Dali je ovo u redu i sta da radim (palpitacije)

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Lioniessi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 29, 2005 10:44 am

Dali je ovo u redu i sta da radim (palpitacije)

Post od Lioniessi »

Pozdrav svim na forumu i trazim pomoc.
Ono sto mi se desava je da u posljednje vreme imam normalni puls (ne gubim vazduh i sl.) ali osecam u grudima kao da se nesto preokrece... i posle je sve OK. Nestto kao preskakanje rada srca i sl.

Prije pola godine sam uradio sve moguce pretrage po kardiologa i nista.
ono sto je dosta karakteristicno kod mene je da se puno znojim (kad imam koju fizicku aktivnost pa makar i hodanje)

Hvala VAM
s.and.i
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 2:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od s.and.i »

Ako si radio UZ srca i on bio OK onda bi mozda bilo dobro stitna zlezda da se prekontrolise jer su slicni simptomi kao kod problema sa srcem... mada to je retko kod muskaraca... ne znam stvarno, nije na odmet prekontrolisati :-?
freespirit
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 23, 2005 6:16 pm

Post od freespirit »

I meni se ovo u poslednje cesce desava. Meni se inace cesto znoje ruke ali sam pre par godina radio testove za stitnu zlezu i sve je bilo OK. Uradio sam i proveru srca.

Da li bi mogao malo detalnjije da opises to sto si napisao ya palpitacije?
Lioniessi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 29, 2005 10:44 am

Nasli su mi ekstra sistole na EKG

Post od Lioniessi »

Napokon mi je kardiolog nasao jednu ekstra sistolu na EKG-u ... njegov komentar je da preskakanje srca dolazi od stomaka (naznacen muski stomacic) koji iritira srce.. VES je jedna (najcesce)> Preporucio mi je blagu varijantu sa Glog+Menta+Valerijana i dosta mi prija.
Vec je 10-ti dan ali jos osecam po koju ekstr. da kazemo 10-tak u jedan sat

Pozdrav svima
Odgovori