Rtg snimak

Podforum za sva pitanja vezana za dijagnostičke procedure, skener, rendgenski snimci, magnetna rezonanca, scintigrafija, gastroskopija, kolonoskopija, kolposkopija. Tumačenja, saveti, edukacija.

Moderator: moderato

Odgovori
andrejsr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 28, 2014 1:21 pm

Rtg snimak

Post od andrejsr »

Uradio sam snimak pluca,ne pusim inace nemam problema nikakvih s plucima,na snimku se pojavila bela fleka sa leve strane velicine 10tak cm,imam 25 godina vodio sam zdrav zivot osim sto sam imao problem hronican sa sinusima i poslednjih dana mi se slijeva iz sinosa u zdrijelo imam i onu helio bakteriju,malo sam u strahu da li to mora da znaci ono najgore ili ne ?
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Re: Rtg snimak

Post od Filip »

Pa šta piše u pisanom nalazu radiologa u vezi tog snimka?
A mogao bih da se kladim da je ta bela senka normalna srčana senka koja i treba da bude tu pri sredini snimka, više levo, samo ti ne znaš da to čitaš.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
andrejsr
Novi član
Novi član

Post od andrejsr »

Pa uradio sam samo to video kako izgleda sestra mi dala i cekam do 4 da odem po to pa ce mi doktor reci..a ja sam malo u strahu kad sam video to na snimku.
andrejsr
Novi član
Novi član

Post od andrejsr »

a i nije bas senka okruglo je kao loptica mala..zato me i plasi :/
andrejsr
Novi član
Novi član

Post od andrejsr »

Doktor mi kaze da ne zna ni sto sam dzabe radio nalaz,sve je dobro samo meni se cini da je izgleda zamenio snimak : ) kaze da je najbolje da posetim psijihatra 8)
Odgovori