Drage moje .. izvinite sto vam se nisam javila.
Bila sam potpuno izbezumljena zbog tate u ponedeljak!!!
U ponedeljak uvece sam oko pola 2 dobila strasnu vrtoglavicu, ali ne ono kao kad vam se nesto ljulja u glavi, nego pravu vrtoglavicu, cela soba mi se okretala, nisam smela da pogledam u plafon, ni da hodam, nista .. . jedva sam se nekako umirila i od zorta zaspala. .
Juce citav dan pritisak 90/40

, znaci skoro citav dan sam se vukla po kuci , tek uvece sam bukvalno naterala sebe da odem na trening, pa mi je bilo malko bolje . .. Ja ne znam da li mi se sve ovo desava zbog hronicnog stresa, ili nespavanja i iscrpljenosti ili mi je opet losa krvna slika, ili zbog moje kicme. . .ali verujte pomislila sam na najgore! Jos me danas ponovo boli pola glave, i kad sam se setila te vrtogavice, pomislila sam - na tumor. . na sta bih drugo . .
Tata nije jos isao kod neurologa, kao za inat je taj njegov dr otisao u penziju

, pa ce verovatno da ide u petak popodne, gledamo da ode kada radi neko normalan, da mu pogleda nalaze .. . Sto posto ce mu dati da ide na MR i ja sam za to, mada se uzasno plasim jer ce rezonca najbolje pokazati sta je tacno! Ja samo mogu da se molim Bogu da nije najgore ..

Tata je zabrinut juce i danas, dobro ga poznajem, nije mu uopste svejedno . ..Uzasno me boli kada vidim da se on PLASI jer ga nikada nisam videla takvog
Mama je otisla na kontrolu u ;ponedeljka uvece i saznala da je njen dr otisao na odmor

Nije htela da ide kod drugog, nego je nastavila posle inekcija da pije isti taj lek ali u kapsulama, pa ako bas ne bude dobro, icicemo ponovo kod drugog lekara. . . Danas sam isla sa njom na grudno, jer je imala zakazano jos pre 3 meseca alergo probe i bronhoprovokaciju. Alergo testovi su jos svi u redu, ali onda su joj radili spirometriju pre bronhoprovokacije i sporometrija je bila toliko losa da ovo drugo nisu ni smeli da joj rade!!! Dr je rekla: ovo nije za ispitivanje, nego za lecenje

, dala joj tereapiju i rekla da dodje za 2 dana ponovo na kontrolu . .. A ona sutra putuje takva za Bg, umrla nam je jedna rodjaka . .

Ja znam tj sigurna sam 100 % da joj je to sve od cigareta. Pre 3 meseca joj je sporometrija bila super jer smo 20 dana pre toga dosle sa Ostroga i onda je tamo ostavila duvan i nije pusila 20 dana i vec joj je bilo mnogo bolje. . .A kada je jednom ostavila na 6 meseci, nije kasljala UOPSTE. Eto zato sam ljuta na nju sto pusi. ..
ontario, mama nikada ne bi optuzila doktora za to sto se desilo jer je dr stvarno izuzetan COVEK i vernik iznad svega . .toliko puta nam je izasao u susret i kada nije morao, stvarno imam samo reci hvale za njega. .. ali takve se stvari jednostavno desavaju i niko tu nije kriv. Samo neka moja mama bude dobro, ziva i zdrava, veruj mi to je meni najbitnije na svetu . . .
Ne mogu da verujem da ti se to desilo

Pa stvarno bez veze .. .

Nemoj se brinuti, sigurna sam da te to jos uvek boli od soka i udarca, daj Boze da nije discus hernia .. nadamo se da nije!!! Pokusavaj da se odmaras sto vise, kuckaj nam kada budes mogla, bitno je da lezis i da se odmaras. . . mislim da ti je za kicmu najbolje da lezis na necemu tvrdom. Javljaj nam sta su rekli za MR kiss
Majo, hvala ti od srca <3 Ja sam prilicno izbezumljena ovih dana, umornaaaa od svega i svacega i stres me polako stize. . .a i umor, svako vece idem sa dragim u stan i radimo koliko mozemo, nalazim zadovoljstvo i rasterecenje u fizickom poslu ..
Kako si ti, da li uspevas da se opustis? Sta je bilo sa maminim nalazima, nisi nam pisala, nadam se da je sve ok? Pisi mi molim te kada stignes. kiss