ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- sanyalica
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Malo sam samo pre podne(ili prepodne?) heklala, pa nesto razmisljaaammm
ne moze bre to tako! Eto npr.onaj Mars, gde je taj? Mislim, OK ovo je slobodno za sve da virU, ali ako hoce da elaborira, mora proci neke testove, pa zar ne?Npr.test elementarne inteligencije, onda sklonosti, navika itd. Negde sam, ali davno, citala o elementarnoj inteligenciji, pa molim gdju Martat da objasni sta je to, jer ona radi s ljudima i dobro poznaje psihologiju.
Neka se pripremi...Skubi? Grazza? A nee,neka Grazza,neka odmara, lepotica nasha, umorila se , buji-paji Grazza mila (jesam li ti se dosta "uvlachila"?)
Neka se pripremi...Skubi? Grazza? A nee,neka Grazza,neka odmara, lepotica nasha, umorila se , buji-paji Grazza mila (jesam li ti se dosta "uvlachila"?)
ELEMENTARNA INTELIGENCIJA kao pojam a kamo li se definicija ne postoji.Ne bi se moglo nazvati ni lapsusom,a ni pravopisnom greskom.To bi se moglo svrstati pod ELEMENTARNU GLUPOST bez ikakvih izgleda za napredkom.
Sanyalice,sve dok radis sa ljudima-ziv si.Ali kada pocnes da se bavis glupostima-naj... si!
Ja naj..... pa zato kazem.
Sanyalice,sve dok radis sa ljudima-ziv si.Ali kada pocnes da se bavis glupostima-naj... si!
Ja naj..... pa zato kazem.
- sanyalica
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Grazza meditira pst!
Skubi juri frajere sigurno
Ti i ja elaboriramo dok NEKO (odande) ne kolabrira.
Nego, danas sam se chula s nekim ljudima s TV! Kazu da su zainteresovani da pustaju "Alapache" i josh neke manje zanimljive teme direktno u program! Znash ono dole shto ide po ekranu. Kazu da su esemesi jako dosadni, pa im treba neshto da poveca gledanost. Aha! ali u tom sluchaju, mi cemo postati popularne kao "Sex i grad". Ja sam Samanta, prva sam rekla!
Skubi juri frajere sigurno
Ti i ja elaboriramo dok NEKO (odande) ne kolabrira.
Nego, danas sam se chula s nekim ljudima s TV! Kazu da su zainteresovani da pustaju "Alapache" i josh neke manje zanimljive teme direktno u program! Znash ono dole shto ide po ekranu. Kazu da su esemesi jako dosadni, pa im treba neshto da poveca gledanost. Aha! ali u tom sluchaju, mi cemo postati popularne kao "Sex i grad". Ja sam Samanta, prva sam rekla!
Jel to Skubisa glavna alapaca?Jeste,znala sam!sanyalica napisao:Grazza meditira pst!![]()
Skubi juri frajere sigurno![]()
Ti i ja elaboriramo dok NEKO (odande) ne kolabrira.![]()
A to na TV se zove KROL,pa to mi je struka,secas se?