Jako golicanje srca

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
markodrag
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 04, 2018 5:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Jako golicanje srca

Post od markodrag »

Postovani, pre 6 meseci sam doziveo da mi je iznenada krenuo jak pritisak u glavi, odizmanje osecaja u levoj ruci, trnjenje jezika i crnilo pred ocima na momente (delice sekunde). Bio sam u urgentnom, dobio sam infuziju, secer i pritisak skroz ok i pusten sam kuci.
Sutradan sam osetio jaci bol u predelu srca, tj na levoj strani grudi. Bolelo me je i na najmanji dodir. Trajalo je oko 5 dana i povuklo se.

Od tada povremeno (6 meseci) osecam golicanje i neko lupanje srca, par puta i zaboli na par sekundi. Poslednjih dana je to golicanje prilicno intenzivno. Zakazao sam kod kardiologa ali me interesuje vase misljenje sta bi moglo biti u pitanju.

S postovanjem
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Jako golicanje srca

Post od aaaca »

Па свашта би могло да буде а понајпре инфаркт.
Dr.Milomir_Andrić
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 28, 2018 1:24 am

Re: Jako golicanje srca

Post od Dr.Milomir_Andrić »

Dali su vam radili EKG na urgentnom?Niste to napomenuli.. Ukoliko nisu i tek tako vas pustili kuci onda neko tamo treba da menja struku.

Ukoliko je EKG bio uredan,Moguce je da je uzrok psiholoske prirode.

Najpre kardiolog te stitna zlezda,ako je tamo sve uredu potrazitw pomoc kod psihijatra.
dr sc. med. Kardiohirurg
Odgovori