Lekari u Kragujevcu me samo setaju od jednog do drugogi niko ne zna nista konkretno da mi kaze,od juce su mi lekari rekli da pijem samo roximisan,evo rezultata krvi od juce
GluC 7.2
Urea 4.0
CreaC 53
TP 71
AlbG 37
BiliT 10.6
BiliD 5.2
AST 23
ALT 26
CRP 92.6
Fe-Pl 4.5
Fibrinogen >12
sinoc sam imala temperaturu 38 i stvarno vise ne zna sta da radim,rezultati stitne zlezde mi josuvek nisu stigli
Poviseni granulociti i snizeni limfociti
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Poviseni granulociti i snizeni limfociti
Ако ни Роксимисан не помогне колико знам опција је Лонгацеф интравенозно.
Ја сам имао пар сличних ситуација и решио сам их уз помоћ петролеја за осветљење.
Ја сам имао пар сличних ситуација и решио сам их уз помоћ петролеја за осветљење.
zaboravila sam granulociti 74.4
jel ima neki opimalan period za kolko bi trebalo ovo da se resi?kako se koristi petrolej?
jel ima neki opimalan period za kolko bi trebalo ovo da se resi?kako se koristi petrolej?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Петролеј се пије, најчешће за лечење рака. Међутим мени је помогао код неких цисти и бактеријских инфекција. Прочитај о томе на мом сајту www .aca .rs у Савети, Здравље па под "П" - Петролеј.
За оптималан период не знам. Обично седам дана треба да антибиотици лепо делују ако су одговарајући.
За оптималан период не знам. Обично седам дана треба да антибиотици лепо делују ако су одговарајући.
stigli su hormoni stitne zlezde
FT3 8.0
FT4 42.5
TSH <0.15
TG6 5.7
TGAt18.8
TPOAt<1
jel su ovi nalazi normalni za subakutni tireoiditis?
FT3 8.0
FT4 42.5
TSH <0.15
TG6 5.7
TGAt18.8
TPOAt<1
jel su ovi nalazi normalni za subakutni tireoiditis?