Sta je u pitanju?

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Delfin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 9:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Sta je u pitanju?

Post od Delfin »

Pre otprilike dva meseca sam 15 dana za redom imala visoku temperaturu, bez znakova prehlade ili bilo kakve infekcije. Osecala sam se jako umorno i iscrpljeno, mada me je to drzalo i mesec dana pre nego sto je temperatura pocela da mi raste. Posto nisam uspevala da oborim temperaturu, uradila sam analizu krvi privatno (krvna slika+leukocitarna formula),ali kod lekara nisam isla jer su svi rezultati osim monocita i limfocita (koji su bili prilicno poviseni) bili u redu. Sve sam to pregurala na nogama, radeci poprilicno tezak posao. Od tada osecam vrlo neprijatno svakodnevno preskaknje srca i ponekad bol u levoj nadlaktici. Trudim se da budem sto vise fizicki aktivna, pa svaki dan nakon posla setam bar pola sata. Ipak, primetila sam da mi to sve teze ide.
Sta bi moglo da bude u pitanju i imam li razloga za brigu i posetu lekaru?

Hvala unapred
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Pa ne bi bilo na odmet da doete do lekara i objasnite sve kao i ovde,može da bude svašta,počevši od sindroma hroničnog umora(gde se organizam usled dugotrajnog umora iscrpi ),do ''nepreležanog''virusa koji je možda oštetio srce(a tu onda treba mirovanje) itd.itd.ali ovako preko neta je to samo nagađanje,jer vam trebaju analize na koje će Vas lekar uputiti ,
Nažalost samo iz krvne slike ne može se mnogo videti.

Pozdrav
Delfin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 9:42 pm

Post od Delfin »

Zahvaljujem na ekspresnom odgovoru! Pokusacu da nateram sebe da odem kod lekara pa vam javljam kakvi su rezultati
Odgovori