Pozdrav,zovem se Vladimir i imam 20 godina
Imam problem dva dana,od kad sam se istresirao u porodici mi je deda doživeo infarkt,a i imam nekih ljubavnih problema.Od tada mi se čini da mi srce lupa ubrzano s vremena na vreme sam malaksao i stalno pospan,na trenutak mi deluje kao da ću da se onesvestim,noge kao da su mi teške,a srce me je par puta probadalo,baš u levu stranu,ali to je trajalo sekundu.Nemam nikakve bolove niti osećam trnjenje,ali osećam se baš čudno i umorno i čini mi se da se zamorim baš lako,čim napravim par koraka,jednostavno kao da mi fali energije.E sad me zanima da li je to za kod doktora i da li može da upućuje na neke ozbiljnije probleme ? Moram da dodam da pušim,ali sam zadnjih par dana smanjio sa skoro kutije na 5-6 cigareta i planiram da ih ostavim skroz
Probadanje i lupanje srca
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Probadanje i lupanje srca
То може све да ти буде последица тих проблема које си навео а може да буде и нешто друго.
Можда би било најбоље да неколико дана избегаваш нервирање и повећаш унос чисте воде и воћа. Ако се поправиш онда је то то.
Можда би било најбоље да неколико дана избегаваш нервирање и повећаш унос чисте воде и воћа. Ако се поправиш онда је то то.