Kreatinin 286

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: vlada99, moderato, Dr Mita

Odgovori
kafkazelko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 26, 2013 4:07 pm

Kreatinin 286

Post od kafkazelko »

Ne znam gdje bih ovo pitanje postavio jer ne spada ni u jednu podgrupu foruma. Evo ovdje cu zato. Otac od moga prijatelja ima nalaz kreatinina 286. Ima i hepatitis (cini mi se B tipa). Jedan doktor mu govori da mora smanjiti unos vode, a drugi mu govori obrnuto. Mislim, takav sukob misljenja je cudan. Ili je ovako ili onako, treba biti mislim jedinstveno rjesenje, a ne dva oprecna misljenja. Mozete li mi malo objasniti nalaz ovaj. Covjek je relativno stariji, oko 55 godina. Ima hipertenziju, los lipidni status. Izmijenio je ishranu i smrsao je sigurno 10 do 15 kila.Pozdrav i hvala.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Kreatinin 286

Post od aaaca »

Воду стварно нема разлога смањивати јер је она чистач организма. Без ње долази до нагомилавања токсина у организму итд. итд. итд. Важно је да се не пије газирана и минерална вода. Најбоља је Пролом и Роса и слично.
Odgovori