Izraslia na malim usnama vagine

Forum posvećen besplatnom online servisu za praćenje telesne mase, fizičkih aktivnosti, nivoa šećera u krvi i drugih parametara zdravlja - NetDoktor i aplikaciji za Android mobilne uređaje DoktorRS.

Moderatori: vlada99, moderato, admin

Odgovori
medenosrceeee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 01, 2014 12:29 am

Izraslia na malim usnama vagine

Post od medenosrceeee »

Sa jedne strane na malim ustima (na vagini) mi je veća takozvana usna sa druge strane i razlikuje se nekoliko milimetara od ove druge i štrči van velike usne, izgleda zasušeno i mlitavo, da li mi možete pomoći? Tačnije da li mi možete reći zbog čega se pojavila i da li je opasna i utiče li na potomstvo, imam 15 godina i nevina sam, strah me je da će mi se momak smejati zbog nje i da ću se naći u nezgodnoj situaciji, nisam bila kod ginekologa ni jednom do sad i zabrinuta sam previše :cry: :cry: :cry:
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Re: Izraslia na malim usnama vagine

Post od tanja68 »

Jesi sigurna da se to sada pojavilo ili je bilo tako i ranije?
Nemas nikakvog razloga za brigu.to je sasvim normalno :)
medenosrceeee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 01, 2014 12:29 am

Post od medenosrceeee »

http://www.doktor.rs/forum/styles/dokto ... unread.gif
Nije sad, možda ga imam već 6-7 godina, brine me samo zato što je mlitavo i kao osušeno, ne znam kako da vam objasnim, da li je moguće da se ukloni to nekako jer me je stid
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

naravno da se moze ukloniti ali to ipak mora da pogleda lekar i proceni o cemu se radi.Mislim da nemas potrebe za bilo kakvom intervencijom jer je to normalno i menja se vremenom.
voque
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 03, 2018 4:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od voque »

Naravno, vrlo brzo i lako jednostvanom operacijom u lokalnoj anesteziji, javite se ekspertu na tom polju dr DraganiPetrovic, specijalista plasticne, rekonstruktvine i estetske hirurgije, bicete prezadovoljni, napisite kako ste zadovoljni nakon toga, zbog drugigh na forumu
Odgovori