ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio

Zaključana tema
NikolaK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 19, 2008 3:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od NikolaK »

Kad ste vec na internetu pogledajte malo na guglu i sl. mikrotalasna deluje na celije vode iz namirnice i zagreva ih. na taj nacin ih menja i onda unosimo lose stvari u organizam!! u kontejner!
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Nikola moram ti priznati da si pravi expert!Sve sam te razumela a posebno mi se svidja prakticni deo.Ajde malo oladi i lepo plati reklamu za te tvoje prevarantske prizvode i prestani da s...s.
Koristim mikrotalasnu ceo zivot i sad si se ti nasao pametan da pricas kako ona nije zdrava.A te tvoje biljke su kao zdrave.Ma daj odj..i
NikolaK
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od NikolaK »

ZNAS STA BAS MI SE SVIDJAJU TVOJI PRAKTICNI ARGUMENTI! steta bi bilo da je bacis kad su se vec dale pare za nju. ipak za one ljude koji su pametniji od tebe i koji nece da guraju glavu u pesak po svaku cenu po principu-ako nemam pojma o tome onda super, da znaju, MIKROTALASNA JE NAJSTETNIJI UREDJAJ U DOMACINSTVU!! mada kad malo razmislim, prodati su milioni i milioni primeraka kako mikrotalasne, tako i coca-cole, cigareta, alkohola- pa ne bi se valjda oni reklamirali da nisu dobri! :P
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

A tek sto volim coca colu i cigarete.Al najvise volim zagovornike zdravih proizvoda u obliku tableta iz Rusije i Kine.
Koji si ti expert,zadivljena sam :roll:
p.s hajde malo iskuliraj a mozda bi mogao i da otvoris temu o stetnosti mikrotalasne ili pak da uradis disertaciju o njoj kada si tako pametan haha

BAS SI PRAVA ALAPACA-takvi nam trebaju na ovoj zenskoj temi
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Ali Martat, dusho, pa znas da mikrotalasna utiche na potenciju kod mushkaraca :wink: Ozonske rupe se iskljuchivo bushe upotrebom mikrotalasnih, multipraktika i pranjem sudova u mashini umesto ruchno. Pobogu, Martat, kako to ne znas?! :roll:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ubedili ste me!Sad idem da bacim i mikrotalasnu i masinu za sudove.A i ona za ves je nesto pocela da zraci.Vidim ja,sve manje ozona...
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

pa da! Samo komp ne zrachi, sve ostalo je uzas :lol: :lol: :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

:P :P :P
NikolaK
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od NikolaK »

naravno, samo monitor i tv. vrlo duhovito i konkretno!! :P
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Mi smo ti Nikola ovde sve duhovite i konkretne,pa zato nemoj da se svadjas i nemoj mnogo da pametujes jer te na ovoj temi niko nece ozbiljno shvatiti.Ali nije lose to sto ce konacno ozona biti vise a ja cu sudove i ves prati rucno.Razmisljam da bacim i peglu,od nje me posebno boli glava.Tacno i ona zraci,sad shvatih :D A na terasi cu da raspalim vatricu pa da spremim rucak a ako komsije pozovu vatrogasce ja cu ih uputiti na ovaj forum.Ma razumece me ljudi sigurno :D
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

jojjjjjjjjjj pa ja nisam tamo nego ovde, jel da javim da mi pobacaju sve ili da cekam da dodjem kuci?
A zraci li i avion li da plivam do kuce? :o
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

zaboravih da itam za klimu/ Mozda da ontiram one kineske lepeze, jel 1-00 komada dovoljno i dva crnca da masu ili i oni zrace? :o
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Plivaj Grazza plivaj,sigurnije je.Samo nemoj mnogo da prskas da se ne bi uznemirile celije iz vode :D :D :D
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

To za klime ne znam,cekamo Nikolu da nam odgovori.Ako zraci ima i klimu da izbacim iz kuce i samo cu da pijem male carobne biljne tabletice poreklom iz Rusije.A sledece godine na euroshit tamo pa da vidis kako se puca od zdravlja :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Da li sam nesto propustila?
E da, chula sam da od pushtanja vode u wc sholju nastaju tektonski potresi. To mi prichala kuma od moje zaove koja zivi tamo negde u Rusiji. Zato ne bi bilo loshe da bacamo sve preko terase, onako kao u srednjem veku. Evo ni tushiranje mi ne prija, sad se drapam-mora da u te sapune stavljaju ko zna sta, sigurno nesto vrlo nezdravo! Molim za objasnjenje nekog struchnog.Hvala unapred. :D
Zaključana tema