Koji je tebi, Martat?!?!
Ti kao da si pila neki alkohol? Da ti nije Grazza dala nesto iz te njene Francuske?
P.S. E hvala za ono, chekam da stigne! Nadam se da si poslala post-expresom!
A znas sta, ti, vestice jedna, ti sad kako je Grazza dosla, postala si vrlo drrrska Ipak sam ja tebi puno pomogla i ne razumem sta se desava...kajem se i ja sto sam ti se poverila na PP
Ti da me oteras???? Ne idem na pirinach, jer su me tamo svrstali u provokatore, tj.nastavila sam da ga brojim i jedem, jer iskreno-uopste ti nisam poverovala ni da si mi poslala te flastere iz Rusije!
E sad cu da ti kazem kako! Ti spadas u one debele zenetine sto lochu, mogu se kladiti u to! I mnogo sam iznervirana, bolje da te danas ne chitam Ni malo razumevanja ne pokazujesh za moj primarni problem, to je nefer i neljudski!
Stvarno bre Tamaraft,ide taj pevac na zivce svima.Hajde i ti lepo na pirinac pa da mi ovde lepo pisemo o pametnim stvarima.I ju,gle proradila mi tastatura
Sanyalice,nisam ja debela zenetina,ja sam dama.A ako te bas zanima i moj muz je specijalista,al za takve kao sto si ti.Cuj,muz specijalista,ma znas koliko me briga