HEMOROIDI

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Perica_boy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 19, 2007 12:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

HEMOROIDI

Post od Perica_boy »

Imao sam hemoroide i dan danas ih imam,ali pre neki dan mi se pojavio hemoroid velicina kao pola lesnika,oka nisam sklopio morao piti tabletu protiv bolova,a do njega jos jedan srednji je iskocio...Ja sam cuo kada prokrvari da boli jedan dan ali da se brzo povuce,pa kako bi bilo da ga probijem da iscuri ona krv na zavrsetku,i kako sprijeciti da mi se vise ne pojavljuju..javljaju se svakih mjesec mjesec i pol,ali ovo sada je najgori sto sam ikada imao?????????????Uglavnom koristim FACTU cepove i kremu i to me prodje ali nakon mjesec dva opet isto i ajd' Jovo na novo
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Re: HEMOROIDI

Post od etro »

A kud bas nadje na kardiologiji da postavis ovo pitanje? :)

Imas ispod na gastroenterologiji teme o hemoroidima i za pocetak to ti je dovoljno da se informises malo o tome sta su hemoroidi, zasto se javljaju i kako se tretiraju,,,
Najvaznije od svega je da momentalno zaboravis na tu ideju da ih ti probijas bilo cime!!!
Odgovori