Cekam poruku od komsinice da vidim sta se danas odigralo.Stalno sam pod nekim stresom,nisam ni tablete pocela da pijem jer nisam imala auta posto muz radi nocu,a dosao je tek danas oko 3 sata.Posle toga sam zaboravila ali sutra cu cim se vrati pa u slucaju da mi nesto bude odma za hitnu.Zaista ne mogu vise ovako,vidim i sama da ne ide.Sto dalje sve me vise sve iritira,jako sam nervozna i jako se sekiram.Sve sto cinim za majku osecam da je malo jer nisam bila kod nje,osecam uzasnu grizu savesti mada znam da ja nisam kriva sto sam dobila te glupave strahove.Sama se sebi pravdam ali ljubav za majkom je veca pa sve prevlada.Tek sam sada videla da ja nemam jaku veru u Boga jer da imam pustila bih zivot u njegove ruke i bez straha odlucila piti lekove.Plasi me osecaj koji sam dozivela kada sam uzela tabletu Celexe,jednostavno ne mogu to da zaboravim.Jako mi je bilo lose i nisam umisljala,mozda ce sada biti sve uredu javicu vam sve.
Muzu sam lepo cestitala rodendan,dobio je jedan lep parfem od mene jer ih obozava kao ja,isti smo po tom pitanju.Drago mi je pa se obradovao ali nismo proveli puno vremena zajedno samo 2 sata jer nocu radi a danju spava.Nema veze bitno je da smo mu cestitali i da je sretan.
Sledeci mesec nam je 20-a godisnjica braka pa vec sada planiram kakvo iznenadenje da mu pripremin i da proslavimo.Hocu sa decom da se dogovorim.Pisite mi o idejama ako se sta setite jer sve ce mi dobro doci.
Ljubim vas puno..........i grlim..........