Nizak krvi pritisak

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

ajojj, majja, nizak nema sta. Mislila sam mozda cisto malo slanija hrana...

Pa da nesvestica i pospanost bas zbog niskog pritiska--->manje krvi i kiseonika dolazi mozgu--->opruzis se po ulici ko etro :o
I, sto Etro sama u tudjem gradu :) vidis sta sve moze da se desi
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Hvala Bogu, za sada se nisam opruzila (a nadam se i da necu :lol: ), ali citav taj osecaj sa vrtoglavicom je grozan!! :(

I ja sam mrsava, JAKO SAM MRSAVA, ali krvna slika mi je sampionska :lol: :lol: :lol: :lol: ,

Za ne verovati je, ali hemoglobin mi je 138 a gvozdje 19!! Malo li je, na mojih 38 kg!!! :D :D :D
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član

Post od Iksa »

E vala bas! :D Moje Fe je 4 (bilo kad sam nekada davno kontrolisala krv)
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Iksa napisao:E vala bas! :D Moje Fe je 4 (bilo kad sam nekada davno kontrolisala krv)

:o :o :o :o :o

Dodji ti kod mene na jedan kratak kurs o zdravoj ishrani, da popravimo to malo!! :lol: :lol: :lol:

Za pocetak, unosi sto vise zelenih namirnica, kao i voca i povrca sa puno vit C (najvise ga ima u kiviju, crvenom grejpu, kupusu, sipku, biberu.....da, da.......dobro citas.....biberu :lol:), jer se tako gvozdje boje vezuje :wink: , konjsko meso, jedi puuuno zitarica (proso, heljdu, ovas..........kao papagaj :lol: , meni se svi smeju i zezaju me da mi samo jos fali da pocnem da kljucam semenke, jer i ovako malo jedem, ali ja ne obracam paznju, teram po svome :lol: ), sad ce leto, pa ce biti i kupina, sok od koprive je isto sjajan, med........

Koristi jedno 40 dana intenzivno ove namirnice i onda idi i prekontrolisi krv-nema sanse da ne bude rezultata!! :wink:

Pozz, majja :wink:

Izvinjavam se za Off, ali tim tokom je krenula tema, a moze mnogima i da pomogne!! :wink:
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član

Post od Iksa »

Majjce, poslusacu te, nego vockice slabo nesto jedem u poslednje vreme... uvek sam pre za cokoladu :roll:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Iksa napisao:Majjce, poslusacu te, nego vockice slabo nesto jedem u poslednje vreme... uvek sam pre za cokoladu :roll:
:lol: :lol: :lol: I ja ih slabo jedem, ali kupila sam sokovnik, i od tada samo gutam, sve zivo potrpam, pa kud puklo da puklo!! :lol:

A cokoladu ponesi neprijateljima kad krenes u goste :lol: , kad se napucas vocem i dignes secer u krvi sa njim, neces vise imati potrebu za tom UBICOM, zvanom cokolada!! :lol: :lol:

Da se ne lazemo, i ja sam ljubitelj slatkog zalogaja :lol: , ali svaki put kad je uzmem, ukljucim radare :lol: , i pocnem slikovito da zamisljam svoj holesterol i trigliceride, i kako mi zapusavaju krvne sudove, i vrlo brzo mi presedne!! :lol: :lol: :lol:

Joooooooj, proterace me sa ovog foruma zbog mojih tripova :lol: .

Evo, obecavam da cu se truditi da sto manje pisem na te teme........i ovako me "ne vole ljubitelji dobre kapljice" kad pocnem da propovedam, narocito na temama oko jetre, sad sam presla i na cokoladu..........

.......sta je sledece??!!

:roll: ........... Koka kola.........fanta.........cips........aaaaaaaaa NECU VISEEEE!! :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član

Post od Iksa »

Slika :lol: :lol: :lol: :lol: ali cokolada tako lepo stimulise hormon srece :D
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Iksa napisao:Slika :lol: :lol: :lol: :lol: ali cokolada tako lepo stimulise hormon srece :D

Istu stvar postignes i ako smazes jednu bananu!! :wink:

Nemoj da me provociras, moja MORA da bude zadnja!! :lol: :lol: :lol:

:wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Jel sam te ubedila, ili si nestala pod parolom: "sa ovom se budallom ne vredi raspravljati"??!?! :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član

Post od Iksa »

Rekoh sebi, nek' bude tvoja zadnja i odh da Slika

moze i voce, npr. u vocnoj torti :D
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Iksa napisao:Rekoh sebi, nek' bude tvoja zadnja i odh da Slika

moze i voce, npr. u vocnoj torti :D

:wink: E svaka ti cast!! :D :D :D

Ja tu "taktiku" moram jos da ucim!! :lol: :lol: :lol:

A zamisli ovako: uzmes jabuku, bananu, pomorandzu i sve to iseckas u ciniju, ubacis u to neki lesnik, badem i orah, komadice cokolade za kuvanje, i preko toga dodas slag. Na slag stavis jos malo rendane cokolade za kuvanje??!! :D

A??!! Jel moze??!! :D
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član

Post od Iksa »

Ihhh gde me nadje... sto sladje to draze! Slika,

Moze, moze!!! :D
Odgovori