Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.
Postovani doktore javljam Vam se sa maminim nalazom i molim Vas da mi protumacite da znam da li su doktori u pravu kada kazu da je veoma kritican pacijent.
STENOZIS ACI DEX
TIA
FA
ICVA.A.XV
REINSUL.LOBI
PARIETALIS-SIN.26.5.OO
PONOVLJEN JE CT KAROTIDA I DALJE 70% STENOZA ADI DESNO GDE SE CUJE I SUM.
Nisu mi bas jasne sve dijagnoze, vidim da je imala slog pre 15 godina, a sada ima izrazene cerebrovaskularne tegobe, ako je tako, onda jeste u opasnosti da ponovo dobije mozdani udar. jeste li sigurni da ste dobro prepisali ovo: REINSUL.LOBI PARIETALIS-SIN.26.5.OO ?
Pozdrav.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Doktore to mi je muzeva majka rekla citajuci nalaz preko telefona jer moja makka ne zna da cita.Par puta sam je pitala i to je sto mi je rekla.Molim Vas recite mi da je to Vasa majka da li biste pristali na operaciju ili ne?
Bog Vas cuvo i blagoslovio!
pozdrav