aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Drugarice moje drage,ja vam ne spavam nikako jos od udesa jer me jako boli.Jednostavno ne mogu da pronadem dobar polozaj za glavu.Imam ceste glavobolje i jako sam ljuta zbog svega.Zasto mi se to moralo desiti? :cry:
Ne radim i dosadujem se kod kuce,ne mogu da usisam,ves operem,opeglam jedini je sto mogu da skuvam rucak i to ako nije nesto da moram biti stalno pored sporeta.Kada sedim boli me uzasno,ne mogu vise da lezim.Mislim da mi je sve gore i gore,pocela sam dobijati neke vrtoglavice pri svakom pokretu glave,imam ceste aritmije ma bez veze.Nisam nizasta :cry: !
Idem na taj MRI ali to je sve dugo,idem na fizio i to me sve jako isfrustira jer me boli i jer su mi fizio na drugom delu grada.Uzasno me boli kada vozim,ne znam sta da vam kazem.Inace sem fizio i doktora nigde vise ne idem.Stalno sam kod kuce i nisam raspolozena zbog toga jer me boli.
Andelija draga nemoj da se opterecujes sa tim clankom,strah od bolesti je normalan u granicama samo sto mi sebi jos gore napravimo.Nikako da shvatimo da svako ima svoj sudeni dan i da ot toga ne mozemo pobeci.
Otac ti je jak covek,malo se mozda i plasi ali nece to da pokaze pred drugima,a posebno pred tobom.Boji se.....nemoj biti ljuta na njega i na majku i shvati ih jer pred svojim detetom se krije puno toga.Koliko god me nesto bolelo,moja deca nece to znati u vecini slucajeva,ne zelim ih opterecivati da se sekiraju.Tako i tvoj otac i majka nece tebe da sekiraju.Ja verujem da ce sve biti uredu,samo nastavi pozitivno,a ne negativno da razmisljas.Znam reci ces,lako je tebi reci.......
Ako se sekiras znas i sama neces nista promeniti mozes samo da se nedaj Boze razbolis pa sta onda.Probaj bar malo da se opustis odlicno je jer te rad smiruje kao i mene.Uhvati se toga kao "pijan plota".
Ja se sada ne osecam dobro mentalno jer ne radim i ne znam kako i dokle cu ovako izdrzati.Bice sve uredu ako budem mogla izbeci operaciju i ako MRI bude dobar.Nadam se!
Majo draga zao mi je sto ti se sestra razvela,sigurno joj nije lako ali je sretna jer ima vas pored sebe.Trebace ti neko vreme da se naviknes da je opet sa vama ali i to ce proci.Drago mi je pa je majka dobro,sretna sam zbog tebe.Mi smo roditelji ponekad jako tvrdoglavi,jao......i ja pusim a pluca me cesto bole.
Taj nikotin je gori od droge,poludim ako ne zapalim.Mogu misliti koliko ste vi nasa deca razocarani u nas,imate potpuno pravi i necu da se branim.
Mi se uvek vadimo na ono,smirujemo zivce cigarama :wink: :wink:
Izgovor i nista vise!
Lepo nam se provedi na moru Majo i pisi nam kada se vratis!
Volimo te.......
Ljubi vas vas Ontario
majabgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:47 am

Post od majabgd »

Joj Ontario,ne mogu ni da zamislim koliko ti je tesko.Nadam se da ce se terapijama bar malo bol ublaziti.Mislicu na tebe!
Andjelija,bolji nacin za praznjenje nisi mogla da nadjes,jos je i korisno.Tako je najzdravije a nadam se da ce se agonija cekanja uskoro zavrsiti i da ce biti sve dobro.Probacu zaista da se opustim posle svacega sto me je u zadnje vreme opteretilo!Ljubim vas!
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

Ontario :( mnogo mi je zao sto ti se to desava. Pored svih problema, nije ti trebalo jos i to . .ali sada kada se desilo sta je tu je. Strogo slusaj lekare sta ti pricaju i sve tako radi. Ne igraj se sa kicmom!! Javi nam sta je bilo na MR kada budes znala nalaze. . . Ljubim te!
Majo, jesi li vec otisla na more ili nisi jos. . .? :D Brckaj se lepo i za nas, pa se cujemo kada dodjes. Nadam se da ces nas zateci bolje nego sto si nas ostavila. Kiss!

Ja sam danas ponovo uradila glavu :o pokusala sam da obidjem gradiliste, pa sam se provlacila ispod jednog saobracajnog znaka.. . .i nisam se lepo savila! :lol: Imam malu ranicu i cvorugicu na glavi :lol: Uhvatila me panika, odmah mucnina, pa misli da nije potres mozga, da nije hematom .. .jedva sam dosla kuci.
Tati su stigli nalazi PSA (markeri za prostatu) i pise 4.0 a normalne vrednosti su <4 :roll: Sad ne znamo da li je to dobro ili nije .. .Icice u bolnicu kada bude imalo mesta jer je sad uzasna guzva i kada bude dosao sa odmora taj radiolog koji ce ga snimati. Prilicno je uplasen, izbegava da prica o tome i osamljuje se . . bas mi je nekada tesko da ga gledam! :cry: Samo da da Bog da bude sve ok .. . Mama sutra ide na grudno na kontrolu a ceo dan kaslje i gusi se .. uzas

javite se kada mozete. pozzzzzzzzzzzzz :D :D :D
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Dragi moji prijatelji,mene jako boli i jos mi je jedan kiropraktik mislim povredio vrat jos vise.Bila sam prije dva dana kod njega jer su mi tako rekli i toliko sam sada u bolovima da je to uzas.Danas sam bila kod svog lekara i on kaze ni slucajno kod REKLAMA samo masaze i fizio,bar da sam njega pitala za savet nego su mi drugi rekli.
Nisam nikada imala udes pa ne znam nista,zakone i sve ostalo,ali dobro ce valjda biti jer sam saznala neke stvari.Jedva cekam MRI.....danas mi je malo lakse nego juce(da kucam u drvo),sve se nadam da nije nista opasno pa cu lepo na moj posao.Poludeh u kuci a zbog panicnih napada ne idem nigde.Jako sam nervozna kaze muz danas:rastacu se od tebe ako ne pocnes uzimati antidepresante :o :o :o mozete misliti kako s eonda osecam.Brzo planem,zivcana sam,sve mi smeta......ma bez veze mozda je u pravu ko zna?
Majo lepo nam se provedi i opusti,pisaces nam sve u detalje :wink: :wink:
Uzivaj i za mene na moru,ja ga nisam videla od 90-e godine :cry:
Andelija draga,mozda je sa tatom sve uredu,mogi su uspesno izleceni koji su imali problema sa prostatom.Mozda ce majka prestati pusiti sada ko zna,mozda ce je oni isprepadati......
E bas smo cudni mi pusaci :lol: :lol: :lol:
Kad ti je svadba?Nista nam nisi napisala o tome......
Ide li i tata da vam pomaze oko sredivanja stana?Izvedi ga malo sa sobom da zaboravi na sve a i dobro ce vam doci da budete zajedno.
Ja sam nekada dok je moj tata bio ziv uzivala kada ja i on odemo samo preko pijace,na kafu,hamburger,sladoled.Jako sam bila ponosna i sretna......a njega vise nema :cry: :cry: :cry: skoro 4 godine :cry: :cry:
Boze kako mi nedostaje i koliko me sve boli :cry: :cry: :cry:
Kazu vreme leci sve a lazu.
Uvek mslim da ce se vratiti jednog dana i nazvati me na telefon i reci:
cero evo me :cry: :cry: :cry:
Pozdravlja vas sve Ontario
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

Tata ide u nedelju na CT grudnog kosa, verovatno u ponedeljak u bolnicu, a u utorak na MR kicme!
Ja sam potpuno van sebe!!!! :o :o :o Jako se brinem . . . :cry: :cry: :cry:
Danas je taj radiolog gledao nalaze scintigrafije i on kaze da su mu sumnjivi :o kaze da je to od povreda, pokazao bi se i taj L1 prsljen koji je lomio. . . Kaze moze da bude svasta, samo u slucaju da je imao jake povrede i da je doslo do talozenja na kostima .. .moze da da takav nalaz! Ali zasto bas na ta dva rebra .. .
Ja cu da vam poludim.. . .. :(
Mama je isla danas na grudno, dobila gomilu lekova da pije pa kontrola za mesec dana .. a dojka ponovo pocela da crveni,a dr na odmoru .. :cry:
Drzite nam palceve, molim vas!!! Sve cu vam pisati cim budem nesto znala!

ontario, ne mogu da verujem da ti je kiroprakticar jos vise pogorsao stanje. Pazi cijim se rukama prepustas, ipak je to kicma. I ja mislim da je bolje da prvo sacekas rezultate MR pa da se tek onda lecis, tako ces bolje znati sta tacno treba . .da ne bude vise stete nego koristi.

Ljubim vam puno!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Draga moja Andelija verujem da ti je tesko ali moras biti jaka zbog svojih roditelja.Odlicno je pa ide na CT i MRI jer to su odlicna snimanja i sve ce da pokaze nemoj se bojati.Radiolog kod kojega ste isli nije siguran pa zato nemoj pridavati tome puno paznje.To je samo njegovo misljenje!
Odlicno je pa su se zauzeli za njega,vidi sta Sneza pise da se desilo sa njenim ocem na prvoj stranici foruma.....
Mamina je dojka definitivno inficirana,mozda je ipak dobra ideja da je ponovo operisu i odklone sav taj gnoj....pitaj lekara sta misli o tome.....
Pisi nam obavezno,kazi mi kako da ti pomognem?Ima li nacina?
Zelela bih da sam pored tebe sada ali sam ovde jako daleko.
Ja pocinjem fizio u ponedeljak,vrat me jako boli,sediti mi je tesko.
Jos uvek imam limfnu zlezdu boli me i nista nije reseno.Specijalista hoce da me vidi za 6 meseci sa ponovljenim ultrazvukom a vec je biti 6 meseci kako ovo imam.CT otkazan jer nedam da mi ubrizgavaju radioaktivni jod,posto mi nije bilo dobro kada sam bila mala.
Videla sam majku danas na kameri na kompjuteru,draga moja
majcica hoce nesto da mi kaze a ne moze jer je ova sto je cuva non-stop pored nje,prati je u stopu.Zelela bih da se ispricam sa majkom nasamo.
Maja se nasa kupa i uziva u letu,tako i treba drugarice nasa.
Ja sam opet bila u biblioteci i umesto knjiga o ankcioznosti sada citam religiozne.Sve vas ljubim punooooooo :P
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Draga moja Andelija verujem da ti je tesko ali moras biti jaka zbog svojih roditelja.Odlicno je pa ide na CT i MRI jer to su odlicna snimanja i sve ce da pokaze nemoj se bojati.Radiolog kod kojega ste isli nije siguran pa zato nemoj pridavati tome puno paznje.To je samo njegovo misljenje!
Odlicno je pa su se zauzeli za njega,vidi sta Sneza pise da se desilo sa njenim ocem na prvoj stranici foruma.....
Mamina je dojka definitivno inficirana,mozda je ipak dobra ideja da je ponovo operisu i odklone sav taj gnoj....pitaj lekara sta misli o tome.....
Pisi nam obavezno,kazi mi kako da ti pomognem?Ima li nacina?
Zelela bih da sam pored tebe sada ali sam ovde jako daleko.
Ja pocinjem fizio u ponedeljak,vrat me jako boli,sediti mi je tesko.
Jos uvek imam limfnu zlezdu boli me i nista nije reseno.Specijalista hoce da me vidi za 6 meseci sa ponovljenim ultrazvukom a vec je biti 6 meseci kako ovo imam.CT otkazan jer nedam da mi ubrizgavaju radioaktivni jod,posto mi nije bilo dobro kada sam bila mala.
Videla sam majku danas na kameri na kompjuteru,draga moja
majcica hoce nesto da mi kaze a ne moze jer je ova sto je cuva non-stop pored nje,prati je u stopu.Zelela bih da se ispricam sa majkom nasamo.
Maja se nasa kupa i uziva u letu,tako i treba drugarice nasa.
Ja sam opet bila u biblioteci i umesto knjiga o ankcioznosti sada citam religiozne.Sve vas ljubim punooooooo :P
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drugarice moje,sanjala sam moju dragu majcicu i to da je pala u kupatilu dok je prala ves i neke stare cipele.Citavo kupatilo je bilo mokro od vode,a ja sam otrcala da dignem majku i kada sam je podigla videla sam da majka place.Mama mi je bila bez kose.
Jao..........poludecu........
Poljubac za vas drage prijatelje
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

Ontario, sta da ti kazem .. Ja sam prilicno ocajna zbog svega i ne znam ni sama kako izdrzavam da ne poludim.
Mami je definitivno inficirana rana, ima Stafilokoku, pisala sam koju i do sada su joj svi lekovi bili dobri, sve po antibiogramu. Dr je rekao da ne bi smeo sada da joj otvara dojku jer bi se infekcija raznela po citavom organizmu, nego ce ako ne bude bolje da stavi neki dren pa da se to prazni i onda ce morati svakoga dana da ide kod njega. Sada je na odmoru, pa cemo videti sta ce reci kada dodje.
Tata sutra u 11 ima snimanje i ja sam danas u stanu radila kao konj, ne pitajte me sta sam sve uradila, samo da skrenem misli. I tata je danas dolazio da nam pomogne, ofarbao nam stolariju u kuhinji, dobri moj tatica .. .
Sutra ujutru idemo u manastir. Mi uvek idemo nedeljom na Liturgiju. . ali sutra idemo u manastir svi porodicno (mama, tata, verenik i ja :D ). Kraj posta je sutra i tata ce se pricestiti. Posle toga ima to snimanje, pa moramo da zurimo nazad do grada.
Ja sam nekako pouzdam u Bozju pomoc iako se jako plasim, ipak verujem da nas Gospod nece ostaviti kao sto nas nikada i nije ostavljao. I sta god da sutra bude na ct-u ili u utorak na mr-u, moracemo to da prihvatimo!!!! Bice tesko, ali moracemo .. :(
Sutra cu biti jako nervozna i ne znam sta da radim . .mama ce ici sa njim na snimanje i ko zna kada ce zavrsiti (verovatno ce dugo cekati da se snimak ocita), a ja ne znam da li mi je gore da budem sama kod kuce ili da odem u stan i da se tamo nerviram pred verenikom i njegovim tatom .. Vec mi je sad tesko :(
Ontario, hvala ti draga na svemu sto mi pises. Vec mi puno pomazes.. ali nazalost nista sem toga ne mozes da mi pomoci. Sto ce biti, bice. Samo da nam Bog da snage da izdrzimo.
Dobro je sto si pocela da citas duhovnu literaturu!!! Ja imam dosta toga mada u poslednje vreme slabo citam jer nemam vremena.
Da ti kazem . .ako se specijalista ne brine preterano za tu zlezdu nemoj ni ti! On ima vise iskustva i sigurno je svasta u zivotu video. Da je nesto lose, ne daj Boze, on bi ti rekao! Ne bi bio tako neodgovoran da te pusti 6 meseci bez icega! Zato ne brini, sigurna sam da nije nista opasno. A mozda ce se videti i na snimku sa MR?? Ne bi bilo lose da im napomenes da obrate paznju, mozda moze da se vidi ?
Sto se tice kicme, opet ti kazem, sve slusaj sta ti kazu. I kako kazu , ti tako radi! Moraces sad da budes strpljiva jer ce oporavak verovatno da bude dug. Ali budi disciplinovana, za svoje dobro. Kada ides na MR??? javi mi odmah sta je bilo. ..
Majo, uzivaj i za nas malo. :D Ako da Bog i ako sve prodje kako treba sa vencanjem i svim ostalim. . .mi cemo ici u septembru na Divcibare. Jako mi je potreban odmor, uzasno se osecam vec mesecima unazad .. .
Mislite sutra na nas. Javljam se uvece sa vestima. Ljubim vas
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

Ontario, sta da ti kazem .. Ja sam prilicno ocajna zbog svega i ne znam ni sama kako izdrzavam da ne poludim.
Mami je definitivno inficirana rana, ima Stafilokoku, pisala sam koju i do sada su joj svi lekovi bili dobri, sve po antibiogramu. Dr je rekao da ne bi smeo sada da joj otvara dojku jer bi se infekcija raznela po citavom organizmu, nego ce ako ne bude bolje da stavi neki dren pa da se to prazni i onda ce morati svakoga dana da ide kod njega. Sada je na odmoru, pa cemo videti sta ce reci kada dodje.
Tata sutra u 11 ima snimanje i ja sam danas u stanu radila kao konj, ne pitajte me sta sam sve uradila, samo da skrenem misli. I tata je danas dolazio da nam pomogne, ofarbao nam stolariju u kuhinji, dobri moj tatica .. .
Sutra ujutru idemo u manastir. Mi uvek idemo nedeljom na Liturgiju. . ali sutra idemo u manastir svi porodicno (mama, tata, verenik i ja :D ). Kraj posta je sutra i tata ce se pricestiti. Posle toga ima to snimanje, pa moramo da zurimo nazad do grada.
Ja sam nekako pouzdam u Bozju pomoc iako se jako plasim, ipak verujem da nas Gospod nece ostaviti kao sto nas nikada i nije ostavljao. I sta god da sutra bude na ct-u ili u utorak na mr-u, moracemo to da prihvatimo!!!! Bice tesko, ali moracemo .. :(
Sutra cu biti jako nervozna i ne znam sta da radim . .mama ce ici sa njim na snimanje i ko zna kada ce zavrsiti (verovatno ce dugo cekati da se snimak ocita), a ja ne znam da li mi je gore da budem sama kod kuce ili da odem u stan i da se tamo nerviram pred verenikom i njegovim tatom .. Vec mi je sad tesko :(
Ontario, hvala ti draga na svemu sto mi pises. Vec mi puno pomazes.. ali nazalost nista sem toga ne mozes da mi pomoci. Sto ce biti, bice. Samo da nam Bog da snage da izdrzimo.
Dobro je sto si pocela da citas duhovnu literaturu!!! Ja imam dosta toga mada u poslednje vreme slabo citam jer nemam vremena.
Da ti kazem . .ako se specijalista ne brine preterano za tu zlezdu nemoj ni ti! On ima vise iskustva i sigurno je svasta u zivotu video. Da je nesto lose, ne daj Boze, on bi ti rekao! Ne bi bio tako neodgovoran da te pusti 6 meseci bez icega! Zato ne brini, sigurna sam da nije nista opasno. A mozda ce se videti i na snimku sa MR?? Ne bi bilo lose da im napomenes da obrate paznju, mozda moze da se vidi ?
Sto se tice kicme, opet ti kazem, sve slusaj sta ti kazu. I kako kazu , ti tako radi! Moraces sad da budes strpljiva jer ce oporavak verovatno da bude dug. Ali budi disciplinovana, za svoje dobro. Kada ides na MR??? javi mi odmah sta je bilo. ..
Majo, uzivaj i za nas malo. :D Ako da Bog i ako sve prodje kako treba sa vencanjem i svim ostalim. . .mi cemo ici u septembru na Divcibare. Jako mi je potreban odmor, uzasno se osecam vec mesecima unazad .. .
Mislite sutra na nas. Javljam se uvece sa vestima. Ljubim vas
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

:o Svakome se dupliraju poruke! MODOVI, brisite ovo
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

Samo da vam se javim na kratko, drugarice moje! :D
Tata je juce imao CT i bila sam jako uplasena, u panici sve dok se nije javio .. .
I sve je u redu sa rezultatima! :D Dr je rekao da on tu ne vidi nista patoloski, napisao je da se na 2 rebra uocavaju postfrakturna kalusa (posledica povreda) i manju intraoselarni hemangiom ( to ne znamo sta je, ali dr to nije ni spominjala kao nesto bitno .. . :roll: ) .. Uglavnom, rekla je da nema potreba da lezi u bolnici ni da mu se radi MR jer je sa ovim nalazom sad sve jasno! Dala mu je Movalis za bolove i Myolastan za opustanje misica i kontrola po potrebi. Ne mozete da zamislite kako sam bila srecna. . . :D
Tata je odmah spakovao stapove i otisao na pecanje :lol:
Medjutim jutros cujem od mame da je opet imao pritisak 150 i vrtoglavicu, . .morace kod kardiologa koliko god se on branio, da to prekontrolise . ..

Kuckajte mi kada stigneteeee KISS :D
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

O draga Andelija kako lepe vesti :lol: :lol: :lol: bas sam sretna zbog tebe!
Lepo mi se sada opusti i uzivaj,sve ce biti dobro Hvala Bogu Dragom.
Ima Boga drugarice moja,on nas cuva i stiti od svih napasti bolesti i problema u ovom teskom zivotu.
Jako te lepo cuti veselu i raspolozenu :lol: :lol: :lol: samo napred!
Ja idem na fizio sada za pola sata,vrat mi je bolje :lol: manje me boli i sretna sam isto zbog toga.Ove fizio ce mi mozda pomoci ali se malo plasim da me ne uhvate jaki bolovi kao posle REKLAMA.Javicu se cim stignem....
Verovatno necu na posao jos dugo,sve do posle MRI.....
Jedan je 31 Jula,a drugi 4 Avgusta i posle moram cekati nalaze.Ja se nadam da cu se vratiti na posao u 8 mesecu.....
Muz mi sutra puni 42 godine i lepo cemo se izljubiti :P .....
Sin mi je otisao na nedelju dana kod prijatelja daleko od grada,u prirodu pa se tamo lepo provode i javlja mi se telefonom.Maja je stalno kod kuce i jako joj nedostaje onaj drugi grad gde smo ziveli.Nedostaje i meni ali ti glupi strahovi pa se ne mogu vratiti tamo.Majka mi je dobro Hvala Gospodu Dragom ali se sada brinem jer je dobila nove tablete koje razreduju krv da ne bi doslo do ugruska pa je ova zena mora stalno posmatrati da slucajno ne poplavi.Tablete su jako opasne i mora stalno kontrolisati krv.U cetvrtak ide pa se nadam da ce Bog dati da bude sve uredu.Tek je danas pocela sa tim tabletama....
Majo draga ti s enama jos provodis na moru i brckas,ja se nadam da ces nam se javiti cim se vratis.
Cekamo te :wink:
Razmisljam da pocnem sa Zoloftom uz Boziju Pomoc!
Ljubim vas obadve
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Drage moje,ja sam sada jako zabrinuta jer sam saznala da se ova zena sto cuva moju majku jako dere na nju i danima nece da prica sa njom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mama mi nista nece da kaze,jadna moja majcica jer nece da se sekiram.
Mozete misliti koliko vice na nju kada je stan na 3 spratu a komsije cuju napolju........... :cry: :cry: :cry:
Jebem joj sve najmilije sto ima,sutra cu imati okrsaj sa njom.......sta mislite sta ona sebi daje za pravo :o misli ja budala i nista necu saznati jer sam hiljade kilometara daleko od majke.
Mama se brine za racune pa sutra zovem elektro,vodovod i za telefon,pronasla sam sve brojeve na kompjuteru pa da pitam da li su placeni mamini racuni.
Ako joj ne placa i laze,onda joj krade pare i izletice napolje naglavacke.
Ja poslala majci pare za stan i mesto 5 rata,ova kuja je uplatila 4 i mene jos laze.Kaze mi komsinica nije 5 nego 4 ja sam licno pisala uplatnice :o
Pa ljudi moji pokrade majci pare.........ja cu poluditi........
Sutra krecem sa tabletama-antidepresantima ne bii slucajno ozdravila da letim kod majke i da ih sve oteram u p.m naglavacke.
Drage moje prijateljice bas mi je tesko veceras i ne mogu da spavam od sekiracije........
Poljubac
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

Ontario, bas mi je zao .. :( ali mislim da je sada pravo vreme da pocnes da pijes lek. Nemoj se plasiti, on postoji da bi ti bolo bolje od njega, ne gore! :wink: Samo hrabro, ponosna sam na tebe. Znala sma ja da je ta odluka trebalo da sazri u tebi, ne vredi da te niko grdi ili pritiska. . .ti sama osecas kada je vreme. Ali budu srecna, nadaj se da ces se izleciti i pomisao sta ces sta onda moci sebi da priustis i zivotu, neka ti daje snagu!!! Za pocetak da odes da vidis mamu. :D Bice sa njom sve u redu, ne brini . .. Ali moras da budes ostra sa tom zenom, ako treba otvoreno joj sve reci. Nemoj da dozvolis da matretira majku, dovoljno joj je tesko i ovako.
Vidis da je situacija u kuci bolja. . sin ti se javlja, sa devojcicom razgovaras i razgovaraj sto vise. .nadam se da si se lepo izljubila sa muzicem :lol: poradi malo na vasem odnosu, daj sve od sebe da vam bude bolje. :wink:
Najbitnije je da se lecis zbog svoje porodice, svoje mame, dece. . a najvise zbog sebe same!! Imas moju podrsku. Ne brini, sve ce biti ok. KISS :D
Odgovori