Prolaps mitralne valvule i simptomi

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Morfium98
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 16, 2018 11:24 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Prolaps mitralne valvule i simptomi

Post od Morfium98 »

Moracu poraditi malo na ishrani da se ugojim, valjda ce biti bolje, hvala na vremenu.
Magnezijum cu sad ovaj da koristim pa cu videti kasnije gde mogu naći kapsule.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Па кад си га већ купио, попиј. Иначе Now Foods се може купити у Витамин шопу а много јефтиније преко Ихерба.
lutkica2018
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 28, 2018 9:30 pm

Post od lutkica2018 »

Ja bih ti preporucio da odes kod kardiologa-aritmiologa da on obavi pregled I bilo bi dobro da imas tu aritmiju snimljenu na EKG-u.
Morfium98
Novi član
Novi član

Post od Morfium98 »

Nikako da uhvate kad dodjem tamo legnem i kazu sv e je ok , jednom su uhvatili par sves i ves i rekli nista strasno pocinjem da sumljam da mi se to desava u nekim polozajima npr kad sedim mi preskace a kad lezim retko kad kad se sagnem preskace kad cucnem... nije mi jasno da li nesto smeta srcu pa zato. Imam pectus carinatum ali rekli su da to ne utice na rad srca da utice pectus exvantus... nzm. Jeste da stres ima uticaj ponekad ali sam bas primetio da odredjeni polozaji tela iritiraju da preskace
lutkica2018
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 28, 2018 9:30 pm

Post od lutkica2018 »

Onda verovatno nije nista ozbiljno opusti se... :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Зашто ти не направе ЕКГ док седиш?!

Рекао сам ти да си много мршав и због тога срце виси и његов рад зависи од положаја тела. Не видим шта ту има нејасно.
Morfium98
Novi član
Novi član

Post od Morfium98 »

Sad sam se udebljao imam 84 kg i dalje imam preskakanja mozda manje, razgovarao sam sa doktorom posto preskakanja imam kad sedim i kad sam nagnut jako puno rekao je da je to zbog prolapsa kao stvaram pritisak na levu komoru kad si nagnut i onda preskace. Rekao je da to kasnije ne bih trebao osecati kad budem stariji msm bice ih ali vrv necu osecati...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Е па да га јебеш, да извинеш. Угојио си се 20кг за четири месеца што је пребрзо. А претходно си смршао исто много и нагло. Све то не ваља за срце.

И стварно не знам како срце може да прескаче због пролапса.

Предлажем ти да се посветиш квалитетним суплементима и тако пробаш да смириш срце. Можеш и да пробаш са тинктуром валеријане коју прави Институт Јосиф Панчић - да би се мало опустио. Она не делује на менталне функције већ само опушта.

Иди и на форум Панспорта јер ћеш можда наћи нешто за себе.
Odgovori