Kardiomiopatija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
kafkazelko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 26, 2013 4:07 pm

Kardiomiopatija

Post od kafkazelko »

Otac mi ima 67 godina, prije nekih 5 godina ili manje dijagnosticirana mu je kardiomiopatija. Ne znam koji tip, da li dilatativna ili restriktivna, stvarno ne znam. Danas je tesko disao (nakon napora) pa je otisao doktoru porodicne medicine koja ga je poslala internisti (ili kardiologu) a ovaj ga je poslao u drugi grad na pregled. Nesto je se pogorsalo, pa ga je poslala specijalisti. Sve sto znam je da je rijec o kardiomiopatiji, da je imao i upalu pluca ranije, da je pri naporu tesko disao ponekad, a nakon terapije lijekovima taj zamor je bio manji, ali opet danas mu se to vratio taj isti zamor pa je otisao doktoru. Cekam da dodje kuci, jer ga je sestra odvezla u drugi grad. Lijekovi koje koristi su: Ampril, Lodix, Aldactone, Monosan. Mozete li mi reci koji tip kardiomiopatije se lijeci ovim lijekovima i koji tip kardiomiopatije moj otac boluje? Mi smo, ja i sestra, kao "djeca", valjda sacuvani od previse informacija, pa nam nikad nije ni receno tacno stanje.
kafkazelko
Novi član
Novi član

Re: Kardiomiopatija

Post od kafkazelko »

Hvala vam svima na odgovorima. Kad neko postavi temu "povisen seksualni nagon" ta tema ima preko 60 odgovora. Kad neko postavi ozbiljan problem nema odgovora nikako.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

За сексуалне проблеме сви су стручњаци за разлику од кардиолошких. Осим тога питање ти је такво да само неко веома стручан може да одговори. Чуј, шта се лечи тим, тим, тим и тим лековима заједно?
Korisnikov avatar
marelli
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Maj 23, 2008 1:49 pm

Post od marelli »

aco

u svakoj te temi ima, u sve se razumeš , pišeš samo koliko da pišeš ...daj mani da deliš svakakve debilne savete za sve što stigneš ...

daj olabavi malo
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

marelli napisao:aco

u svakoj te temi ima, u sve se razumeš , pišeš samo koliko da pišeš ...daj mani da deliš svakakve debilne savete za sve što stigneš ...

daj olabavi malo
Имаш неки проблем?
Korisnikov avatar
marelli
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Maj 23, 2008 1:49 pm

Post od marelli »

i da imam neću da ti kažem ...

da ga počneš tupiti sad i meni ...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па добро марели што не даш неки савет на овој теми када си већ тако паметан па прочитао све моје текстове?
kafkazelko
Novi član
Novi član

Post od kafkazelko »

aaaca napisao:За сексуалне проблеме сви су стручњаци за разлику од кардиолошких. Осим тога питање ти је такво да само неко веома стручан може да одговори. Чуј, шта се лечи тим, тим, тим и тим лековима заједно?

Aco, ja sam pitao za odgovor nekog strucnog, pametnog i suvislog. Zato ti ne mozes da mi odgovoris. Ja otkad znam za ovaj forum znam isto i da si ti dezurni ludjak ovdje, jurodivi. U redu je, trebao si da ponudis svoj fantasticni odgovor sa magnezijem koji lijeci sve.

Nasao sam odgovor, ne ovdje na ovom beskorisnom forumu, ali negdje drugdje. Tebi savjetujem da posjetis psihijatra i da lijecis tu shizofreniju koja je toliko ocigledna. S tobom nesto nije u redu.

P.S. Nema potrebe da odgovaras, ja na forum necu da se vracam, jer je besmislen, povrsan, beskoristan. A ti si kompletna jurodiva budala.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

У ал' си ме насекирао.

Прво научи да причаш и пишеш па онда дођи на форум.

А каква си онда ти будала ако очекујеш да неко "стручан и паметан" буде на "бесмисленом, површном и бескорисном" форуму?!
Odgovori