aritmija
Cao drugari!ja sam bas puno obaveza imala i nisam kod kuce po ceo dan pa ne stigoh da vam se javim.Ja imam problem,opet mi se javlja ono trzanje u snu,kao da me nesto presece u stomaku,onaj osecaj kad se jako uplasim samo sto se javlja bez ikakvog povoda,javlaja mi se i u toku dana ponekad.Bas je neprijatno,u tom momentu nisam sigurna da li mi to srce preskace ili je samo to .Imam i neki setajuci bol u grudima posebno kad udahnemi ne znam vise sta mi je, i naravno,aritmije.Ne znam da li je moguce,da li postoje neki misici tu koje sam mozda isteglila dok sam vezbala?Sve me to bas umara i ne znam sta cu.Sad ne mogu sebi ni da se posvetim jer ide ova mamina operacija i stvarno,bas se borim da izdrzim,i psihicki jer sam uplasena i fizicki jer me stalno nesto muci a njoj necu da kazem,samo joj ja falim.Ona bi se brinula a i onako na gomilu pregleda za nju po bolnicama treba da idemo.Uz to radim i o svemu zivom sama vodim racuna,vidjam sa sa kime sve treba i bas sam na ivici snage i nerava a samo me dodatno iznervira kad meni krenu tegobe pa ni na sebe ne mogu da se oslonim.Izvinite sto sam vas ugnjavila doslo mi je da se iskukam!Ljubim vas sve!
Ontario,drago mi je da tvoja mama nije sama i sto si se malo otvorila prema muzu,pa i on je covek sa gomilom problema,samo tako nastavite1
Andjelija81,smiri se i probaj malo da se opustis,nemoj da te posle sve stigne pa ces imati probleme!
Pisite drugari!
Ontario,drago mi je da tvoja mama nije sama i sto si se malo otvorila prema muzu,pa i on je covek sa gomilom problema,samo tako nastavite1
Andjelija81,smiri se i probaj malo da se opustis,nemoj da te posle sve stigne pa ces imati probleme!
Pisite drugari!
pozdrav svima...
evo me, malo sam nesto prehladjen, uvatilo me nesto pa nisam imao snage bas da se javim, sad je malo bolje...
vidim uglavnom da se i kod vas stanje popravilo...
ontario, muz je takav izgleda kakav je ... samoziv i pusti ga.. ne mozes ga promeniti sve i da hoces pod stare dane tako da ti ostane samo da ga prihvatis ili ne, tj da te takvi njegovi izlivi ne doticu.... znam da je tesko ali moras da otupis i da se okrenes sebi, deci, prijateljima... seti se samo kako si super bila za Bozic i Novu godinu, puna neke pozitivne energije zato sto si se videla sa prijateljima, nadji ponovo tu energiju...
vidim da i dalje brines za majku... ne vredi da sebe izjedas... cini mi se iz tvojih postova da je ova zena sto je cuva ok barem tako ti prica pa moras, ali jednostavno moras, u to da verujes i da ubedis sebe da je tvoja majka pod njenom paznjom.. vec je stara tako da su ti padovi neizbezni i takvo stanje narocito ako je polomila kuk, ali je mnogo bolje nego vecina..... samo da ostane jakog duha a ti joj u tome mozes najvise pomoci ako je preko telefona bodris i ako ne vidi da si ti u rasulu zbog nje...
jesensky, drago mi je da te cujem, izgleda da si mnogo bolje i samo budi u aktivnostima..
ja sam inace dosta bolje, tegoba hvala bogu nemam vec dve nedelje od kontrole... lekice i dalje pijem i guram... valjda cu se i strahova uskoro osloboditi al moram samo polako...
puno vas sve pozdravljam.....
evo me, malo sam nesto prehladjen, uvatilo me nesto pa nisam imao snage bas da se javim, sad je malo bolje...
vidim uglavnom da se i kod vas stanje popravilo...
ontario, muz je takav izgleda kakav je ... samoziv i pusti ga.. ne mozes ga promeniti sve i da hoces pod stare dane tako da ti ostane samo da ga prihvatis ili ne, tj da te takvi njegovi izlivi ne doticu.... znam da je tesko ali moras da otupis i da se okrenes sebi, deci, prijateljima... seti se samo kako si super bila za Bozic i Novu godinu, puna neke pozitivne energije zato sto si se videla sa prijateljima, nadji ponovo tu energiju...
vidim da i dalje brines za majku... ne vredi da sebe izjedas... cini mi se iz tvojih postova da je ova zena sto je cuva ok barem tako ti prica pa moras, ali jednostavno moras, u to da verujes i da ubedis sebe da je tvoja majka pod njenom paznjom.. vec je stara tako da su ti padovi neizbezni i takvo stanje narocito ako je polomila kuk, ali je mnogo bolje nego vecina..... samo da ostane jakog duha a ti joj u tome mozes najvise pomoci ako je preko telefona bodris i ako ne vidi da si ti u rasulu zbog nje...
jesensky, drago mi je da te cujem, izgleda da si mnogo bolje i samo budi u aktivnostima..
ja sam inace dosta bolje, tegoba hvala bogu nemam vec dve nedelje od kontrole... lekice i dalje pijem i guram... valjda cu se i strahova uskoro osloboditi al moram samo polako...
puno vas sve pozdravljam.....
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 31, 2009 11:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Aritmija
Prije dvije godine iznenada sam pao u komu i doživio kliničku smrt. Nakon reanimacije uspjeli su me povratiti u zivot. Na kon svih ljekarskih pregleda nije bilo ni mozdanog ni srcanog udara, i svi ostali nalazi su uredni. Tokom lezanja u bolnici ugradjen mi je defibrilator. Osjecao sam se dobro sve do prije nekih 2 mjeseca kada mi se desila ista stvar tj. aktivirao mi se defibrilator vise puta do dolaska u bolnicu. Opet su mi uradjene sve pretrage i opet su svi nalazi u redu. Mene zanima sta bi mogao biti uzrok svega toga. Napominjem da se fizicki dobro osjecam ali zivim u strahu jer ne znam sta je uzrok koji dovodi do toga. Bio bi vam zahvalan ako biste mi mogli reci nesto konkretnije i sta da poduzmem. Unaprijed hvala
U2
Mjk,slusaj ovako ja nisam lekar ali nemoj se bojati.
Dobor je pa ti je ugradeno jer u protivnom tvoj bi zivot bio pod velikim riskom.Aparat te spasava u slucaju da ti opet srce stane.Hvala medicini!
Aktivirao ti se mozda iz prostog razloga jer je trebalo promeniti baterije.Mozda je doslo do upalnog procesa jer ti je ugradeno.Trebao si da pitas tada u bolnici koji je razlog da ti se aktivirao.
Ti bi trebao da zivis normalan zivot i da se ne opterecujes toliko jer su te spasili......spasen si.
Razlog tvoje kome trebao bi da postoji.Mene zanima da li si ti isao jos negde na pretrage ili ne,isi si bio samo u toj bolnici.
Pokusaj ako mozes otici na savetovanje negde drugo.
Mozda se javi i lekar na ovom forumu pa ce ti dati vise informacija.
Vrati se tvom doktoru/specijalisti i pitaj sve sto te zanima.Tako ces biti mnogo smireniji.Pozdrav
Nashar,druze pa konacno da si se javio.Bas mi je drago pa si dobro,vidim po tvom pismu.Hvala ti na razumevanju,savetima,lepim recima.
Ja pokusavm da se vratim i budem kao prije vedrija ali valjda treba vremena da prode.Znas kada "padnes"pa onda moras sve iz pocetka opet.Tada se pitas pa dokle vise?
Majo draga sve te probleme imas sada zbog sekiracije u vezi majke.Nemoj mnogo da se cudis jer vezana si za majku.Pokusaj mali da se opustis,kazem pokusaj pa ce sve i aritmije smiriti.Gde je kod tebe nestao onaj pozitivni duh?
Nemoj biti tuzna,sve ce biti uredu znas i sama da nam sekiracija ne pomaze samo mozemo da se razbolimo.Bice kao mora biti,znam da smo nacija koja se sekira jako ali znamo i tajnu----pozitivno misli i pozitivno ce ti biti!
Poljubac
Pavlov,kako si sada?
Moras lekaru i gotovo,nema ti druge.......
Javi se obavezno da znamo kako si.
Pozdrav
Andelija pa gde si mi ti sada?Sta se ne javljas?Poljubac.......
Tanja draga pratis li nas ovde ili si odustala
salim s emalo znam ja da ti nama neces okrenuti leda.Ljubm te puno
Eto drugari ja idem ujutro na gastroskopiju i kolonoskopiju,sto sam raspolozena samo da znate
rasturice me i gore i dole
tolika me nervoza uhvatila da se moram smijati od muke.....uspavace me i opet onaj glupavi demonski strah,hocu li se probuditi.Eto budale.......
Jbg........uvek nadem razlog za nespavanje nocu.U 5 ujutro sam jutros legla.......
Drzite mi fige,uzela sma slobodan dan pa ako budem mogla javicu se.....
Sve vas grlim........Jesensky i tebe naravno........
Dobor je pa ti je ugradeno jer u protivnom tvoj bi zivot bio pod velikim riskom.Aparat te spasava u slucaju da ti opet srce stane.Hvala medicini!
Aktivirao ti se mozda iz prostog razloga jer je trebalo promeniti baterije.Mozda je doslo do upalnog procesa jer ti je ugradeno.Trebao si da pitas tada u bolnici koji je razlog da ti se aktivirao.
Ti bi trebao da zivis normalan zivot i da se ne opterecujes toliko jer su te spasili......spasen si.
Razlog tvoje kome trebao bi da postoji.Mene zanima da li si ti isao jos negde na pretrage ili ne,isi si bio samo u toj bolnici.
Pokusaj ako mozes otici na savetovanje negde drugo.
Mozda se javi i lekar na ovom forumu pa ce ti dati vise informacija.
Vrati se tvom doktoru/specijalisti i pitaj sve sto te zanima.Tako ces biti mnogo smireniji.Pozdrav
Nashar,druze pa konacno da si se javio.Bas mi je drago pa si dobro,vidim po tvom pismu.Hvala ti na razumevanju,savetima,lepim recima.
Ja pokusavm da se vratim i budem kao prije vedrija ali valjda treba vremena da prode.Znas kada "padnes"pa onda moras sve iz pocetka opet.Tada se pitas pa dokle vise?
Majo draga sve te probleme imas sada zbog sekiracije u vezi majke.Nemoj mnogo da se cudis jer vezana si za majku.Pokusaj mali da se opustis,kazem pokusaj pa ce sve i aritmije smiriti.Gde je kod tebe nestao onaj pozitivni duh?
Nemoj biti tuzna,sve ce biti uredu znas i sama da nam sekiracija ne pomaze samo mozemo da se razbolimo.Bice kao mora biti,znam da smo nacija koja se sekira jako ali znamo i tajnu----pozitivno misli i pozitivno ce ti biti!
Poljubac
Pavlov,kako si sada?
Moras lekaru i gotovo,nema ti druge.......
Javi se obavezno da znamo kako si.
Pozdrav
Andelija pa gde si mi ti sada?Sta se ne javljas?Poljubac.......
Tanja draga pratis li nas ovde ili si odustala

Eto drugari ja idem ujutro na gastroskopiju i kolonoskopiju,sto sam raspolozena samo da znate

tolika me nervoza uhvatila da se moram smijati od muke.....uspavace me i opet onaj glupavi demonski strah,hocu li se probuditi.Eto budale.......
Jbg........uvek nadem razlog za nespavanje nocu.U 5 ujutro sam jutros legla.......
Drzite mi fige,uzela sma slobodan dan pa ako budem mogla javicu se.....
Sve vas grlim........Jesensky i tebe naravno........

Mjk pokusaj poslati doktoru na sajtu privatnu poruku.Ima ih par........
Draga Tanja,dragi drugari evo prezivela sam......
Malo sam oplakala ali dobro nije bilo strasno.Pocela me hvatati panika i neki strah kada su me uveli u malu operacionu salu ali posto je doktorica divna odma je dosla pored mene na krevetu i rekla mi da se nista ne sekiram.Rekla mi je da ce mi odma dati nesto sedativa.Bila sam budna i gledala,jako,jako me boleo stomak kada su mi radili kolonoskopiju.Gastroskopija nije bila strasna,samo me u jednom momentu poteralo povracati.Posle procedure mi je rekla da je uzela isecak--biopsiju da vidi koji antibiotici je mogu ubiti.mislim helio......
Posle toga sam zaspala kada je sve bilo gotovo.Sin je dosao po mene i odvezo me kuci.Ja sam se tek sada probudila spavala sam skoro 4 sata.....
Eto drugari moji budite mi pozdravljeni....
ps.
mama od kako je pala sa kreveta jako je boli noga i ima velike modrice na butini,na istoj nozi gde je operisana
ja se bojim da nije nesto povredila.......
Draga Tanja,dragi drugari evo prezivela sam......
Malo sam oplakala ali dobro nije bilo strasno.Pocela me hvatati panika i neki strah kada su me uveli u malu operacionu salu ali posto je doktorica divna odma je dosla pored mene na krevetu i rekla mi da se nista ne sekiram.Rekla mi je da ce mi odma dati nesto sedativa.Bila sam budna i gledala,jako,jako me boleo stomak kada su mi radili kolonoskopiju.Gastroskopija nije bila strasna,samo me u jednom momentu poteralo povracati.Posle procedure mi je rekla da je uzela isecak--biopsiju da vidi koji antibiotici je mogu ubiti.mislim helio......
Posle toga sam zaspala kada je sve bilo gotovo.Sin je dosao po mene i odvezo me kuci.Ja sam se tek sada probudila spavala sam skoro 4 sata.....
Eto drugari moji budite mi pozdravljeni....
ps.
mama od kako je pala sa kreveta jako je boli noga i ima velike modrice na butini,na istoj nozi gde je operisana

ja se bojim da nije nesto povredila.......
http://www.youtube.com/watch?v=mKq2_Mz6HMA Ontario evo ti jedna pesmica za opustanje posto si juce stvarno bila junak i svaka ti cast od mene 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 31, 2009 11:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Reanimiran sam u jednoj privatnoj ambulanti u Banja Luci, zatim sam preba;en na hirurgiju, gdje sam bio u komi nekih 6 - 7 dana. Po;eo sam se oporavljati i preba;en sam na kardiologiju u Banja Luci gdje mi je ugradjen trajni defibrilator na lijevoj strani. To je bilo 16.02.2007. godine i od tada nisam imao problema sve do 25.11.2008 kada mi se aktivirao defibrilator i to 11 puta na putu do bolnice (iz cista mira, bez ikakvih prethodnih fizickih aktivnosti). Mene zanima ako mi mozete reci sta bi u stvari mogao biti glavni uzrok svega toga iako su ultrazvuk srca i svi ostali nalazi sasvim u redu?
U2
Tu sam ja Ontario samo se malo muvam okolo ali stalno bacam oko na ovo ovde i cekam da se javnes
Andjelija sigurno sprema ispite pa se zato ne javlja ali eto i nje uskoro cim se ta frka zavrsi.Kazi nam kako ti je mama? Nadam se da je bolje jer to ipak ide sporo i kod drugih.Vidim da ti je muzic ok sto je u svoj ovoj situaciji vrlo bitno.Ako i on nekad padne u krizu nemoj da mu zameras jer nije ni njima lako sa nama ovakvima. Nadam se da oni ovo ne citaju
jer cim ih pohvalimo oni se pokvare
. Javljaj se kad god mozes pa cemo nasu muku podeliti koliko se moze 

Draga Tanja konacno da vas nadem,jer ova razlika u vremenu me izludi.
Ja se spremam raditi,radim drugu smenu....
Mama je juce bila bolje nego prekljuce,kaze manje je boli.Mogu ti reci da me zabrinjavaju ti bolovi.Jedan od lekara je rekao da ona ima osteoporozu sto znaci "rupicaste"kosti,pa nije ni cudo sto je jadna smrskala kuk.
Juce sam svima na poslu pricala o vama,morala sam jer ste mi prijatelji.
Neka znaju koliku dusu imaju Balkanci!
Ljubim vas sve.....
Ja se spremam raditi,radim drugu smenu....
Mama je juce bila bolje nego prekljuce,kaze manje je boli.Mogu ti reci da me zabrinjavaju ti bolovi.Jedan od lekara je rekao da ona ima osteoporozu sto znaci "rupicaste"kosti,pa nije ni cudo sto je jadna smrskala kuk.
Juce sam svima na poslu pricala o vama,morala sam jer ste mi prijatelji.
Neka znaju koliku dusu imaju Balkanci!

Ljubim vas sve.....