Postovanje svima.zelim da pitam da li mozda jos neko ima ovakav problem?
Kada legnem malo da se opustim osetim kao da mi srce kuca u stomaku, a isto tako i vidim kako mi srce kuca podize majicu.Onda uvece kad legnem da spavam okrenem se na levi bok isto primetim rad srca i te otkucaje osetim u usima a takodje i pulsiranje u stomaku.Da li je moguce da je to posledica stresa koji sam imao pocetkom ove godine.Takodje imam i gusenja u mirovanju ali i pri naporu i ponekad osetim blagi peskok srca.inace imam 22 god.
Unapred zahvaljujem
Problem srce
Re: Problem srce
Stres i nista drugo. Sa jednom tabletom za smirenje, u nekom kracem periodu, pred spavanje sve bi se resilo. Povremene aritmije skoro svi imaju, mnogi ih cak i ne primete.
Tanja hvala vam na odgovoru.I ja mislim da je stres ali opet mnogi imaju stres pa ne osecaju gusenje i lupanje i preskakanje srca,da li je bromazepam dobar za smirenje? i da li moze jedna tableta pred spavanje?
Unapred hvala
Unapred hvala
Izvinjavam se samo da napomenem i ovo takodje osecam neku nelagodu u grudima i grlu i blag bol u grudima i to mi se desava s vremena na vreme.A takodje imam i malo pogrbljenu kicmu i osecam bol izmedju lopatica pa neznam da li simptomi mogu biti i od toga?zahvaljujem
Najbolje bi bilo uraditi jedan kardioloski pregled i iskljuciti bilo kakav problem sa srcem. Sve to sto pominjete, blagi bol u grudima, moze biti i od kicme ali nije na odmet prekontrolisati sve.
Sto se tice tog osecaja pulsiranja uvece kad legnete sigurna sam da nije nista opasno i da je samo nervoza u pitanju te da bi nesto blago za smirenje resilo problem. Mozete slobodno popiti najmanju dozu bromazepama 1,5mg pre spavanja.
Sto se tice tog osecaja pulsiranja uvece kad legnete sigurna sam da nije nista opasno i da je samo nervoza u pitanju te da bi nesto blago za smirenje resilo problem. Mozete slobodno popiti najmanju dozu bromazepama 1,5mg pre spavanja.
Ok hvala vam.Da li ste mozda iz novog sada?
Nisam iz NS ali vam mogu preporuciti ordinaciju drCvjetkovic u Novom Sadu ako hocete da idete privatno, mada ne morate jer sve sto vama treba mozete da obavite i u domu zdravlja potpuno besplatno.
U domu zdravlja mi je problem zato sto treba da se zakaze i dugo ceka a i neznam da li moze da se uradi uz srca u domu zdravlja.
Kad osetis taj bol u grudima ako je vece, posle 9 sati, ti lepo pravac urgentni
Tamo ce ti uraditi sve sto treba i bices miran ;)Nema sanse da te vrate kuci sa bolom u grudima a da ti ne urade makar EKG a ako je neki ozbiljan problem na njemu ce se videti.

Ja nisam iz Novog Sada nego iz okoline.Tako da nemam prevoz da idem u urgentni.
Akoliko se placa Uz srca u dr Cvetkovic?
Akoliko se placa Uz srca u dr Cvetkovic?