Draga Andelija,nisam ni znala sta me snaslo jer se sve odigralo velikom brzinom.Doktor mi je prvo pregledao usi,grlo i nos i poceo vrat.Sam je napipao ispod vilice i to iz prve i usporedivao levu i desnu stranu.Rekla sam mu tacno ste pogodili.....
Iza sebe je otvorio ladicu i izvadio iglu i spricu i rekao mi uzecemo uzorak sa iglom.Nije mi dao nikakvu lokalnu anesteziju i nije mi zamrzao mesto.Ubod igle nije boleo ali je malo bilo neugodno kada mi je izvlacio iglom uzorak.Nista strasno kako su ljudi pricali i ova kod mene na poslu.
Prije nego sto me je pregledao ispitao me mnogo toga.....
Nije ni krvarilo,isto kao kad dobijes inekciju mali ubod od igle.
Danas me jos uvek boli verovatno jer je iritirao.....
Pitala sam ga sta misli i on kaze misli da je neka upala,e od cega?
Ne boli me grlo,nemam tempraturu,nisam bolesna.Pitala sam ga da li moze biti od zuba i rekao mi je svasta je moguce.
Sada mi ostaje da cekam do 28-og.....sada me malo hvala panika,samo malo nista strasno za sada.Pricala bi sa nekim o tome svemu i to me malo nervira jer nemam sa kim izuzev sa vama.Muz je otisao sinoc na posao i nisam primetila nikakvu reakciju po njemu kada sam mu rekla.
Andelija draga sve je dobro sto se na vreme ustanovi zar ne?
Ja imam nadu da ce sve biti ok

dace Bog Dragi verujem u to!
Mami se jos jako vrti u glavi i jedva prica na telefon.Stavili su joj sada teski gips na ruku jos 3 nedelje jer kazu da je pomerila u zglobu sa longetnom.Sada joj ova zena ne da da hoda po stanu kaze napreze ruku kada se uhvati za hodalicu.Kaze mi ta zena da joj mamam govori i stalno je pita"zasto me mrzis?"
Ne znam sta se desava jer ne mogu da vidim i jako mi je zao mame.Mama mi nista ne moze reci jer prica preko mikrofona a ko zna sta bi mi rekla.Jako,jako joj je tuzan glas.Zvacu je sutra da je cujem.....
Kada god je nazovem obavezno nam se u razgovor ubaci ta zena i najmanje pricam sa mamom,a ne zelim biti gruba da joj kazem ja hocu mamu i samo mamu......
Lepa moja majcica.....
Bivsa snaja ju je zvala juce i kaz eda joj je mama rekla par puta na telefon,sama sam nemam nikoga

misli ja sam daleko i deca.
Jebem ti zivot i sudbinu
Ne mogu da joj kazem ni sta je meni ovo niti da joj se pozalim da me strah.......a volela bih da je tu pored mene.
Andelija draga majka ce ti biti uredu menoj molim te da se sekiras toliko.Nemoj da joj pokazes koliko se brines.Malo se sada moras rasteretiti jer ceka te tvoje vencanje.
Bas mi je drago pa si kupila vencanicu verovatno si tek sada shvatila da se uskoro udajes.E da mogu da doletim avionom pa da zaigram jedno kolo sa tobom.
Misli pozitivno ili bar se tudi kao i ja.....znam da tesko ide ali nema nam druge.Danas sam odlucila ici u biblioteku i "jovo nanovo"citati knjige o nasem stanju koje me u sustini jos vise uzdrmaju.
Majo gde si nam ti,gde je Neshar,Tanja,Doktor.......nikoga nema vec dugo.
Dejane pozdrav i tebi,dobro dosao!
Mi ti ne mozemo protumaciti nalaze jer nismo lekari.Cekaj odgovor Dgbg ili Dokrora Ivice