Grazza,ja sam tamo gde si me i ostavila Ti si otisla smrc Al ces da se vratis,jos samo 19 dana,haha.
Ako kupis i ovu sparvu mozes slobodno da ostanes tamo gde si sad a da stan iznajmis nekome kao fitnes centar Super su ti vibromasazeri ali ziv maser je ipak bolje resenje haha
2 kapsule Detoksa + 2 kapsule Sveltforma + 2 kapsule Paksa + 2 kapsule Antioksa,
kakve su ovo kapsule i kakva je ovo dijeta sto Nikola K reklamira?
Pa kada popijem saku pilula i crnu kafu za dorucak ima da mandrknem i ne treba mi dijeta uopste
Jao, jao, vidi se da ste mlade i neiskusne Kakve bre sprave i kapsule?! Bacajte to! Za dobar izgled i fit formu zna se sta je najbolje-to su tri "S". Hajde, lutke, da chujemo te tri "s"stvari!
1.S= ?
2.S= ?
3.S= ?
pa od tolkih tableta i verujem da se neoseca glad,a da li je to zdravo?????ili smrshash pa za par meseci povratish sve, pre 3 god.sam pila BOZHEN smrshala sam2-3kg ali od tada sam se ugojila 7-8 shto sada pokushavam skinuti skinula sam 2 pirinchanom dijetom i idem dalje pa videcu pozdrav za grazzu
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
sanyalica napisao:Jao, jao, vidi se da ste mlade i neiskusne Kakve bre sprave i kapsule?! Bacajte to! Za dobar izgled i fit formu zna se sta je najbolje-to su tri "S". Hajde, lutke, da chujemo te tri "s"stvari!
1.S= ?
2.S= ?
3.S= ?
Koi sex? Ne loopaj draga moja .To je sad deficitarna roba.A muskartzi sve vishe pate od glavobolje ,kad podju na spavanje.Eh i ja sam nekad volela sex a sad i retko ga se secam(ali ipak rado) .Ajd cao looditze male
grazza napisao:volim sex i bas ga upraznjavam dobro jutro svima
Volim i ja naramdze NO TRPIM (serija nasha jedna) .Samo ti upraznjavaj i ja bi ali neeeema .Poz grazza .U dalekom Izraelu, ipak si nam blizu u srtzu cmokkkkkkkk