Dobro jutro, slatke moje...uhhhh kakva noc! Kakav pirinach, "piletina" je zakon! Takav provod, ma mozete misliti he he he Ionako smatram da se tih mojih 2 kg i 356 g vishka moze srediti pojachanom aktivnoscu, a bozemoj, pa kako se najlakse skidaju kile...ne moram da vam pricham...ahhh
Dobro nam dosla Skubiiiiiiiiiiiiiiii . Ma izgleda da pirinac lose utice na ljude, dobro da smo se na vreme skinule sa njega. E Martat ima sjajan proizvod, nalepis flaster i jedes koliko hoces a kilice same spadaju. Mislim da je to neki ruski proizvod sve na biljnoj bazi, nema hemije uopste. Ja sinoc zalepila, jutros 500 grama manje. Nemogu da verujem. Martat ti si moj idol. A sinoc sam se bas lepo naklopala i to bogami bilo kasno, i popila i vino i komad tortice. Ljubim vas sve. E kupila danas Gloriju, Sanyalice, bogasmi ti muz strava. A i ti si strava predpostavljam, cim te je nasao.
Ma hvala vam, mile moje, nije bas na fotosima dobro ispao, nije fotogenican. Jaoj tako sam umorna, neispavana, moram da prilegnem...Ne znam da li i veceras da bocnem malko piletine moja deviza je CARPE DIEM...izvinite, moram na latinskom da ne bi shpijuni skontali, hm, razumete valjda da sve mora biti strogo diskretno...Ljubi vas vasha Sanyalica
Bogami gadni ovi spijuni, al sta ces draga to im dusevna hrana. Uz to i pirinac i poskidase kilograme. Samo da ne obole od anoreksije slatka moja. Ma neka smo mi zivi, zdravi i veseli a dusmani neka ... ma znas sta vec nemogu ovde da pisem zbog spijuna
Naravno Sanyalice ISKORISTI DAN!!!!a I ja cu veruj mi.Ja vas dve nista ne razumem,o kakvim dusmanima i spijunima pricate.Bas niste fer ako mi ne objasnite.Osecam se malo ugrozeno kad nisam u toku.Ja na voj temi osim nas ne vidim nikoga.