pitanje
znas, to pitanje je bas pravo pitanje.
Ali, veruj da bi ti lekari odgovorili sasvim razlicito, u zavosnosti od njihove licnosti, a ne od samog znanja.
Na primer, jedan dr mi je rekao da kupim te magnete ako imam para za bacanje.
A dr koja se bavi i akupunkturom je rekla da su magneti dobra stvar, ali da je avzno potrefiti to mesto na telu, tj tu akupunkturnu tacku (ne mora bas tacno).
Na americkim sajtovima sma takodje nasla oprecna misljenja.
Tako da bilo ko i bilo kako da ti se odgovori, znaj da taj odgovo moras primiti sa rezervom.
INace, magneti s ene koriste 24 casa vec manje.
Takodje neki kazu da osobe sa hipertenzijom treba d abudu oprezne.
Vrlo je vazno i koji kvalitet magneta je u pitanju (magneti nemaju neogranicen vek trajanja)
Neki savetuju da se magnet (koji je kvalitetan) stavi ispod jastuka nocu, drugi magnet nose danju (kao nakit).
Ako neko veruje u tu metodu, tada c emu bar delimicno i pomoci.
Mozda pozajmis na par nedelja pa vidis da li deluje na tebe.
poz
danka
Ali, veruj da bi ti lekari odgovorili sasvim razlicito, u zavosnosti od njihove licnosti, a ne od samog znanja.
Na primer, jedan dr mi je rekao da kupim te magnete ako imam para za bacanje.
A dr koja se bavi i akupunkturom je rekla da su magneti dobra stvar, ali da je avzno potrefiti to mesto na telu, tj tu akupunkturnu tacku (ne mora bas tacno).
Na americkim sajtovima sma takodje nasla oprecna misljenja.
Tako da bilo ko i bilo kako da ti se odgovori, znaj da taj odgovo moras primiti sa rezervom.
INace, magneti s ene koriste 24 casa vec manje.
Takodje neki kazu da osobe sa hipertenzijom treba d abudu oprezne.
Vrlo je vazno i koji kvalitet magneta je u pitanju (magneti nemaju neogranicen vek trajanja)
Neki savetuju da se magnet (koji je kvalitetan) stavi ispod jastuka nocu, drugi magnet nose danju (kao nakit).
Ako neko veruje u tu metodu, tada c emu bar delimicno i pomoci.
Mozda pozajmis na par nedelja pa vidis da li deluje na tebe.
poz
danka