Aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Tatjana87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 13, 2012 6:47 am

Aritmija

Post od Tatjana87 »

Imam problem vec pet-sest dana,da u toku dana ( ne ceo dan,ali desi se u toku dana,najcesce predvece ili kasno uvece )imam aritmiju.Svaki put kad izmerim pritisak i puls,u toku same aritmije,sve je normalno,puls normalan,pritisak normalan ili mozda malo nizi i opet ne znam sta se desava onda....Isto sam pre tih 5-6 dana zbog vrucine ukljucila klimu,koja je centrirana tacno iznad mog kreveta,pa ne znam da li me nije uhvatila neka prehlada ili promaja,posto mi se takodje u ovih par dana desava i da imam neka probadanja,prvo s leve strane grudnog kosa,pa recimo rame,pa onda ledja,pa ruka,nekad i desna strana grudnog kosa i tako u krug....ta probadanja traju obicno po par sekundi i nestanu,ali se s vremena na vreme pojavljuju,naizmenicno...E sad,posto sam po prirodi panicar,plasim se da mozda ta aritmija ima veze sa probadanjima i obrnuto i ne znam sta da radim....Do sada nisam imala problem ovakve vrste,pa sam se poprilicno uplasila...Inace,imam 24 godine...I da,da napomenem da ne osecam neko jace lupanje srca dok sedim ili hodam,vec najcesce dok lezim....Kod lekara cu moci tek za 10ak dana,jer moj lekar kod koga inace idem,je na putu,pa ako mogu neki savet da dobijem sta da radim...
Tatjana87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 13, 2012 6:47 am

Re: Aritmija

Post od Tatjana87 »

Zelela bih sad da dodam nesto,ja sam se pogresno skroz izrazila...Pricala sam sa mamom ( koja je srcani bolesnik ) i rekla mi je da je aritmija los rad srca,preskakanje ili tako nesto,a ja ne osecam da mi srce preskace,vec samo da brze radi,a opet mi puls nije veliki....Tako da sam napravila gresku,ocigledno nije u pitanju aritmija,ali nesto jeste
Odgovori