KOKSAKI VIRUS,MOLIM ZA POMOC

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Nevenka 48
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 01, 2006 9:10 pm

KOKSAKI VIRUS,MOLIM ZA POMOC

Post od Nevenka 48 »

U mom serumu 9.11.2006. na Torlaku nađen je virus COXSACKIE viruse Bg grupe.
Sa CB1 < 1 : 16
CB2 1 : 32
CB3 1: 64
CB4 1 : 512
CB5 < 1:16

Kod kuće ležim 5 nedelja sa velikom malaksalošću,nemam temperaturu i bez apetita ali sam strahovito depresivna. Depresivnost me strahovito uništava. Lekari mi nisu odredili nikakav lek, samo vitamine i voće. Za depresiju pijem ZOLOFT od 50mg jednu ujutro, LORAZEPAM od 2.5mg uveče, LIVOTRIL od 2mg 1/4+0+1/4, ali i pored toga sam jako depresivna. Takоđе vas molim da mi odgovorite da li lek COLCINCINE ili COLCHICINE leči koksaki. Molim vas da mi što pre odgovorite jer mi je psihičko stanje veoma loše. Ne znam šta ću sa sobom.
Unapred zahvalna
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Nevenka, moje znanje o koksakiju je jako slabo, tako da ne bih pisala o tome, ali na ovom podforumu ima stvarno dosta tema o tome, pa je najbolje da malo prelistas i sigurno ces naci dosta podataka o tome i odgovore na mnogobrojna pitanja koja te zanimaju.

Ja samo znam da mora dosta da se miruje..........

Pozdrav i sve najbolje, Majja :wink:
Nevenka 48
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 01, 2006 9:10 pm

Post od Nevenka 48 »

Hvala Majjo puno
pozz
Odgovori