aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Popljuvala si me davno a i ja i dalje citam sta pises, jer mi je stalo i ako ti ne mislis tako zbog moje kritike. Izgleda da mi fali dr ispred da bi uopste pretrpela moju kritiku.
Pricas nam price o zemlji u kojoj zivis. Nase zemlje si zaustavila davno, u stvari vratila si ih u Titovo doba, i nama tece med i mleko dok se u Kanadi grca u problemima, a kriminal je u dvoristu.
Osvesti se. Ovde ubijaju srednjoskolce iz pistolja zbog cure u sred bela dana u centru Beograda. Ovde se umire od gladi, ovde ljudi jedu svoje prste zbog protesta. Dvadeset godina da pises neces me ubediti da je u Kanadi losije no ovde. Dodji sebi zeno. Ti imas posao. Znas kada bi ga imala ovde?!
Popij saku tableata kako si jednom napisala i dodji da vidis majku. Sve argumente pre toga sto si dala, a vezano za decu sada ti izmicu. Na kraju neces imati ni jedan osim klaustofobije.
Priznajem, to je jak argument ali moze da se resi. Pa sredi anesteziju ako treba za put. Neces sebi oprostiti ako se majci nesto desi. U stanju u kojem jesi puci ces. Idi zbog sebe ne zbog nje. Veruj mi njoj ne trebas, koliko tebi treba da si tamo. Ona je majka, ona razume sve. Tvoja krivica ce te ubiti. Ni jedno objasnjenje nece krivicu oterati.
Koliko god da ti je muka od mene, probaj da razmislis o ovome.
Svi, ali svi na ovom forumu znamo kakav ce biti nalaz 29-tog, ali nece svi iskreni da budu. Bice ok, i sve je ok, ma kako ti zelela, i pored straha, da ne bude. Nece ti zivot dati opravdanje i tacka, zivot je kurva. Srusice te posle svega. Razumes li? Ako ne razumes tako, probaj preko Boga. Salje ti iskusenje. Sva iskusenja su teska. Ne prodjes li ovo iskusenje ostavice te na milost i nemilost tebe same, a ti si sebi najgori neprijatelj.
Ne bih bila u tvojoj kozi. Znam koliko ti je tesko ali te molim napravi korak ka boljem, odgovori izazovu, svima ce biti bolje, i tebi i majci i deci. Trenutno si svima problem samo zato sto ne znaju sta da urade da ti bude lakse, deci narocito. Deca su do bola enpaticna i mozes da ih stitis od okruzenja koliko hoces ali ona prolaze sva tvoja stanja i veruj mi da su uplasena jer nemaju stabilnu ni majku ni oca.
Ne znam ni zasto ti pisem kada si me proklela... ali ako se i ja brinem onda se zamisli.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Gde si mi Andelija,Majo?????
Kako je mama Andelija?
Da li joj je bolje?
Maja nam je sigurno zauzeta pa se ne javlja.
Ja sam sada dosla sa posla i sutra sam slobodna,a znate da idem po nalaze biopsije.Cim budem uspela javicu se i poslati vam privatnu poruku.
Dosta sam sada nervozna ali super je pa mi muz veceras dolazi sa puta pa ce ici i on sutra samnom kod doktora.
Ljubim vas,dzite mi fige...

Mrs Parker......ne znam sta da ti napisem i sokorana sam da mi pises posle strasnih uvreda koje si mi prije rekla,uzevsi moju porodicu i majku moju u usta.Ne treba mi savet od doktora,niti tebe...
Nikoga se od vas ne tice moj zivot....
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

I krajnje vreme je da shvatis da je tvoja majka i njena bolest tvoj fucking problem i da nemas nista od toga sto se nama svaki dan pravdas.
I zabole me kako je tebi tamo.

Nema para kojim mozes skinuti svoju odgovornost. Ne dao Bog da mene moje dete ostavi kao ti svoju majku.
Pa hoces li mi da napravimo dobrovoljni fond za tvoju majku???
Stamota.

Samo da te potsetim Mrs Parker na tvoje zlobno srce i strasne reci......
Evo sta sam ti ja odgovorila a ne proklinjala...

Moli se Bogu da ti oprosti jer ne zna sta govoris!
Moli se Bogu da ocisti zlo iz tvog srca!

Tvoja krivica ce te ubiti. Ni jedno objasnjenje nece krivicu oterati.
nemaju stabilnu ni majku ni oca.

I dalje nastavljas po starom mesto da gledas svoja posla i trazis oprostaj od Gospoda.

Ne prodjes li ovo iskusenje ostavice te na milost i nemilost tebe same

Ne boj se ti za mene nego za sebe,on mene nije i nece nikada OSTAVITI,MA KOLIKO TI TO ZELELA!
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Pa pogledaj od pocetka ako bas zelis da isterujes pravdu a ne bi bilo lose i da pri tom budes objektivna. I tada kao i sada sam imala dobru nameru.
Mada tebi izgleda dobre namere smetaju. Moje srce nije bilo zlobno ni tada ni sada. Dala sam ti dobar savet a ti si me napala i ispovocirala takav post. Ok, ko mi je kriv sto se petljam.
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Mrs_Parker napisao:Dodala bih jos, za Ontario, da je drbgd odredio od prilike cenu za koju bi to neko radio a to je oko 250 eura, ne dolara nego eura. Kurs dolara mnogo nizi od eura tako da bi 250 eura bilo trenutno oko 315 US dolara. To je cena ispod koje bi neko za takav posao tesko pristao da radi. Bilo bi dobro i da shvatis da to neko radi za pare a ne iz milosrdja i da se u tome profesionalno i postavis. Da li neko pri tome se greje ili trosi vodu, to je nebitno. Osim toga, ti znas kakva je nasa sredina. Zasto bi se neko brinuo za tvoju majku kada "ona ima cerku u belom svetu koja ne moze ni da dodje". Tako da ne ocekuj saosecanje. Najbolje da vidis preko neta ili da se raspitas da li postoje profesinonalne sluzbe za to koje rade za novac. Tada bi cena bila manja ali bi i vreme provedeno pored tvoje majke bilo krace. Medjutim, kada nadjes ko bi to radio, lako za neki kes u ruke mozes platiti i duzu pomoc.
Kada suprug pocne raditi, nadji pomoc za svoju decu i idi kod majke kako znas i umes. Verujem da ti je tesko al bice jos gore ako se nesto iskomplikuje a ti nisi tamo. Tako bi do septembra trebalo da se sve resi, pa se taman vratis na pocetak skolske godine i povedes mamu sa sobom. :D
Da se podsetimo mog prvog posta tebi. Ja ne vidim ni dan danas nista lose u njemu, cak sam ti dala vrlo dobar savet koji i sada mozes sprovesti u delo. To sto si se uvredila kada sam objektivno napisala sta ce neko da misli, ne ja, nego neko tamo ni to mi nije jasno.
Na ovaj post si pocela sa prozivanjem i povredila si me. Toliko o mom zlom srcu i mojim losim zeljama. I post od sinoc je sasvim ok i krajnje korektan. Ako to ne vidis, moja greska sto sam probala da ti pomognem.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

I krajnje vreme je da shvatis da je tvoja majka i njena bolest tvoj fucking problem i da nemas nista od toga sto se nama svaki dan pravdas.
I zabole me kako je tebi tamo.
Nema para kojim mozes skinuti svoju odgovornost. Ne dao Bog da mene moje dete ostavi kao ti svoju majku.
Pa hoces li mi da napravimo dobrovoljni fond za tvoju majku???
Stamota.

Lep post zar ne? :roll:
Zar tebe da pitam za savete??????

Tvoja pomoc.....ha......kakva ideja..........
Pomozi zeno sebi,ne meni lepo sam ti rekla!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Cao drustvo,poslala sam vam privatnu poruku......
Poljubac
Andelija kako je mama?
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Ko kaze da je lep post? Zar je ovde bitna lepota?
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Cao drugari,
dobila sam Zoloft i Clonazepam ali ih jos nisam pocela uzimati jer se bojim.
Specijalista hoce da me vidi ponovo u sredu SAMO ako pocnem da uzimam te lekove.Rekao mi je da kod mene to traje vec tri godine i da moram poceti uzimati lekove.Rekla sam mu koliko se bojim i on opet nista.
Razumem ga ali.....
Kako si mi Majo,Andelija?
Pricala sam sa majkom danas i boli je zdrava noga a ne ova sto je operisala.Mozda zato jer dugo nije hodala zbog gipsa na ruci.Dace Bog da bude sve uredu i da ona prohoda bez hodalice.
Ja sam slobodna preko vikenda,pa se cujemo opet....
Ljubi vas Ontario
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

Ontario, obavezno da pijes lekove sto ti je doktor dao!!! Nemoj da se nista plasis, nece ti biti od njih nista. .. .a on najbolje zna tvoje stanje i sigurno je dobro procenio. :wink: Radi na sebi da bi mogla uskoro sesti u avion i doci ovde da zagrlis mamu :D neka ti to bude motivacija! :wink:

Moja mama je zavrsila sa 2 kutije antibiotika i dosta joj je bolje. Ipak ostalo je na jednom mestu povece tvrdo parce. :( To ne mrda vec 2,3 dana uprkos antibioticima .. . Sutra idemo na kontrolu kod hirurga, pa cemo videti sta ce reci .. Obecao je da ce ici sa njom na jos jedan ultra zvuk, da sam vidi sta je to . .JAKO se bojim sta je sad to, da se nije napravio neki tumor u medjuvremenu. .. :cry: A najgore od svega je sto vidim da ni njoj nije svejedno, da se brine .. . .
Posle imam ispite 2,3,4,5 juna :o i kad se javim - javila sam vam se! Drzite mi fige da prezivim, ne moram sve da polozim :lol: Javicu mamine rezultate cim budem nesto znala. pozz :wink:
majabgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:47 am

Post od majabgd »

Zdravo drustvo!kako ste?Ja se raspadam od posla i obaveza,zato vam nisam ni pisala.Poslom sam nesto isla u Bosnu ipo Srbiji i na moje obaveze ovako to je bilo pogubno posto pored posla radim jos svasta usput.Sanjam noc kada cu se naspavati kako mi treba.Isla sam sa mamom jutros na onkologiju na kontrolu,ne znamo jos rezultate pa sam malo nervozna.Sutra ujutru sa sestrom idem da vadi krv posto ima obicaj da se onesvesti pa ne sme sama tako da imam jos jedan paklen dan u najavi.Ne znam sta da vam kazem,drugari moji,nadam se da cu se uskoro odmoriti bar malo jer nemam vise snage.
Ontario,treba da pijes lekove,prosto ne smes u ovoj situaciji da dozvolis taj luksuz sebi da ih ne pijes.Znam ja da si ti hrabra i da ces se na kraju izboriti sa svojim strahovima i otici kod majke.Kakav ti je rezultat?pisi obavezno!
Andjelija,i ti obavezno pisi sta ima sa mamom!zelim ti srecu na ispitima1Je l` se sprremas za svadbu?
Puno vas pozdravljam!
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

Drugarice moje. . .

Nemam vremena mnogo da vam pisem, samo na kratko da se javim.
Mama mi nije dobro, isle smo juce ponovo kod hirurga i brinem se da joj na kraju ne gine biopsija. :( Pisala sam na temama i o njenom i o tatinom zdravlju. Njemu je bolje od one terapije ali je juce isao i danas ponovo ide da radi snimanja sto mu je neurolog napisao, pa se jako bojim da mu nesto ne nadju . . :(
Ja sam totalni raspad sistema. Svakoga dana imam po 1 ispit, ovo nije normalno, divim se sebi kako izdrzavam .. .Slabo spavam , neredovno jedem, stresiram se po ceo dan, brinem se za moje, jedan totalno nenormalan zivot!! Ponovo sam par dana imala T 37 koja malo traje pa padne. . .i tako vise puta u toku dana. Ne znam vise da li mi nesto fali ili je sve na nervnoj bazi od stresa. . .Nadam se da ce uskoro biti malo lakse, da cu za vikend naci malo vremena i za sebe. . .Samo da bude sve u redu sa mamom i tatom!!!!

Kuckajte mi molim vas. . a ja cu da citam kad stignem. Ljubim vas!!!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Cao drustvo moje,ja vas nisam zaboravila nego svaki dan radim pa sam malo zauzeta u umorna kada dodem kuci.
Sutra idem na ultrazvuk,pisacu vam jer sam slobodna preko vikenda.
Bila sam kod psihijatra,dobila lekove i nosam ih nedelju dana u tasni....nisam ih pocela piti.
Razocarala sam se u samu sebe,doktor me ubeduje i kaze da sam jako tvrdoglava.Objasnjavam mu koliko se plasim tableta i nista....cisto vidim da mi ne veruje.
Idem ga videti sledece nedelje opet ali ovaj put hoce da i muza povedem samnom.
Vidim da ste mi obadve poprilicno zauzete,Andelija roditelji su ti dobro ne sekiraj se molim te jer trebas snage i optimizma,blizi ti se vencanje.
Kojeg je datuma?
Majo draga svaka ti cas na tvome optimizmu.Naravno da ce mama biti uredu,sigurno ce nalazi biti dobro.
Ja sam velika kukavica Majo sto se tice lekova,zaista ne razumem :-?
Ne shvatam sama sebe,pa kako ce me neko drugi shvatiti!
Ljubim vas puno,puno javljajte se.......
Cmok :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Andelija,Majo gde ste?
Kako ste?
Javite se ponekad........ :P
majabgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:47 am

Post od majabgd »

Joj Ontario,ja sam nikako,imam neke porodicne probleme trenutno pa ne znam gde mi je glava.Kakav ti je bio rezultat one biopsije?puno vas pozdravljam i nisam vas zaboravila nego sam u problemu pa ne stizem da kuckam.Pisacu kad stignem.Pozdrav!
Odgovori