Komplexni 19-ogodišnjak (Lupanje srca-zeludac)

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
miloshstix
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 12, 2016 1:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Komplexni 19-ogodišnjak (Lupanje srca-zeludac)

Post od miloshstix »

Ovako, prije svega dobar dan, kako ste ? :)
U zadnje vrijeme sam imao nekih problema sa ubrzanim radom srca
Ispostavilo se da me obicni bensedin smiri, dakle strah
Radio sam EKG 4 puta uzastopno i rekli su da je sve normalno i da se ne plasim toga, ja rekoh OK.
Ovo piše gore u zaključku:
Sinus Arrhythmia
Incomplete Right Bundle branch Block
Otherwise normal ECK
Eh sad mene interesuje taj Incomplete RBBB, pošto oni naravno kao i uvijek kažu nije tebi ništa mlad si ti ovo ono, bolje sam uzeti stvar u svoje ruke i ispitati šta je to
Mene zanima jel ovo šta opasno, jer ne volim guglati o ovim sranjima na Americkom zato sto oni to opišu fazon : Laku noć krepaćeš sutra ovo ono.
Da nastavim, pošto sam imao veoma jake žgaravice od jednog slučaja koji mi se desio ujutro, krenuo sam na posao i onako bunovan popio 2 tablete odjednom, i tad sam htio da to povratim, povratio i nategnuo sav zeludac boze sacuvaj znaci, od tad ja imam te "zgaravice" evo i zadnjih dana bacim cigare, bude mirnija zgaravica ne bude kao kad pusim, medjutim meni je doktor rekao da mi je velika mogucnost da mi je zeludac probio opnu gore i da vrsi pritisak na srce, ja se onda jos uzrujam i onda kuca srce na sve strane, tačno kad legnem osjetim lupanje u lijevom uhu i lupa srce u ledjima u stomaku u nozi ma svugdje haha
Samo zelim neko misljenje o ovome, ako treba jos nesto dodati dodacu naravno :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Komplexni 19-ogodišnjak (Lupanje srca-zeludac)

Post od aaaca »

Жгаравица је због лоше хране или поремећеног варења због стреса.

А како ти је сада са дисањем?
miloshstix
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 12, 2016 1:14 pm

Post od miloshstix »

Disanje varira, nekad mogu punim plucima nekad onako kao nedovoljno, ugl nije kao gusenje nego samo osjecaj da ne mogu do kraja uhvatit zrak
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Знам тај осећај. Да ли си радио вежбе редовно? Да ли си ишао да ти неко намести леђа?
Odgovori