nocno mokrenje kod dece

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
sora
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 08, 2005 10:01 pm

nocno mokrenje kod dece

Post od sora »

Moj sin je predskolac. Sedma mu je godina i jos uvek mokri u krevet. To nam vec postaje veliki problem. Plasim se da se zbog toga ne povuce u sebe. Ne govori da mu to smeta, ali znam da je tako.

Uvece pred spavanje ide da mokri. pa dva sata nakon toga. Tada toliko cvrsto spava da bukvalno nista ne moze da ga probudi. Ako ne zavrsimo na vreme obavezno napravi ogromnu lokvu u krevetu. Zao mu je, stid ga je, ali kaze da hoce, a ne zna kako da to zaustavi.

lekari kazu da je sve uredu i preporucuju manji unos tecnosti pred spavanje. Pitam se da li sa mokrenjem ima veze delimicna fimoza? Ili mi negde gresimo kao roditelji (on je inace drugo dete).

Pomozite nam da resimo ovaj problem.
violeta
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Okt 21, 2004 3:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od violeta »

Moram da Vas pitam, ima li vase dete jos neki problem? Mislim na govor, motoriku, psiholoske probleme....

Ja radim sa decom, doduse na razvoju govora, ali se cesto susrecem sa ovim problemom. Mozete pogledati ovu brosuricu:
http://www.nocno-mokrenje.com/12

Ako zelite, mogu Vas uputiti kome da se obratite za resavanje tog problema. Nemojte ocekivati da Vase dete to samo resi jer to nije pod njegovom kontrolom.
Zaključana tema