Ja razumem sve al da se siri tolika mrznja prema pojedinim narodima.Prvo,ovde to nije dozvoljeno a drugo to nije ni normalno ni moralno.Pa zar je toliko nemocna da se suprotstavi civilizovano a ne da govori takve grozote.Apelujem na administratore da nesto preduzmu.
Evo,vec se jedna osoba nasla prozvanom.Mene je sramota,ako mi verujes.Boze dragi,ko sve hoda ovom planetom.
A sad se ucutala i zavukla u misiju rupu umesto da se izvini javno.Pa ako si covek,treba da stojis iza svojih reci a ne da bezis kao pacov sa broda!Nadam se stvarno da ce i njene druzbenice sa pirinca ovo shvatiti ozbiljno i videti sa kim imaju posla.Takvima i najblizi okrenu ledja!
jaoj strasno ne mogu da verujem. Pa sad ce poceti i ostale da vredja. Koja je to glupaca nema joj ravne. Pirinac joj popio svu pamet, ako je uopste i imala
Evo ako i druge dve dame sa pirinca misle isto kao i mi,pozivam ih da nam se pridruze na ovoj temi.Znaci TOTALNI BOJKOT Mikalje i njenih losih i ruznih izjava.Neka postupe prema svojoj savesti.
i ja sam tako isto nadrljala od strane doticne, samo sto sam joj skrenula paznju da nije u redu vredjati nekoga ko par dana nije pisao na forumu.....
dobili smo niz komplimenata tipa: ko ih sisa kada imaju iq na nivou decice i ko zna kakve jos gluposti, i ne secam se vise....
baba odlepi s vremena na vreme, nicim izazvana, valjda ove nagle promene vremena lose uticu na emotivno labilne......