pitanje

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
gytar
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 08, 2006 3:03 am

pitanje

Post od gytar »

Zanima me da li magneti mogu neprekidno da se koriste,ustvari koliko ih treba koristiti i da li i kad se spava i sta medicina kaze o magnetima,da li pomazu kod nekih bolesti i da li ko ima slabo srce moze da ih koristi
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

znas, to pitanje je bas pravo pitanje.
Ali, veruj da bi ti lekari odgovorili sasvim razlicito, u zavosnosti od njihove licnosti, a ne od samog znanja.

Na primer, jedan dr mi je rekao da kupim te magnete ako imam para za bacanje.
A dr koja se bavi i akupunkturom je rekla da su magneti dobra stvar, ali da je avzno potrefiti to mesto na telu, tj tu akupunkturnu tacku (ne mora bas tacno).

Na americkim sajtovima sma takodje nasla oprecna misljenja.

Tako da bilo ko i bilo kako da ti se odgovori, znaj da taj odgovo moras primiti sa rezervom.

INace, magneti s ene koriste 24 casa vec manje.
Takodje neki kazu da osobe sa hipertenzijom treba d abudu oprezne.
Vrlo je vazno i koji kvalitet magneta je u pitanju (magneti nemaju neogranicen vek trajanja)

Neki savetuju da se magnet (koji je kvalitetan) stavi ispod jastuka nocu, drugi magnet nose danju (kao nakit).

Ako neko veruje u tu metodu, tada c emu bar delimicno i pomoci.
Mozda pozajmis na par nedelja pa vidis da li deluje na tebe.
poz
danka
goki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goki »

To mu dodje nesto kao o kosmodisku, svako ima razlicno misljenje.
Dankin predlog je dobar, probaj pa vidi.
Pozdrav
Odgovori