprativshi je rechima: IDI SAD NJEMU OBJASNI DA TE BOLI GLAVA hahahahaha