Tati je jako pozlilo u nedelju uvece i mama me je zvala da se odmah vratim kuci, mislila je da ce da umre pa da bar pre toga stignem!

Sa mamom sam isla u utorak kod hirurga i dr je rekao da je to sad dobro i to sto je ostalo tvrdo parce da je to ustvari oziljak unutra, da samo ispije antibiotik do kraja i da uradi mamografiju za 3 meseca. Bila sam jako srecna, nadam se da ce biti dobro i da pre ta tri meseca necemo morati ponovo doktoru zbog necega ..
Ja nisam vise u stanju da svaka 2 dana provodim po pola dana u bolnici cekajuci sa njima kod raznih lekara, snimanja .. i brinuci se. Jako se cudno osecam jer je sad doslo vreme da ja o njima brinem a ne oni o meni, da ih vodim kod lekara, razgovaram sa doktorom .. .To je stvarno izvesna vrsta soka!!!!
Ja sam umornaaaaaaaaa , uzasno sam umorna i svasta mi fali: grlo me vec mesecima boli, nesto mi mehanicki smeta u grlu, ponekad napipam zledice na preponi, pre par nedelja me je ujeo krpelj pa sam se i za to brinula, glavobolje svakodnevno, kicma i zglobovi raspad sistema, sve zile su mi napete i bolne. . .
A najgore od svega mi je sto opet moram kod ginekaologa jer mi ponovo nije dobro. . moracu da dam briseve na bakterije i gljivice i uopste mi se ne ide jer ce me dr naterati da radim papa ,a ja sam zadnji puta radila u sept 2007

Strasno se plasim da se nesto ne desi meni ili mojim roditeljima pa da do svadbe i ne dodje!

Polozila sam sve ispite koje sam do sada polagala, ostala su mi jos 2 sledece nedelje i ako bih i njih dala, ocistila bih godinu u junu. Posle bi mi ostalo jos samo 5 (1 semestar) do kraja!

Kako ste mi vi drugarice, sta se desava ? Javite se kad stignete!