klinika ostrog
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 10:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
klinika ostrog
Molim vas da mi kazete da li je neko imao iskustvo i kakvo sa klonikom Ostrog.Naime,moja mama koja ima anginu pektoris,i deset godina je patila od hipertenzije,koja joj je nekako iscezla,tako da su joj vec godinu dana ukinuti lekovi za regul.pritiska.Cardiopirin,concor,spironolakton,a po potrebi pije enelapril i to 1\4 tablete-ne moze biti manje!Isla u drMisovic,kod raznih privatnih kardiologa,ali povremeni bol u predelu srca,koji je u talasima ne prestaje.Pre neki dan bol je prestao tek na drugi nitroglicerin.Citala sam o aparatu koji imaju u Ostrogu i o tome da daju dijagnozu momentalno,a posto je sve to papreno zanima me da li je neko imao slicno iskustvo.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 08, 2007 7:45 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: klinika ostrog
bolje je ne koristiti taj uredjaj u ostrogu ili bilo kojoj drugoj ustanovi koja ga ima.dsara napisao:Molim vas da mi kazete da li je neko imao iskustvo i kakvo sa klonikom Ostrog.Naime,moja mama koja ima anginu pektoris,i deset godina je patila od hipertenzije,koja joj je nekako iscezla,tako da su joj vec godinu dana ukinuti lekovi za regul.pritiska.Cardiopirin,concor,spironolakton,a po potrebi pije enelapril i to 1\4 tablete-ne moze biti manje!Isla u drMisovic,kod raznih privatnih kardiologa,ali povremeni bol u predelu srca,koji je u talasima ne prestaje.Pre neki dan bol je prestao tek na drugi nitroglicerin.Citala sam o aparatu koji imaju u Ostrogu i o tome da daju dijagnozu momentalno,a posto je sve to papreno zanima me da li je neko imao slicno iskustvo.
pre bih isla na koronarografiju 100x nego jednom na taj skener.
zasto??
zato sto je zracenje koje pacijent primi OGROMNO!!!
skener prolazi 64 preseka po 3mm.
obicno "slikanje pluca"je zrnce peska u odnosu na tonu.
za vasu mamu je neka pilula bensedina ili tome sl.adekvatna.inace i ntg deluje smirujuce.....