variranje pritiska

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mcgregor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 26, 2015 12:48 pm

variranje pritiska

Post od mcgregor »

Cao svima! Naime imam kao i svako ovde problem. Moj je sledece vrste, imam 29 god. Bavio se aktivno sportom Redovno odlazio svake godine kod kardiologa pre pocinjanja sezone. Nakon prestanka bavljena sportom zaradio sam visok pritisak 150 sa 70... nosio holter,ultrazvuk radio, test opterecenja sve je dobro... od terapije pijem 2,5 mg binevola i 50mg erynorma. problem mi je sledeci: fizicka aktivnost me posle par dana treninga prikuje za krevet sa tabletama koje koristim pritisak mi je 135:70 ako uz terapiju ubacim bilo kakvu fizicku aktvinost, nakon par dana pritisak se sroza na 120:50...60. Puls bude oko 55..60 i osecam se kao osamucen knedla u grlu mucnina malaksalost tj. Nmg da funkcionisem nikako. na zadnjem testiranju pre 4 meseca sve je bilo ok.
Odgovori