radiofrekventna ablacija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ozzy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 22, 2007 6:46 pm

radiofrekventna ablacija

Post od ozzy »

Tahikardiju lijecim vec 4 godine a u zadnjoj godini iWPW sindrom.uzimao sam propranolol i doktor me prebacio na rytmonorm kao bolji lijek.nakon 4 dana sam imao napad tahikardije sa 2oo otkucaja koje nisu uspijeli obuzdati 10 sati.zavrsio sam u bolnici da me prebace intravenozno na amiodaron.lijek poslednje sanse kako je navedeno na kutiji.uradio bih ablaciju pa bih volio da mi neko strucan ili neko ko ima slicno iskustvo,preporuci gdje da to uradim.dosta mi je vise eksperimenata nestrucnjaka i sedativa.
viket
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 21, 2007 1:27 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od viket »

Nisam imao iskustva, ali znam za sigurno da se na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje nalazi ja mislim najopremljenija elektrofizioloska laboratorija u jugoistocnoj Evropi. Tako da ti je moj savet da odes tamo i raspitas se. Ali takodje znam da je i tamo velika guzva i da imaju mnogo posla.
Odgovori