Moze pomoc oko dijagnoze ovog problema? :)

Podforum za sva pitanja vezana za dijagnostičke procedure, skener, rendgenski snimci, magnetna rezonanca, scintigrafija, gastroskopija, kolonoskopija, kolposkopija. Tumačenja, saveti, edukacija.

Moderator: moderato

Odgovori
Kentauros
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 12, 2009 10:12 pm

Moze pomoc oko dijagnoze ovog problema? :)

Post od Kentauros »

E ovako, imam jedan problem koji ne mogu da resim, u pitanju je moj brat koji se zali na sledece simptome;
Problemi sa ravnotezom ("osecaj lebdunjavosti tokom dana i povremeno u toku hodanja desi se osecaj propadanja ili kretanja gore dole kao u liftu"- tada oseti potrebu da sedne), i redje zujanje u usima. To mu smeta i ne zna sta da radi.
Ima vec duze vreme cest iritirajuci pritisak u sinusima za koji mu lekari jos nisu nasli uzrok. Imao je jos cini mi se zimus grip i to je to.

Ima li neko ideju sta bi moglo da bude uzrocnik gore navedenog i ima li neki sav? :) Hvala!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Moze pomoc oko dijagnoze ovog problema? :)

Post od tamaraft »

Uput za ORL specijalistu i na pregled!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Sonja F
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 12, 2010 5:32 pm

Re: Moze pomoc oko dijagnoze ovog problema? :)

Post od Sonja F »

tamaraft, mene je zainteresovao ovaj drugi dio problema, pritisak (povremeni) u sinusima, sam po sebi, sta to znaci, bez bilo kakvih drugih zabrinjavajucih simptoma... Cini mi se da se javi ako menjem temperaturu sredine u smislu da jsam napolju, vruce je, a onda duze vreme boravim u dosta rashladjenoj prostoriji...

Javi mi se pritisak, u usima, nosu, nekako istovrmeno, sve to se "poveze", ne znam kako to drugacije da opisem, i jedva govorim zbog toga... Uvek sam to objasnjavala promenom temperature... Ima li tu razloga za ispitivanje?

hvala unapred,

pozz.
Odgovori