Nizak pritisak, ubrzan puls (ali ne u mirovanju)

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Bubi89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2012 1:20 pm

Re: Nizak pritisak, ubrzan puls (ali ne u mirovanju)

Post od Bubi89 »

Hvala.
Inace peti sam mesec trudnoce, gvozdje mi je 30,4. Da to nije visoko?
Koji magnezijum je najbolji?
Pila sam jedno vreme onaj u tabletama i cini mi se da sam od njega imala aritmije... Ne znam zasto...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Гвожђе јесте повисоко. Колики ти је хемоглобин и еритроцити?

"Онај у таблетама"?!

По мени најбољи је магнезијум који производи фирма NOW. Имаш на мом сајту у теми о срцу.

Како се храниш и шта пијеш?
Bubi89
Novi član
Novi član

Post od Bubi89 »

Iskreno lose se hranim, retko kad kuvano. Pijem limunade dosta, vodu jaaako slabo, znam da pijem i pepsi ili fantu. ZNam ja da sve to ne valja ali...
Imam super liniju i valjda zbog toga nisam ni svesna koliko to zapravo steti...
Taj magnezijum je bio Magnezijum 375 Plus B6 Inpharm firma, 30 kapsula u pakovanju.
Ne znam koji da uzimam sad u trudnoci.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Уопште не разумем ни тебе ни остале будуће маме које хоће децу. Да ли си свесна да од твог организма зависи здравствено стање будућег детета? Ако једеш смеће тиме храниш и дете. Шта мислиш какав ће организам да му буде после девет месеци исхране смећем? А после се питају како то да Бог дозвољава да дете од 10 година умре од канцера, леукемије итд. Па никакве везе са Богом то нема него са несавесном мајком а и оцем: цигаре, жваке, "100% природни" напици и остали разни сокићи, виршлице, колачићи, кифлице, смрдљиво месо, инфицаране пахуљице и да не набрајам даље.

Пијеш лимунаду? Цедиш лимун? Још нешто додајеш?

Што се тиче суплемената могу да ти препоручим оне које ја годинама користим. Као што рекох најбољи магнезијум је онај фирме NOW. Имаш о томе на мом сајту http://* у здравственим саветима.
Bubi89
Novi član
Novi član

Post od Bubi89 »

Ne pusim, ne pijem, jedem sta stignem jer takav mi je ritam zivota.
A sta da jedem ako ni pahuljice ne valjaju, generalno sva hrana koja ima da se kupi je otrovna.
Da odem u selo, sednem u bastu, i jedem blitvu, spanac i zelje iz iste...
Ne znam kako u gradu, sa urbanim nacinom zivota, i ritmom koji nam namece, jesti zdravu hranu?
Imam vec i starije dete koje takodje nece nista zdravo i ako sam ga od malena terala samo zdravo da jede. Povraca i pljuje sve sto je iole ruznijeg ukusa...

Sta da jedem, imas li savet, rado cu ga prihvatiti...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Мој генерални савет је да се храниш онако како су се хранили твоји преци. После тога иде савет да се храниш претежно на начин на који си одрасла јер ти организам најлакше вари такву храну. То наравно важи у случају да си јела здраву храну.

Што се тиче детаља могу да ти препоручим оно што ја једем. Као што горе написах: никакве жваке, сокове, кексове, колаче, мајонезе, кечапе, пице, виршле, паштете, погачице, смрдљиво месо, сладоледе, маргарини, намази, зејтин...

Овако се храним:
Хлеб - домаћи, од брашна, соли, воде и мало квасца, добро испечен
Домаћи кефир, додуше од куповног дуготрајног млека.
Пролом вода у великим количинама.
Воће и поврће држати у хладној води са содом бикарбоном и/или зеолитом пола сата и потом добро опрати.
Месо - наћи поуздане произвођаче
Колаче - само домаће, без прашка за пециво и соде бикарбоне.
Сокови - само поуздано домаћи
Киселе салате - само кисели купус.
Свињска маст обавезно

Ваљда је то све. Мораћу на мом сајту да отворим нову тему о исхрани јер овакво писање постаје заморно. :roll:

И наравно обавезно одговарајући и квалитетни суплементи (витамини, минерали, итд.).
Miti12345
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 23, 2018 4:15 pm

Post od Miti12345 »

PeraJA, jel si otkrio zasto ti srce tako radi ? Ja hocu da poludim vise, kad sedim puls normalan kad ustanem totalno poludi, mala setnja i 180,190 ... Citam forume, postavljam pitanja i niko nema problem kao ja, sem tebe! Grozno se osecam iz kuce ne izlazim...
Miti12345
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 23, 2018 4:15 pm

Post od Miti12345 »

PeraJA, jel si otkrio zasto ti srce tako radi ? Ja hocu da poludim vise, kad sedim puls normalan kad ustanem totalno poludi, mala setnja i 180,190 ... Citam forume, postavljam pitanja i niko nema problem kao ja, sem tebe! Grozno se osecam iz kuce ne izlazim...
Odgovori