ALAPACE
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio
Nikola moram ti priznati da si pravi expert!Sve sam te razumela a posebno mi se svidja prakticni deo.Ajde malo oladi i lepo plati reklamu za te tvoje prevarantske prizvode i prestani da s...s.
Koristim mikrotalasnu ceo zivot i sad si se ti nasao pametan da pricas kako ona nije zdrava.A te tvoje biljke su kao zdrave.Ma daj odj..i
Koristim mikrotalasnu ceo zivot i sad si se ti nasao pametan da pricas kako ona nije zdrava.A te tvoje biljke su kao zdrave.Ma daj odj..i
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 19, 2008 3:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
ZNAS STA BAS MI SE SVIDJAJU TVOJI PRAKTICNI ARGUMENTI! steta bi bilo da je bacis kad su se vec dale pare za nju. ipak za one ljude koji su pametniji od tebe i koji nece da guraju glavu u pesak po svaku cenu po principu-ako nemam pojma o tome onda super, da znaju, MIKROTALASNA JE NAJSTETNIJI UREDJAJ U DOMACINSTVU!! mada kad malo razmislim, prodati su milioni i milioni primeraka kako mikrotalasne, tako i coca-cole, cigareta, alkohola- pa ne bi se valjda oni reklamirali da nisu dobri! 

A tek sto volim coca colu i cigarete.Al najvise volim zagovornike zdravih proizvoda u obliku tableta iz Rusije i Kine.
Koji si ti expert,zadivljena sam
p.s hajde malo iskuliraj a mozda bi mogao i da otvoris temu o stetnosti mikrotalasne ili pak da uradis disertaciju o njoj kada si tako pametan haha
BAS SI PRAVA ALAPACA-takvi nam trebaju na ovoj zenskoj temi
Koji si ti expert,zadivljena sam

p.s hajde malo iskuliraj a mozda bi mogao i da otvoris temu o stetnosti mikrotalasne ili pak da uradis disertaciju o njoj kada si tako pametan haha
BAS SI PRAVA ALAPACA-takvi nam trebaju na ovoj zenskoj temi
Mi smo ti Nikola ovde sve duhovite i konkretne,pa zato nemoj da se svadjas i nemoj mnogo da pametujes jer te na ovoj temi niko nece ozbiljno shvatiti.Ali nije lose to sto ce konacno ozona biti vise a ja cu sudove i ves prati rucno.Razmisljam da bacim i peglu,od nje me posebno boli glava.Tacno i ona zraci,sad shvatih
A na terasi cu da raspalim vatricu pa da spremim rucak a ako komsije pozovu vatrogasce ja cu ih uputiti na ovaj forum.Ma razumece me ljudi sigurno 

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da li sam nesto propustila?
E da, chula sam da od pushtanja vode u wc sholju nastaju tektonski potresi. To mi prichala kuma od moje zaove koja zivi tamo negde u Rusiji. Zato ne bi bilo loshe da bacamo sve preko terase, onako kao u srednjem veku. Evo ni tushiranje mi ne prija, sad se drapam-mora da u te sapune stavljaju ko zna sta, sigurno nesto vrlo nezdravo! Molim za objasnjenje nekog struchnog.Hvala unapred.
E da, chula sam da od pushtanja vode u wc sholju nastaju tektonski potresi. To mi prichala kuma od moje zaove koja zivi tamo negde u Rusiji. Zato ne bi bilo loshe da bacamo sve preko terase, onako kao u srednjem veku. Evo ni tushiranje mi ne prija, sad se drapam-mora da u te sapune stavljaju ko zna sta, sigurno nesto vrlo nezdravo! Molim za objasnjenje nekog struchnog.Hvala unapred.