Stvarno??? Muz ti ima privatnu detektivsku agenciju? Jojjj povlacim sve sto sam rekla za tebe! Oprosti Martatice, oprosti, molim te...kajem se sad Evo obecavam da ce i moj muz tebi pomoci kad bude trebalo, on je ,znas, epidemiolog!
Jao stvarno!!!!Srce si mila moja.ljubac veliki za tebe.Zavladala neka epidemija pre mesec dana,zvana ludilo koza,pa da li je on tu nadlezan ili....Moj muzic jeste jako lepe gradje i onako je muzevan,znas ali nema agenciju.On radi preko,razumes?Ne mogu o tome ovako,znas ovde ima raznih pa.....Ma vazno je da smo se ti i ja konacno razumele.Nema vise nesporazuma,pa ovde smo zbog druzenja duso moja a kome se ne svidja nek nas ne cita.Jel tako,sreco moja?Bas sam se zabrinula da ces mi se naljutiti a imam neki osecaj da si super riba.Cmokim te puuuuuuuuuuunooooo
Alo, alo!
Jeste, draga Martat, pravi specijalista za sve te epidemije, pandemije itd, ali nisam chula za tu bolest. Kako kazes ''lude koze''? Bas cu ga pitati! Ali to je za veterinara ipak, a?
Otvorio je privatnu ordinaciju za epidemije, prvu na Balkanu te vrste. Mozda si chitala u Gloriji o tome? Danas je otputovao na simpozijum na Bora-Boru! Znas gde je to?
Eto, vidis, danas sam superrr! Sad moram da idem da se spremam za izlazak...nista posebno...par drugarica Caos, slatka moja, kuckamo se posle...
Jao divno,mila moja.|Mislila sam da ti ispricam jedan vic ali neki drugi put cu,sad moram i ja da se spremam.Moj mili muzic me vodi na klopicu po mom ukusu,znas ono plodovi mora i slicno.Ma kad imas ove flastere mozes sve Pisi kada tebi stignu,videces cudo su.Cmokic
Nije ti trebalo uopste,pa ti najbolje poznajes svog dragog.A koliko dugo ste u braku?Mozda je najbolje i da ne citas tamo neke zlobne misli,samo ti unose nemir u zivot.A ovde i onako svakakvih ima,cini mi se i perverznih i vulgarnih.Al videces vec i sama,znas nakojoj temi......Odoh sada pa ti se javim veceras
Samo jos nesto da te pitam da mi proveris kod muza tvog.Cula sam da se pojavila neka cudna bolest,nema simptome prvih dana kada je najvaznije odreagovati,vec se primeti kada je vec kasno.Utice,kazu,na neki nerv u mozgu,boze dragi.Strasno!!!Primetili su da najvise obolelih je medju onima koji se kupaju u bazenima.Ma ne pada mi na pamet da rizikujem,za svaki slucaj necu ici.Ali ako je stvarno tacno,nije fer da stampa i mediji to zataskavaju.Pa tek je pocela sezona kupanja.
Mozda nam se jos neko javi da prica na tu temu ali ipak pitaj muza,molim te
Evo mene,stigla sa klopice.Extra je bilo,njam njam Bas volim te morske stvari i jedva cekam da ponovim.Najbolje od svega je sto vise ne moram da pazim sta jedem.Sutra ce i tebi stici tj.trebalo bi.Nikako da te pitam,sta si odlucila za onaj pirinac,jel nastavljas ili prekidas?
dobro vece evo i mene. Joj bila dugo na putu, pa mi evo vec dva dana dolaze zenice, reba spremiti ovih 150 kvadrata. Istresti tepihe, ocistiti srebrninu, bogami od vazduha potamni, pa slike prebrisati, pa herendi vazne, sve se bojim da nesto ne slupaju, mada su jako pazljive i fine zenice. A u kupatilima (jedno crne plocice)drugo roze i trece zeleno, treba sve obrisati i proprati, pa zavese, prozore, bas sam se umorila. Ma ne radim ja nista ali ih nadgledam ceo dan pa se i od toga umoris. Narucila sam klopicu sad ce mi stiici, pa malo vina i u krpice. jubim vas, pisem vam sutra/
Hej Grazza,nemoj ti da zapinjes,bas te briga neka rade kad ih vec placas.Danas je tako tesko naci nekoga od poverenja da ti odrzava kucu.Ja sam muke zive videla sa raznim zenama,kao dok se dogovaramo sta ce da rade sve je u redu a kada pocnu samo gledaju gde ce da zabusavaju,kao da je neko lud.Ali srecom sada imam njih dve koje su bas vredne.Ali ja se njima ne mesam u posao,tako da je sve u redu.Donesem im dorucak i nesto za rucak i one srecne.Odmori se ti lepo,nemoj mnogo ni da obracas paznju na to.Ebes kucu i prljavstinu,vazno da si se ti lepo provela.Koliko sam shvatila ti uskoro opet ides?
Sanyalice nam veceras nema,muz na put a ona u zivot.Tako bre i treba