LOSA KRVNA SLIKA

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: vlada99, moderato, Dr Mita

Odgovori
dmleki84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 9:51 pm

LOSA KRVNA SLIKA

Post od dmleki84 »

Meni je vec duze vreme krvna slika losa, hemoglobin i gvozdje imaju niske vrednosti. Kada koristim odredjenu terapiju stanje se normalizuje,kada prestanem sa terapijom opet ista prica. Sve ostalo je dobro. Nikako uzrok da se utvrdi. Pa bih vas zamolila za savet. Unapred zahvalna. Imam 28 godina, zenskog pola.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: LOSA KRVNA SLIKA

Post od aa_aca »

Питање је да ли си болесна или се неправилно храниш или лоше живиш.
veki30
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od veki30 »

Gvozdje hoce da jedu ciste na jajnicima i miomi, mozda da proveris to, moja kuma se preporodila od kad su joj punktirali ciste, a pre toga je bila na gvozdju non stop
double trouble is my life
dmleki84
Novi član
Novi član

Post od dmleki84 »

Nisam bolesna, dobro se hranim jedem sve sto ovi moji u porodici takodje koriste i krvna slika im je super. Sta je u pitanju stvarno ne znam. A ja se dobro osecam
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Пошто кажеш да је све у најбољем реду (исхрана, здравље, добро се осећаш) онда остаје неколико варијанти:
- лабораторија, у којој радиш анализе, лоше ради свој посао
- не крећеш се на ваздуху и не бавиш се спортом
- имаш нека техничка зрачења која делују на тебе
- ипак имаш неки здравствени проблема али га не осећаш

Једини савет који могу да ти предложим је да одеш на ирисдијагностику и/или АМП/ЕПТА систем да утврдиш целокупно стање организма. Линкове ћеш наћи на мом сајту (адреса у профилу) под Линкови, Здравље.
dmleki84
Novi član
Novi član

Post od dmleki84 »

Hvala puno na pomoci. Htela bih jos nesto da pitam meni je doktor prepisao da uzimam po dve tablete oligovit a u uputstvu pise po jedna dnevno??? Pa sam u dilemi sta da radim??' Unapred zahvalna
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Не треба ти ни једна таблета Олиговита. Боље глођи гвоздену кашику. Не знам да ли постоје бољи препарати, али за ове које користим знам да су одлични. Ево ти слика одличних мултивитамина, а остало погледај на мом сајту. Мало је бољи онај у белој кутији. А ово гвожђе (трећи препарат) је одлично.
Slika Slika Slika
dmleki84
Novi član
Novi član

Post od dmleki84 »

Hvala na odgovoru
saila
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 02, 2011 8:04 am

Post od saila »

Poštovani,

Imam 50 godina radila sam krvnu sliku eretociti, leukociti i hemoglobin na donjoj granici ili čak malo ispod, doktor je reko da popravljam krvnu sliku interesujeme vaše mišljenje inače ne osjećam nikakve bolove ..
Odgovori