Forum posvećen besplatnom online servisu za praćenje telesne mase, fizičkih aktivnosti, nivoa šećera u krvi i drugih parametara zdravlja - NetDoktor i aplikaciji za Android mobilne uređaje DoktorRS.
Sa jedne strane na malim ustima (na vagini) mi je veća takozvana usna sa druge strane i razlikuje se nekoliko milimetara od ove druge i štrči van velike usne, izgleda zasušeno i mlitavo, da li mi možete pomoći? Tačnije da li mi možete reći zbog čega se pojavila i da li je opasna i utiče li na potomstvo, imam 15 godina i nevina sam, strah me je da će mi se momak smejati zbog nje i da ću se naći u nezgodnoj situaciji, nisam bila kod ginekologa ni jednom do sad i zabrinuta sam previše
http://www.doktor.rs/forum/styles/dokto ... unread.gif
Nije sad, možda ga imam već 6-7 godina, brine me samo zato što je mlitavo i kao osušeno, ne znam kako da vam objasnim, da li je moguće da se ukloni to nekako jer me je stid
naravno da se moze ukloniti ali to ipak mora da pogleda lekar i proceni o cemu se radi.Mislim da nemas potrebe za bilo kakvom intervencijom jer je to normalno i menja se vremenom.
Naravno, vrlo brzo i lako jednostvanom operacijom u lokalnoj anesteziji, javite se ekspertu na tom polju dr DraganiPetrovic, specijalista plasticne, rekonstruktvine i estetske hirurgije, bicete prezadovoljni, napisite kako ste zadovoljni nakon toga, zbog drugigh na forumu