aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Gde ste drugari moji?
Ja sam bila kod ORL specijaliste i uradio mi je biopsiju......
Nalaze cu saznati 28-og
Boli me danas citav dan,biopsija je bila oko pola 9 ujutro,a sada je 7 navece.
29-og idem kod psihijatra,danas me moj doktor poslao...
Eto sada neizvesnost do 28-og :cry: :cry: :cry:
Sve vas ljubim
Dejan35
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 08, 2009 2:28 pm

Post od Dejan35 »

Ćao svima od novog člana !

Molio bih savet tj. objašnjenje nekog stručnog oko sledeće situacije:

Unazad 1 godinu pojavljuje mi se preskakanje srca.
Ponekad više, ponekad manje a u zadnje vreme toliko da sam odlučio da odem lekaru.
Nakon obrade preporučen mi je holter.
Nosio sam ga 24 časa i rezultat je sledeći:

"Dinamički EKG: ukupno je u 24 časa zabeleženo 112 404 QRS kompleksa u sinus ritmu.
Minimalna frekvencija od 47/min zabeležena je u 10 časova dok je maksimalna srčana frekvencija zabeležena u 15 časova u toku fizičke aktivnosti.
Nije zabeleženo SVES.
Zabeleženo je ukupno 21 316 VES od čega ukupno 9003 u formi bigeminije.
Nisu zabeležene pauze veće od 2 sec. "

Šta to znači? Jel nešto gadno ili da idem na basket sa drugarima?
:roll:

HVALA !!!
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

Ontario :o joj, kako si smela na biopsiju? Jel te bolelo? :( Ja se ne bih usudila, umirem na samu pomisao da treba da cekam rezultate .. . Sta ima kuci, kako je mama?

Ja sam danas isla da gledam vencanicu :lol: i bilo mi je predivno! Pre toga sam imala krizu, nije mi se islo, opet se brinem sta ako sam bolesna, ako je hiv, ovo, ono . .hipohondija rovari i dalje!!!!

Mama mi 22-og ide na prvi kontrolni ultra zvuk posle operacije i malo je reci da sam izbezumljena!!! :o :o :o JAKO se bojim , jako .. . Daj Boze samo da sam mojom majcicom bude sve u redu :(

Ja povremeno imam jake tahikadrije, lupnjava kakve nema. . .:( ponekad mi je jako tesko da se umirim i iskontrolisem. Nenormalno zivim ovih dana, premalo spavam, zivci su mi kao strune i sve to doprinosi .. Jutros sam se trgnula u 6:20 iz sna, skocila i razmisljam sta danas treba da polazim, na koji kolokvijum idem :roll: a danas subota :lol: Boze pomozi . .

Majce, sta je sa tobom? Dobro si nam? Javi se kada stignes.

pozz
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Draga Andelija,nisam ni znala sta me snaslo jer se sve odigralo velikom brzinom.Doktor mi je prvo pregledao usi,grlo i nos i poceo vrat.Sam je napipao ispod vilice i to iz prve i usporedivao levu i desnu stranu.Rekla sam mu tacno ste pogodili.....
Iza sebe je otvorio ladicu i izvadio iglu i spricu i rekao mi uzecemo uzorak sa iglom.Nije mi dao nikakvu lokalnu anesteziju i nije mi zamrzao mesto.Ubod igle nije boleo ali je malo bilo neugodno kada mi je izvlacio iglom uzorak.Nista strasno kako su ljudi pricali i ova kod mene na poslu.
Prije nego sto me je pregledao ispitao me mnogo toga.....
Nije ni krvarilo,isto kao kad dobijes inekciju mali ubod od igle.
Danas me jos uvek boli verovatno jer je iritirao.....
Pitala sam ga sta misli i on kaze misli da je neka upala,e od cega?
Ne boli me grlo,nemam tempraturu,nisam bolesna.Pitala sam ga da li moze biti od zuba i rekao mi je svasta je moguce.
Sada mi ostaje da cekam do 28-og.....sada me malo hvala panika,samo malo nista strasno za sada.Pricala bi sa nekim o tome svemu i to me malo nervira jer nemam sa kim izuzev sa vama.Muz je otisao sinoc na posao i nisam primetila nikakvu reakciju po njemu kada sam mu rekla.
Andelija draga sve je dobro sto se na vreme ustanovi zar ne?
Ja imam nadu da ce sve biti ok :wink: dace Bog Dragi verujem u to!
Mami se jos jako vrti u glavi i jedva prica na telefon.Stavili su joj sada teski gips na ruku jos 3 nedelje jer kazu da je pomerila u zglobu sa longetnom.Sada joj ova zena ne da da hoda po stanu kaze napreze ruku kada se uhvati za hodalicu.Kaze mi ta zena da joj mamam govori i stalno je pita"zasto me mrzis?"
Ne znam sta se desava jer ne mogu da vidim i jako mi je zao mame.Mama mi nista ne moze reci jer prica preko mikrofona a ko zna sta bi mi rekla.Jako,jako joj je tuzan glas.Zvacu je sutra da je cujem.....
Kada god je nazovem obavezno nam se u razgovor ubaci ta zena i najmanje pricam sa mamom,a ne zelim biti gruba da joj kazem ja hocu mamu i samo mamu......
Lepa moja majcica.....
Bivsa snaja ju je zvala juce i kaz eda joj je mama rekla par puta na telefon,sama sam nemam nikoga :cry: :cry: :cry: misli ja sam daleko i deca.
Jebem ti zivot i sudbinu :cry: :cry: :cry:
Ne mogu da joj kazem ni sta je meni ovo niti da joj se pozalim da me strah.......a volela bih da je tu pored mene.
Andelija draga majka ce ti biti uredu menoj molim te da se sekiras toliko.Nemoj da joj pokazes koliko se brines.Malo se sada moras rasteretiti jer ceka te tvoje vencanje.
Bas mi je drago pa si kupila vencanicu verovatno si tek sada shvatila da se uskoro udajes.E da mogu da doletim avionom pa da zaigram jedno kolo sa tobom.
Misli pozitivno ili bar se tudi kao i ja.....znam da tesko ide ali nema nam druge.Danas sam odlucila ici u biblioteku i "jovo nanovo"citati knjige o nasem stanju koje me u sustini jos vise uzdrmaju.
Majo gde si nam ti,gde je Neshar,Tanja,Doktor.......nikoga nema vec dugo.
Dejane pozdrav i tebi,dobro dosao!
Mi ti ne mozemo protumaciti nalaze jer nismo lekari.Cekaj odgovor Dgbg ili Dokrora Ivice :wink:
majabgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:47 am

Post od majabgd »

Draga Ontario,ja sam ubedjena da je to od zuba i nesto imam osecaj da ne treba da brines.Sve ce jednom morati da legne na svoje mesto. Andjelija,vidis kao postoje lepe stvari.ne brini puno za mamu,pa zaista nije nista strasno.hvala Bogu da nije bilo nista maligno da bi se sada plasila.
Ja sam dragi moji nesto emotivno cudna ovih dana i srce mi preskace kao ludo pa se nadam da ce uskoro da se sredi sve,bas sam nesto bezveze :roll: .Pisacu vam kad budem imala vise energije,sad sam u minusu.Pozdrav!
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

Majo, pa sta je, sto si u minusu? :( Nesto konkretno, ili se sve po malo skupilo. .. Pokusaj sa onim tvojim tehnikama, onima koje su palile :wink: Zar po ovako divnom vremenu da budes lose . .. kissic za tebe :*

Ontario, videla sam sve sto si pisala i moram ti reci -nemoj se plasiti!!!! Ja sam sigurna da nije nista opasno. Moze biti toliko toga, ali ne mora biti ono najgore! :wink: Mogu da zamislim koliko se sekiras dok cekas rezultate. Za mene je cekanje rezultata nepodnosljivo i gore od bilo koje fizicke bolesti. Prestani molim te da kopas po internetu, to je jako opasno!! Mozes naci brdo kojecega, od toga ce to biti samo gore .. .Meni je nekada gore i od ovog foruma, posebno ako pocnem da cituckam i po drugim temama .. :o Sve ce biti super, videces! kissic i za tebe :*

Majo, mama je operisana u januaru i to je tada bilo kako je doktor rekao "predkancerozno stanje" :cry: JAKO se bojim da se do tada nije nesto napravilo!?! On je tada rekao da je rano da ide za 6 meseci na kontrolu nego za godinu dana .. ali kada je ponovo pogledao njene nalaze, rekao je: ajde za svaki slucaj u maju ultra zvuk, a u oktobru mamografija. :roll: Daj Boze samo da sve bude u redu . . .

Ja sam vam onako. . malo u frci i jurnjavi, malo u poslu, ucenju . .pomalo setam, uzivam . .sve po malo! Trudim se da se dovedem u red i dovoljno spavam jer primecujem da mi to dosta pogorsava aritmije. Trudim se da se borim sama sa sobom, neka bude dobro, nekada ocajno .. svaki dan je borba.

pozz za sve drugare!! Sta je sa Nesharom, jasenskim, ostalima. . . .:(
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Majo draga,sta sad to bi sa tobom?
Nemoj da se predajes,pa ti si jaka osoba i nisi slabic.....
Nemoj da se sekiras jer od toga hoce aritmija znas i sama verovatno iz iskustva.Uzivaj u lepom vremenu....
Sada si me dala za brigu javi nam se bar malim smajl.da znamo da si bolje.
Andelija draga nemoj ni ti da se sekiras,mama je dobro i tako ce i biti.Ono najgore je proslo sada je sve lako jer ona je dobro i sve je reseno na vreme.Uzivaj u zivotu jer vencanje ti je skoro.Kog datuma,da li ste odredili?
Kada se psihicki rasteretis bice ti puno lakse i bolje ces se osecati.
Ja sam danas napeta kao puska,a u subotu sam jednom komsiji rekla fuck you,nisam htela izletelo mi.Zivci su mi kao struna.Posle sam oplakala jer zaista nisam dobro postupila ali veruj mi ovih dana mi malo treba da puknem.Moram mu se izviniti kada ga vidim,mada je i on meni isto rekao.Ne krivim njega ja sam prva opsovala.Dobro da mi nije zube polomio.
Ovo iscekivanje me umara i ovo malo zivaca sto imam ode u p.m.
E samo da mogu kao sto rece Danki poslusat nase stare pa:
'udri brigu na veselje"
Ljubim vas sve
majabgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 12:47 am

Post od majabgd »

Ne brinite drugari,dobro sam samo me je stiglo sve i svasta,sitnice u izobilju mogu da naprave svasta
:x .Andjelija,pa i sama kazes predkancerozno stanje,znaci nije jos bilo kancerozno i to je super.Dobro je da hoce cesce da kontrolise radi vase sigurnosti ali sta da kazu ljudi sa raznim stadijumima kancera pa opet idu na kontrolu i nadajau se da je sve ok.Nemoj toliko da brines,pa njoj u boljem momentu to nije moglo da bude izvadjeno!Bice sve uredu!Uzivaj u lepom sto te uskoro ceka najvise sto umes i mozes!
Ontario,ja bas imam osecaj da ces se smejati kad dobijes rezultat koliko ce biti neka bezazlena glupost,ali naravno,razumem brigu i nestrpljenje.Sto se tice zivaca,to sa komsijom ti bas i nije trebalo ali desava se.Ja sam primetila da kad sam nesto mnogo nadrndana i odem na pijacu i sretnem komsije ili obicne prodavce i budem ljubazna prema njima da se bas oraspolozim,nekako se pozitivno pozitivnim vraca.Svakako bi trebalo komsiji da se izvinis,ti ces se lepse osecati.
Puno vas ljubim i pozdravljam!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Majo draga bas mi je milo sto si se javila.Nadam se da ces biti dobro i da ce sve to proci.Sekiracija moze napraviti jako puno zdravstvenih problema,e da bar mozemo biti ladni na sve....
Ja sam onako,cekam te nalaze i sve vise sumnjam na zub i ne znam vise sta da radim.Mozda cu opet kod drugog zubara da cujem sta ce mi reci.
Popila sam danas malo soka od narandze i dosta mi je nadrazilo tu limfnu zlezdu.Kao da mi je nesto ispod jezika,uzas :roll:
Danas sam slobodna i muz mi stize sa puta.Pokusacu da se malo opustim,slusala sam u autu Baha,Mocarta i Betovena.....
Pricala sam sa mamom,danas mi lepo zvuci na telefon.Lepo jede kazu i nije pored te nove zene pala jos ni jednom.
Bas sam sretna jer mi majcica zvuci puno bolje nego ovih dana.
Andelija gde si nam ti?Kako si,kako je mama?
Nemoj nas zaboraviti pisi nam kada mozes.Mene interesuje gde nam je Neshar,Yesenski,Tanja?
Kako su oni.......znam da je Neshar zaljubljen i valjda ce nas se jednom setiti.
Ljubim vas sve iz Canade gde je trenutno 19C
Cmokkkkk
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

Ontario, videla sam sta si pisala na onoj temi, ali nisam htela tamo da ti pisem, bolje da dr odgovori. Ja cu ti samo reci da mene tako isto boli uvo, nos ka oku i pola glave i da je to meni od sinusa. To je jako karakteristican bol. Mada, pretpostavljam da bi znala da imas upalu .. .A bol jedne polovine glave moze da bude i migrenozan ili od promaje. . .
Posto kazes da ti je taj zub u katastrofa stanju, vrlo lako moze da bude od njega, posebno sto je zlezdica otekla odmah uz vilicu. Ne mora da se sve uvek vidi na snimku. Mozda se unutra napravila neke cistica ili upalica. Nemoj bre nista da se sekiras, sve ce to da bude SUPER!!!!! :wink:

Samo i da Majcetu namignem :wink: na temi.

Pisacu vam duze, sad moram da legnem , ujutru rano idem na kolokvijum. pozz
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Draga moja Andelija nije mi oteklo uz uho gde je umnjak nego ispod donjeg ocnjaka--ispod brade.U tom predelu.......
Sekiram se jer imam i na drugoj strani nekoliko bez odredene dimenzije i broja.Ma uzas :roll: Niko mi nije rekao da imam upalu sinusa :roll:
Ja sam to isto mislila na nacin na koj me boli......
Zvala sam danas pa su mi rekli da rezultati nisu gotovi jos i da mi je doktor zakazao 28-og zbog toga,a preko telefna nece da diskutuje o tome.Moram doci......ma bez veze sam zvala jer znam i sama da treba par nedelja ali opet sam se nadala da ce reci sve je uredu.
Jako sam vam tuzna zbog mame,nedaju joj da vidi koliko ima novaca a samo jako malo joj je ostalo od penzije.Ta zena sto je cuva je podigla citavu penziju proslog cetvrtka,a moja mama nema skoro nista pa traze da joj posaljem.Joj Boze dragi sta joj rade.......
Ja cu puludeti!
Ovo ovako nece ici,ja necu moci podneti financijski jer placam tu vesticu svaki mesec i jos joj krade od penzije.Znam tacno koliko je dobila racuna i znam da sve ostal majka nije potrosila na hranu.
Dok je ona druga bila nikada joj nije falilo novaca,a bilo je drugih problema.Uradila sma nesto i sada sam jako tuzna jer cu povrediti mamu.Rekla sam jednom prijatelju da pita koliko je dom i on ce sutra otici kod mame da je pita bi li ona isla.Jao pa znam da ne bi :cry: :cry: kako ce ostaviti svoj stan i to malo sirotinje da kerovi razvuku i otici iz svog stana u kome je od 74 godine :cry: :cry: :cry:
Jaooooo ne mogu tog coveka sada da zovem jer je kod vas jutro,a volela bih da ni ne ide jer cu je jako povrediti.Rekla sam mu da ne kaze da je pricao samnom ali verujem da hoce,nije moja mama luda znace odma zasto i ko ga je poslao.Zvacu je sutra cim se ustanem.......
Zvala sam ga samo zato jer me dusa boli da je kradu i da jos svasta rade.On mi kaze da je mama postala jako povucena,jako je tuzna i kaze da ima osecaj da bi bila najsretnija da legne pored moga tate.
On ju je vozio za bolnicu prije par dana.......
Boze sta da radim,pomozi mi?
Ljubi vas sve Ontario
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

gde ste drugari?
Mene jako boli danas ovo na vratu,mislim da mi je jos vise oteklo......
Mami mi nije dobro boli je srce i njena doktorica joj je prepisala 5 tableta a ona pije 12 :o :o :o
ostala sam sokirana,nisam spavala citavu noc a jutros sam radila.
Pa zato mama jedva prica na telefon i po citav dan spava.Kaze mi i doktorica da se mama jako promenila u zadnjih par nedelja,kazu mi svi prijatelji koje je znaju,ja cujem.......Boze dragi pa oni nju kljukaju lekovima bez icijeg odobrenja.Doktorica je sokirana kada sam rekla.......
Mama nece da cuje za dom,ja ne znam sta da radim?
Necu kaze,necu i gotovo!
Bojim se sada jako za nju i ne verujem im nista a koga da nadem....
Hoce da je se rese i da nemaju obaveza prema njoj kako bi mama spavala i lezala citav dan pa manje posal za njih i obaveza...
Boze dragi koliko se plasim za mamin zivot!
Jedva cekam da idem kod psihijatra i da ga preklinjem da me izleci da vidim svoju mamu
Kako ste mi vi?
Ja sam sada pod velikim stresom,pisacu vam cim se sve malo smiri.
Ljubim vas obadve
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

Ontario, ja mislim da to tebi upala necega u pitanju. Nisam strcnjak, ali tako mi izgleda. Budi strpljiva, sacekaj nalaze mada mogu da zamislim kako ludis dok cekas. . Ako sve bude u redu sa tvojim nalazima sedaj odmah u avion i dolazi ovamo. Da ne bude kasno posle. . .Ne bih da te plasim, ali mama to je ocito jako lose i pitanje je hoce li ona doziveti tvoje lecenje. Misli ovoga puta na nju, a ne na svoje strahove! :wink:

Majce, sta je sa tobom? Jel sve u redu? Javi se kada stignes. :wink:

Ja sam vam stalno u stresu, ne mogu vise uopste!!! Imala sam prvo stres u petak, mama me je zvala i rekla : ja sam na plucnom :o Odmah mi je svasta proslo kroz glavu, ja trk tamo (sa kraja grada na kraj), da bih saznala da je dr poslala da se malo ispita taj njen HOBP, a na kraju su joj ustanovili astmu :o Treba to da se potvrdi jos nekim testovima. ..
Sa tatom sam juce citav dana isla po lekaraima i da se ne ponavljam, ovo bi vam ukratko bilo to. http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=29448 Sta je jos uvek ne znamo, a meni se steze srce gledajuci ga kako trpi bolove. :cry: Sura ide opet kod svoje doktorke da vidimo sta dalje . ..
Mama ide u petak na prvi kontrolni ultra zvuk dojke posle operacije i ja se uzasno plasim. :cry: Nju sada ta dojka ne boli, sem to je izrazito tvrda na mestu gde je secena i okolo toga.
Ja cu da puknem na zdravo mesto!! Pored toga ne znam gde se nalazim od raznih kolokvijuma, seminarskih, projekata . .gotovo svakodnevno :x a tek kada budu poceli ispiti ne znam sta cu. Hronicno sam umorna i neispavana, nervozna, napeta, uplasena, pod stresom . . .
Samo da da Bog da sve bude u redu sa mojim roditeljima, nista mi drugo nije bitno!!!! Jako sam uplasena .. . :cry:

pozdrav od vase andjelije
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Draga Andelija
Da ona je jako lose i danas......mada malo mi bolje prica na telefon posto joj je ova dala samo 3 tablete ujutro i dace joj navece i sve do sutra kada bi je treba odvesti kod njene doktorice.Zvacu sutra,zovem svaki dan...
Ne mogu sada trenutno ici financijski nikako,trebam onda voditi i malu posto ona ne moze ostati kuci 13 je godina.Sin je 18 ali on zna izaci a muz nije skoro nikada kod kuce.Treba mi vise od 2000 dolara samo za karte i jos dok tamo ponesem najmanje 1000 i vise jer ja tamo nemam zdravstveno soiguranje niti mala.Sve se placa......
Da videcu posle mojih nalaza sta da uradim posebno kada vidim psihijatra.Trebala sam davno ici kod njega ali.....nisam znala da ce to biti sa mamom.Takva mi je sudbina valjda neznam vise sta da kazem.
Proklinjem dan kada je 91 rat poceo.....
Draga Andelija znam kako ti je tesko i koliko se sekiras ali ja verujem da tati nije nista i da ti je mama dobro.Tati su nalazi svi uredu,zasto se onda toliko bojis?
Mama ti je dobro,videces da ce i njeni nalazi biti uredu.Sve je dobro kada je na vreme,zato nemoj tolki da se sekiras.Znam da patis i ti,znam da se bojis ali budi sretna sto si pored njih.Vidi mene!
Ja ne znam gde sam osecam kao da sam negde izmedu niti na zemlji niti na nebu,izgubila sam se veruj mi i ne znam sta vise da radim.Da mami bude bolje sve bi mi nekako bilo lakse ali po prici njene doktorice mama nije dobro zbog ugruska koji ima u mozgu.Sve joj je gore....
Moj je tata znao sta ce se dogoditi ako se ona ne operise,dao ju je na operaciju i umro jer nije mogao podneti i pomiriti se sa cinjenicim da je nikada vise mozda nece videti posto je operacija jako rizicna bila za nju.Ona je taj dan kada je umro otkazala sve i meni je jedan od lekara rekao 2006 godine da ce njoj biti sve gore i gore ali je mama bila dobro od prije par nedelja kada je pocela dobijati vrtoglavice i pocela padati.
Ja misim,ne cu da gresim dusu ali od kako ju je prva zena ostavila pa je preuzela druga odma je mama pocela tesko da prica i da spava po citav dan.Ona me (ta druga zena ubedivala)ma nije mama je dobro tek se probudila pa je takva.Pocela je da me pravi ludom i ja sam znala da nesto nije uredu.Onda je iznenada odustala da bude sa mamom po citav dan pa je dovela neku svoju poznanicu da spava,zivi i jede kod mame,da je cuva i provodi 24 sata.Mamini je stanje i dalje bilo lose,a meni je najednom palo na pamet da se nesto desava sa majkom i sa lekovima.Pocela sam da sumnjam u njih i pocele su mami pare da nestaju.Za smao nedelju dana potrosili su joj skoro citavu penziju,mami nisu dale da ima svoj novcanik i majka mi je rekla prije par dana da nece imati para od ponzije,Tu sam ostala sokorana i pocele su da mi govore eto kupe mami sladoled i paprike.Ja sam im dala do znanja da nisam budala i da je majka uvek imala za sebe od penzije do penzije.Pocela sam da se raspravljam sa njima na telefon to je bilo prije 3-4 dana.Majka je treba dobiti pomoc od drzave novcanu pa je ta prva zena htela uzeti sebi a ja placam ovu 24 sata.Mama je odbijena za pomoc i ovoj sam rekla da ona nema sta vise da dolazi kod mame.Pitala sam ih za lekove juce ujutro kada sam saznala od doktorice da one truju mamu i da mama ne treba da pije nikakvih 12 tableta.Ova prva je pobegla kuci nisam uspela sve da joj kazem i to odma cim sa rekla da je doktorica upoznata sa citavom situacijom.Kaze mi prije nego sto je otisla pa mama nama nije niti jednom pala,ja kazem pa naravno kada je kljukate sa tabletama za spavanje i citav dan spava i lezi u krevetu,nedate joj hodati,odnesete hodalicu daleko do nje i tako dalje.Rekla sam im da ja nisam luda i aki nisam pored majke ja sve znam.
Sada je ostala ta sto provodi s amajkom 24 sata koja se sada pravi luda da ona nista ne zna,i da moja majka pije sama lekove.Pravi se luda i za novce i da joj neda novcanik a ja nesmeme da odam majkinu komsinicu koja me saopstava o svemu jer je obilazi i vidi.
Neka mi Bog Dragi cuva majku i neka je zastiti od svih davola u ljudskom obliku.
Izvinite na opsirnom pismu,lakse mi je kada vam kazem.....'
Majo,Andelija ljubim vas obadve
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Draga Andelija
Da ona je jako lose i danas......mada malo mi bolje prica na telefon posto joj je ova dala samo 3 tablete ujutro i dace joj navece i sve do sutra kada bi je treba odvesti kod njene doktorice.Zvacu sutra,zovem svaki dan...
Ne mogu sada trenutno ici financijski nikako,trebam onda voditi i malu posto ona ne moze ostati kuci 13 je godina.Sin je 18 ali on zna izaci a muz nije skoro nikada kod kuce.Treba mi vise od 2000 dolara samo za karte i jos dok tamo ponesem najmanje 1000 i vise jer ja tamo nemam zdravstveno soiguranje niti mala.Sve se placa......
Da videcu posle mojih nalaza sta da uradim posebno kada vidim psihijatra.Trebala sam davno ici kod njega ali.....nisam znala da ce to biti sa mamom.Takva mi je sudbina valjda neznam vise sta da kazem.
Proklinjem dan kada je 91 rat poceo.....
Draga Andelija znam kako ti je tesko i koliko se sekiras ali ja verujem da tati nije nista i da ti je mama dobro.Tati su nalazi svi uredu,zasto se onda toliko bojis?
Mama ti je dobro,videces da ce i njeni nalazi biti uredu.Sve je dobro kada je na vreme,zato nemoj tolki da se sekiras.Znam da patis i ti,znam da se bojis ali budi sretna sto si pored njih.Vidi mene!
Ja ne znam gde sam osecam kao da sam negde izmedu niti na zemlji niti na nebu,izgubila sam se veruj mi i ne znam sta vise da radim.Da mami bude bolje sve bi mi nekako bilo lakse ali po prici njene doktorice mama nije dobro zbog ugruska koji ima u mozgu.Sve joj je gore....
Moj je tata znao sta ce se dogoditi ako se ona ne operise,dao ju je na operaciju i umro jer nije mogao podneti i pomiriti se sa cinjenicim da je nikada vise mozda nece videti posto je operacija jako rizicna bila za nju.Ona je taj dan kada je umro otkazala sve i meni je jedan od lekara rekao 2006 godine da ce njoj biti sve gore i gore ali je mama bila dobro od prije par nedelja kada je pocela dobijati vrtoglavice i pocela padati.
Ja misim,ne cu da gresim dusu ali od kako ju je prva zena ostavila pa je preuzela druga odma je mama pocela tesko da prica i da spava po citav dan.Ona me (ta druga zena ubedivala)ma nije mama je dobro tek se probudila pa je takva.Pocela je da me pravi ludom i ja sam znala da nesto nije uredu.Onda je iznenada odustala da bude sa mamom po citav dan pa je dovela neku svoju poznanicu da spava,zivi i jede kod mame,da je cuva i provodi 24 sata.Mamini je stanje i dalje bilo lose,a meni je najednom palo na pamet da se nesto desava sa majkom i sa lekovima.Pocela sam da sumnjam u njih i pocele su mami pare da nestaju.Za smao nedelju dana potrosili su joj skoro citavu penziju,mami nisu dale da ima svoj novcanik i majka mi je rekla prije par dana da nece imati para od ponzije,Tu sam ostala sokorana i pocele su da mi govore eto kupe mami sladoled i paprike.Ja sam im dala do znanja da nisam budala i da je majka uvek imala za sebe od penzije do penzije.Pocela sam da se raspravljam sa njima na telefon to je bilo prije 3-4 dana.Majka je treba dobiti pomoc od drzave novcanu pa je ta prva zena htela uzeti sebi a ja placam ovu 24 sata.Mama je odbijena za pomoc i ovoj sam rekla da ona nema sta vise da dolazi kod mame.Pitala sam ih za lekove juce ujutro kada sam saznala od doktorice da one truju mamu i da mama ne treba da pije nikakvih 12 tableta.Ova prva je pobegla kuci nisam uspela sve da joj kazem i to odma cim sa rekla da je doktorica upoznata sa citavom situacijom.Kaze mi prije nego sto je otisla pa mama nama nije niti jednom pala,ja kazem pa naravno kada je kljukate sa tabletama za spavanje i citav dan spava i lezi u krevetu,nedate joj hodati,odnesete hodalicu daleko do nje i tako dalje.Rekla sam im da ja nisam luda i aki nisam pored majke ja sve znam.
Sada je ostala ta sto provodi s amajkom 24 sata koja se sada pravi luda da ona nista ne zna,i da moja majka pije sama lekove.Pravi se luda i za novce i da joj neda novcanik a ja nesmeme da odam majkinu komsinicu koja me saopstava o svemu jer je obilazi i vidi.
Neka mi Bog Dragi cuva majku i neka je zastiti od svih davola u ljudskom obliku.
Izvinite na opsirnom pismu,lakse mi je kada vam kazem.....'
Majo,Andelija ljubim vas obadve
Odgovori