Ne radim i dosadujem se kod kuce,ne mogu da usisam,ves operem,opeglam jedini je sto mogu da skuvam rucak i to ako nije nesto da moram biti stalno pored sporeta.Kada sedim boli me uzasno,ne mogu vise da lezim.Mislim da mi je sve gore i gore,pocela sam dobijati neke vrtoglavice pri svakom pokretu glave,imam ceste aritmije ma bez veze.Nisam nizasta

Idem na taj MRI ali to je sve dugo,idem na fizio i to me sve jako isfrustira jer me boli i jer su mi fizio na drugom delu grada.Uzasno me boli kada vozim,ne znam sta da vam kazem.Inace sem fizio i doktora nigde vise ne idem.Stalno sam kod kuce i nisam raspolozena zbog toga jer me boli.
Andelija draga nemoj da se opterecujes sa tim clankom,strah od bolesti je normalan u granicama samo sto mi sebi jos gore napravimo.Nikako da shvatimo da svako ima svoj sudeni dan i da ot toga ne mozemo pobeci.
Otac ti je jak covek,malo se mozda i plasi ali nece to da pokaze pred drugima,a posebno pred tobom.Boji se.....nemoj biti ljuta na njega i na majku i shvati ih jer pred svojim detetom se krije puno toga.Koliko god me nesto bolelo,moja deca nece to znati u vecini slucajeva,ne zelim ih opterecivati da se sekiraju.Tako i tvoj otac i majka nece tebe da sekiraju.Ja verujem da ce sve biti uredu,samo nastavi pozitivno,a ne negativno da razmisljas.Znam reci ces,lako je tebi reci.......
Ako se sekiras znas i sama neces nista promeniti mozes samo da se nedaj Boze razbolis pa sta onda.Probaj bar malo da se opustis odlicno je jer te rad smiruje kao i mene.Uhvati se toga kao "pijan plota".
Ja se sada ne osecam dobro mentalno jer ne radim i ne znam kako i dokle cu ovako izdrzati.Bice sve uredu ako budem mogla izbeci operaciju i ako MRI bude dobar.Nadam se!
Majo draga zao mi je sto ti se sestra razvela,sigurno joj nije lako ali je sretna jer ima vas pored sebe.Trebace ti neko vreme da se naviknes da je opet sa vama ali i to ce proci.Drago mi je pa je majka dobro,sretna sam zbog tebe.Mi smo roditelji ponekad jako tvrdoglavi,jao......i ja pusim a pluca me cesto bole.
Taj nikotin je gori od droge,poludim ako ne zapalim.Mogu misliti koliko ste vi nasa deca razocarani u nas,imate potpuno pravi i necu da se branim.
Mi se uvek vadimo na ono,smirujemo zivce cigarama

Izgovor i nista vise!
Lepo nam se provedi na moru Majo i pisi nam kada se vratis!
Volimo te.......
Ljubi vas vas Ontario