Juce po danu uzeo da jedem i kada sam jeo, osetio sam bol u ledjima pored kicmenih prsljenova, bol se protegla do trapeza i sve do lijeve ruke uz triceps pa malo kroz podlakticu, popio sam rapten K i proslo je.
kada sam legao, legao sam na lijevu stranu, u stomaku negdje u predelu zeludca puckalo je nesto, kao da je neka voda unutra pa lupka.
Srca mi normalno kuca i normalno disem.
Kada ustanem sve je okej.
Sve je to proslo i sve okej sinoc se najedem bas pravo i legnem spavati nakon 3h , ujutru se probudim i osjetim opet isto lupkanje unutra i to kada lezim samo na levoj strani.
Inace citam po netu da moze biti uzrok i dizanje teretana, idem u teretanu inace, pa mi recite onda koje vjezbe da ne radim.
Kao da imam hijatalnu herniju
Re: Kao da imam hijatalnu herniju
Вероватно си укљештио спој између кичме и ребара. Да ли те још увек боли то место поред кичме?
Ne boli me taj spoj, ali do prije poal sata, imao sam bol u levom delu grudi kroz sredinu boli i probada pozadi kod plecke i trapeza u misiciu i kada mi leva ruka isto bolila.
Sada je sve okej !
Gledacu da jedem cesce a manje obroke, a ne kao sinoc kada sam se najeo nenormalno.
Da li je greska sto popijem 2.5 litre vode dok treniram, da nisam zajebao s tim zludac pa mzoda dobio zeludacnu kilu?
Sada je sve okej !
Gledacu da jedem cesce a manje obroke, a ne kao sinoc kada sam se najeo nenormalno.
Da li je greska sto popijem 2.5 litre vode dok treniram, da nisam zajebao s tim zludac pa mzoda dobio zeludacnu kilu?
Не можеш да добијеш желудачну килу од много воде. Од много хране већ можеш. Преједање може да изазове свакојаке проблеме.
Него, нешто мислим, било би добро да одеш до кардиолога - већ сутра. Сумњиво ми је то повремено севање од леђа и кроз руку. Да си нешто ишчашио или укљештио, не би те само повремено севало. Најбоље је да одеш на хитну помоћ, јер ако будеш чекао упуте и остало, постаће бесмислено. Можеш и у среду у ВМА на хитну - тада примају све пацијенте. У међувремену немој да се излажеш физичким напорима.
Него, нешто мислим, било би добро да одеш до кардиолога - већ сутра. Сумњиво ми је то повремено севање од леђа и кроз руку. Да си нешто ишчашио или укљештио, не би те само повремено севало. Најбоље је да одеш на хитну помоћ, јер ако будеш чекао упуте и остало, постаће бесмислено. Можеш и у среду у ВМА на хитну - тада примају све пацијенте. У међувремену немој да се излажеш физичким напорима.
Ma vidjecu nzm jos da li da idem posto ne pazim nikako, hodam golisav po ovakvom vremenu i moguce da sam navukao prehladu itd itd, a i roditelji mi stalno govore obuci se utopli se itd itd.
Ипак ти скокни до хитне да погледају срдашце. Колико имаш година?
21, izmjericu ja pritisak posle
!

Najveorvantije sam se prehladio.
Ovo sto me boli verovatno ukljustio misic.
Mene interesuje za ono sto sma rekao sta se to cuje unutra:
kada legnem na lijevu stranu, izmedju grudnog kosa i stomaka kao da je neka voda unutra pa lupka.
Znaci samo kada legnem na lijevu stranu !
Sta je to ?
Ovo sto me boli verovatno ukljustio misic.
Mene interesuje za ono sto sma rekao sta se to cuje unutra:
kada legnem na lijevu stranu, izmedju grudnog kosa i stomaka kao da je neka voda unutra pa lupka.
Znaci samo kada legnem na lijevu stranu !
Sta je to ?
Ако је укљештење - не може да боли повремено, него боли стално док се не ослободи.
Оно вероватно бућка из желуца или из црева - претаче се храна и течност коју си појео и попио. Због варења хране боље је лежати на десној страни.
Оно вероватно бућка из желуца или из црева - претаче се храна и течност коју си појео и попио. Због варења хране боље је лежати на десној страни.