Antibiotik i laboratorija
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 15, 2016 3:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Antibiotik i laboratorija
Pozdrav zanima me koliko je dana potrebno da prodje posle uzimanja antibiotika da bi se radila krvna slika i da li i na koje parametre uticu antibiotici na krvnoj slici? Hvala puno
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Antibiotik i laboratorija
Како који антибиотик; постоји стотине варијанти. Мораш детаљно да прочиташ упутство.
-
- Novi član
Pio sam fromilid uno i levoksa,kao i orvagil...naime operisao sam devijaciju nosa i sinuse,mesec dana posle operacije imao sam bolove i temperaturu oko 37.3 kada sam vadio krv leukociti su bili poviseni na15.6,neutrofilni granulociti na 9.6 i limfociti na 5,e sad ja i posle terapije antibioticima se osecam malaksalo i imam temperaturu pa me zanima da li je dovoljno 5 dana pa opet krv da vadim da prodje? Ne znam da li ovo moze da ukazuje i na gljivicnu infekciju ili samo bakteriju?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Малаксао можеш да будеш и због алергије на неки антибиотик. Пет дана је обично довољна пауза после антибиотика с тим да ако су налази задовољавајући, анализе треба поновити после две-три седмице.
-
- Novi član
Uh alergican sam na polen malo i grinje,a od lekova sada uzimam alvokast i cetirizin uvece po 1 tabletu,mada cudno je meni sto su mi rekli da je od alergije otecena sluznica u nosu,a nalaz krvi je bio onakav