Pozdrav
Sad bas i ne znam da li je ova tema za kardiologiju posto su uticali mnogi faktori!!!!
Da krenem od pocetka.Imam 18 godina.Za 3 meseca sam skinuo 20kg tako sto sam bio na visokoproteinskoj dijeti i bio sam izlozen teskom fizickom naporu(teretana) + skola i praksa.Sve je bilo super do pre jedno mesec i po dana kada sam pred spavanje uradio serije sklekova.Ujutro sam se probudio sa otkucajem srca 132min i od tada mi puls u duzem mirovanju(jedno 1 vremena) iznosi 73 i osecam blagi pritisak u grudima.Cim pocnem da se krecem taj pritisak se poveca i puls mi skoci u banalnoj setnji koja traje 10min na 110.Otisao sam kod kardiologa,uradio holter,EKG,rendgen pluca,FT4 i TSH i sve je ok osim naravno EKG-a i holtera.Kardiolog mi kaze da sam se jednostavno receno preforsirao i posto nisam unosio dovoljno hranljivih materija za moje godine,visinu i kilazu...Bice sve ok samo da mirujem duze vreme i da se dobro hranim.terapija propranolol 40mg 1/4 dnevno .E sad posto mi je to i vecinom i na nervnoj bazi sada posto ludim i stalno razmisljam kad ce da prestane taj period mirovanja i kad cu ponovo da vezbam,ako neko moze da mi preporuci nesto za obnavljanje i jacanje srcanog misica i da izbacim te silne slobodne radikale iz tela, nesto kao onaj AJKUS-ulje iz ajkuline jetre.Da li to nesto vredi,ili ima jos nesto bolje pored toga?