POLIP NA GLASNIM ZICAMA, lecenje.......

Forum posvećen besplatnom online servisu za praćenje telesne mase, fizičkih aktivnosti, nivoa šećera u krvi i drugih parametara zdravlja - NetDoktor i aplikaciji za Android mobilne uređaje DoktorRS.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Odgovori
vranje76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 04, 2011 11:46 pm

POLIP NA GLASNIM ZICAMA, lecenje.......

Post od vranje76 »

Polip na glasni zicama.
Postovani...
Vec 5-6 meseci imam promuklost, koja je u pocetku bila zanemarljiva, mislio sam da je neka manja upala grla.
Problem je prisutan bio. Uradio sam briseve mikoloski i Bakterioloski grla, rezultati su negativni.
Danas sam se javio lekaru OrL, KOJI JE NA OSNOVU PREGLEDA KONSTATOVAOč
POLYPUS PLICAE VOCALIS ET lARYNGIS j381
POVREMENA PROMUKLOST. INDIREKTNO LA-SC TVOREVINA NA PREDNJOJ TRECINI GLASNICE.
TERAPIJAč
TABL.AERUS 1*1 10 DANA
PASTILE iSLA MINTS 4* DNEVNO OTAPATI U USTIMA
DRAG.HYMORAL F 3*2 PRE JELA
BRUFEN 400MG, 2*400MG.
I DA URADIM TEST NA ALERGIJU....

STA DA RADIM, UPLASEN SAM, JEL DA PIJEM OVE LEKOVE I TERAPIJU ILI DA ODSTRANIM STO PRE POLIP HIRUSKI,.ILI DA SE JAVIM TRAVARIMA KOJI OTKLANJAJU POLIP CAJEVIMA.....
Kako mi Vi savetujete, Zabrinut sam.....da se ne pogorsa ili da se ponovo vrati posle intervencije.....
natasa989
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 20, 2012 11:43 pm

Re: POLIP NA GLASNIM ZICAMA, lecenje.......

Post od natasa989 »

Postovani,
meni su ustanovili polip na desnoj glasnici i edem obe. rekli su mi da nije nista strasno, da ne postoje vezbe za to i da je to prolzano. javlja mi se jako cesta promuklost, pogotovo posle izlaska, prisustvovanjem zadimljenoj prostoriji i ako ne naprezem glas previse sutra dan ne mogu da govorim. da li su vama pomogli neki lekovi ili je morala operacija da se primeni.
Pozdrav
Odgovori