Nalaz kardiologa je: normalan disajni sum, srcana radnja ritmicna, tahikardicna, tonovi jasni, bez sumova. EKG: s.r.fr. 100 min, intermed. el. osovina bez promena ST i T talasa. EHO: Aorta u korenu normalnih dimenzija, AV trivelarna, uredne separacije i koptacije kuspisa, LP nor. dimenzija i debljine zidova, globalna sistolna funkcija odlicna. MV-PMK voluminozan,elongiran, zivljih pokreta, ocuvane kopatacije bez kriterijuma za prolaps. Perikard bez izliva. Radio ERGO test koji je negativan (max bp 160/90, max hr 176/min).Dobio sam od lekova Nebilet 0.5 mg pola tablete na dan.Medjutim imam osecaj da mi je ovaj lek vise smetao posto mi srce ne radi ubrzano konstantno.Prestao sam da ga pijem pre ergo testa.
Radio sam eho stitne zlezde kod interniste.Uobicajeno polozena zlezda, jasnih granica, levi lobus promera 16.3, ostale dim. uredne kao i struktura zlezdanog parenhima.
ft3 - 6.8 (3.1-6.

ft4 - 22.4 (10.1-24.1)
tsh 2.6 (0.4-4.0)
Neurolog mi je radio EEG koji je takodje bio dobar.Rekao je da sam blago anksiozan mada se iskreno ne osecam tako.Dobro spavam i nisam nervozan.Vodim zivot potpuno normalno ne uzimajuci u obzir zdr. probleme.Dobio sam da pijem Tanakan 3x1 i Urutal 2x1.Predlozeno mi je da mi se uradi holter TA i EKG.
Prva 2-3 dana mi je apetit bio los medjutim sve se vratilo u normalu.Nisam nikada ranije imao ovakvih problema.Posao mi je takav da nekoliko sati dnevno provodim za racunarom,a ne znam koliko to moze da utice na ovo gore.Mislio sam da je anksioznost ili hipertireoza medjutim po recima svih gore navedenih specijalista, rezultati to ne pokazuju... Zanima me da li svi ovi simptomi mogu da ukazu na nesto drugo i koje bi preglede i testove trebao jos da obavim.
Hvala unapred