aritmija
andjelija a zasto na to ne bi pogledala malo i sa druge strane . Ako je doktor rekao predkancerogeno znaci da nije karcinom i da se mama operisala na vreme sto je najbolja moguca situacija kada vec do toga dodje. Pomisli samo koliko ljudi tako nesto ne otkrije u tako ranom stadijumu. Sto se tice kontrola to mi izgleda bas normalno i ok sa njegove strane i znaci da je odgovoran i da to treba pratiti. Znam da nije lako cekati iz meseca u mesec sta ce biti i kakvi ce biti nalazi ali to je koliko ja znam standardna procedura za sve takve operacije. Vremenom kada se covek navikne na te kontrole to i ne bude bas tako strasno. Moja bliska prijateljica vec nekoliko godina ide redovno na uz i na mamografije i sve je ok tako da ne treba bas sve gledati tako crno. Njoj je otkriven maligni tumor i prosla je sve i svasta pa je ipak sve uredu. Misli pozitivno i zahvali se bogu da je sve dobro proslo a tako ce biti i u buduce.
- andjelija81
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm
Andjelija81,ne mora uopste da znaci da ce se tvojoj mami javiti kada tad! :oPa moja kuma je operisala(i bilo je maligno a tvojoj mai nije)na dojci pre 10 god. i od tada je imala razne operacije i nikada vise nije bilo maligno!Ne mozes tako da razmisljas,ko zna sta se sve krije u bilo kome od nas zdravih.Hvala Bogu pa je njoj otkriveno pre nego sto je bilo sta nastalo!Smiri se i budi vesela sto je sve ok!
Ontario,sta je sa tobom?Kako ti je mama?Gde ste ostali?
Ja sam standardno odlicno
,uvek u zurbi i nemam vremena ni da razmisljam.bas sam zabrinuta zbog predstojece mamine operacije i sada pocinju pregledi i pripreme pa me sve to plasi.Kako ste vi?Pozdrav!
Ontario,sta je sa tobom?Kako ti je mama?Gde ste ostali?
Ja sam standardno odlicno

Dragi moj drugari!
Ja se izvinjavam sto se nisam javljala,radila sam i nisam imala vremena biti na kompjuteru.
Draga Tanja,ti zaista imas prave reci u pravom momentu i hvala ti za to.Ja sam odusevljena sa tvojim napredkom i nacinom na koji si se izvukla iz ovog psihickog stanja.Imala si pomoc psihoterapeuta,ja ovde nemam ni to jer to jako,jako puno kosta i odlucila sam da se sama pozabavim sa tim mada sam opet na pocetku.Jako sam depresivna zbog napada koji je bio neki dan,zbog maminog stanja,zbog svega.......
Zena sto cuva mamu,kaze da je mama ne slusa i da sam ustaje nocu do wc-a.......a njoj je jadnoj zao da je budi dok spava.
Niko mi majku ne razume,svi samo nesto kritikuju,niko joj ne moze biti kao ja.Ja ne megu da odem,ne mogu se ni zamisliti u avionu,pa onda znas kako mi je.Tuzna sam jer sam videla i citala da je ustvari KLAUSTOFOBIJA ne izleciva.Da je let avionom kratak,pa jos da se usudim ali prekookeanski traje 8 sati.To je ipak dug let i naravno u slucaju necega NEMA gde da se sleti.Znas i razumes me,u klopci sam
:cry
Osecam se bespomocno,uzasno tesko!
Misli su mi stalno sa majkom!Juce sam prije posla usnula san,da mi je ispao zub i odma sam zvala majku ali je ona spavala pa je ta zena nije budila.Otisla sam posle na posao.
Juce me citav dan nesto trese,kao da cu svakok momenta dobiti napad,prestati disati i ostalo.Na trenutke malo zaboravim na poslu i onda opet.Veceras radim nocnu.......
Draga Majo sve ce biti u najboljem redu nemoj da se sekiras prije vremena.Budi jaka kao i do sada jer ti to mozes
ja verujem u tebe!
Sretna sam pa vidim da si dobro samo tako i ostani,budi puna optimizma.
Andelija draga,pa sa majkom ti je sve uredu,Hvala Dragom Bogu pa je operisana na vreme.Naravno da se sve mora pratiti,zamisli mene ja imam fibro adenom u levoj dojci i niko nece da me posalje na dalje pretrage.Kada sam otisla u jednu bolnicu da vidim specijalistu za stomak,poceli smo da pricamo i ja sam joj rekla.Ona me sada salje u svoju bolnicu na ponovni ultrazvuk i dojke i tiroidne gde imam 2 ciste.
Ja cu imati 40 godina u Martu.......i meni nije svejedno jer imam decu.
Zato nemoj da se brines sve ce biti uredu i sve je uredu.
Budi pozitivna!
Ljubi vas sve Ontario
Ja se izvinjavam sto se nisam javljala,radila sam i nisam imala vremena biti na kompjuteru.
Draga Tanja,ti zaista imas prave reci u pravom momentu i hvala ti za to.Ja sam odusevljena sa tvojim napredkom i nacinom na koji si se izvukla iz ovog psihickog stanja.Imala si pomoc psihoterapeuta,ja ovde nemam ni to jer to jako,jako puno kosta i odlucila sam da se sama pozabavim sa tim mada sam opet na pocetku.Jako sam depresivna zbog napada koji je bio neki dan,zbog maminog stanja,zbog svega.......
Zena sto cuva mamu,kaze da je mama ne slusa i da sam ustaje nocu do wc-a.......a njoj je jadnoj zao da je budi dok spava.
Niko mi majku ne razume,svi samo nesto kritikuju,niko joj ne moze biti kao ja.Ja ne megu da odem,ne mogu se ni zamisliti u avionu,pa onda znas kako mi je.Tuzna sam jer sam videla i citala da je ustvari KLAUSTOFOBIJA ne izleciva.Da je let avionom kratak,pa jos da se usudim ali prekookeanski traje 8 sati.To je ipak dug let i naravno u slucaju necega NEMA gde da se sleti.Znas i razumes me,u klopci sam

Osecam se bespomocno,uzasno tesko!
Misli su mi stalno sa majkom!Juce sam prije posla usnula san,da mi je ispao zub i odma sam zvala majku ali je ona spavala pa je ta zena nije budila.Otisla sam posle na posao.
Juce me citav dan nesto trese,kao da cu svakok momenta dobiti napad,prestati disati i ostalo.Na trenutke malo zaboravim na poslu i onda opet.Veceras radim nocnu.......
Draga Majo sve ce biti u najboljem redu nemoj da se sekiras prije vremena.Budi jaka kao i do sada jer ti to mozes

Sretna sam pa vidim da si dobro samo tako i ostani,budi puna optimizma.
Andelija draga,pa sa majkom ti je sve uredu,Hvala Dragom Bogu pa je operisana na vreme.Naravno da se sve mora pratiti,zamisli mene ja imam fibro adenom u levoj dojci i niko nece da me posalje na dalje pretrage.Kada sam otisla u jednu bolnicu da vidim specijalistu za stomak,poceli smo da pricamo i ja sam joj rekla.Ona me sada salje u svoju bolnicu na ponovni ultrazvuk i dojke i tiroidne gde imam 2 ciste.
Ja cu imati 40 godina u Martu.......i meni nije svejedno jer imam decu.
Zato nemoj da se brines sve ce biti uredu i sve je uredu.
Budi pozitivna!
Ljubi vas sve Ontario
Ontario drago mi je da si se javila jer smo mi ovde vec digli uzbunu kao sto vidis.Znam da ti je tesko kad pogledas sve ovo sto ti se desava ali isto tako i znam da nemas izbora nego da krenes dalje i na bolje. Timas mnogo veci motv za tu borbu nego sto sam ja ikada imala jer naravno imas decu. Znaci znas zasto se boris i vidis neki svoj cilj. Ja sam samo 3 meseca starija od tebe a nemam nista od toga i opet ne odustajem i borim se. Tako ces i ti. Ovo sto ti se sada desava je samo trenutna faza u svoj toj tvojoj borbi i mislim da ti sve ovo vidis crnje nego sto jeste. Stani malo na loptu, razmisli polako o svemu ili mozda cak i nemoj niocemu razmisljati jedno vreme. Sve to u glavi malo legne i samo od sebe. Sto se tice mame probaj da sto vise mozes razgovaras sa njom i budi sto vedrija u tim razgovorima jer to nju jedino sad moze da digne. Ona je sigurno bolje cim moze da ustane sama a to sto se ti brines da ce tako ustajuci mozda pasti i da ce se nesto desiti jednostavno zaboravi. Ne vredi nekad previse mozgati o tome sta bi bilo kad bi bilo. I moji su na par kilometara od mene pa opet ne mogu da ih kontrolisem sta rade a veruj mi sto su stariji sve vise gluposti prave. Misle da mogu i ono sto ni u mladosti nisu mogli. Probaj malo da se smiris, bar malo i kad ti je tesko i kad te uhvati frka ti se nama javi ako nista bar je lakse kad imas kome da kazes. Nemoj da te cekamo sto godina opet bar posalji smajlic da znamo da si dobro.
ja bih samo htio da vas sve pozdravim,a posebno ontario,andjeliju,majabgd,..izvinjavam se ako sam koga ispustio,.-čitao sam na brzinu šta vam se izdešavalo,..žao mi je ali,eto drago mi je i da pročitam koliko ste jake osobe,..ja sam veoma zauzet svim i svačim,,ne kažem da sam nešto ekstra ali nisam ni previše loše,.uglavnom veliki pozdrav za sviju
,pa kada budem imao više vremena da se detaljnije ispričamo!
p.s. nisam vas zaboravio

p.s. nisam vas zaboravio

Prijatelji moj dragi!
Tanja drugarice moja.stvarno ti hvala na lepim recima i na podrsci.Mnogo mi znaci veruj mi jer kao sto mozes predpostaviti sama,nemam sa kim da pricam jer muz kada mu se prica ona je dobro,a kada ne onda cuti.Veoma velika sebicnost,izbegavam da tu rec upotrebim ali je tako.Samo misli kako je njemu i bas nista mene ne ferma.S obzirom da je na bolovanju vise od godine dana oduzeli su mu dozvolu privremeno zbog jednih tableta koje je pio i koje su mu pravile halucinacije.E sada da bi je dobio nazad mora doktor napisati njegovo stanje i poslati njima.Prvi puta je poslao i trazili su jos informacija.Prosle nedelje mu je obecao lekar da ce posati opet.
Danas je saznao da nije poslao jos i to je RAZLOG da samnom ne prica citav dan.Stalno cuti i kada sam ga pitala zasto,samo je rekao ostavi me na miru.Zbog dozvole ne moze da radi jer mu je posao vezan za nju.......
Ja mogu razumeti da je kod kuce 24 sata,ne moze ici nigde ako ga ja ne odvezem,mogu razumeti da je godina dana puno ali NE MOGU razumeti zasto se tako ponasa prema meni.Sta sam mu ja radila???????
Decu ne zelim opterecivati mojim problemima i hvala vam svima pa vas imam za prijatelje.Dobro je jer radim pa malo zaboravim na sve,pricam sa ljudima i to mi puno znaci.Tako punim svoje baterije jer svaki dan dodemo u situaciju da se nasmijemo.Trebalo je dugo vremena da me prihvate i cini mi se da izbora nisu imali.Puno sam sretnija na poslu nego prije.
Pa gde si "burazeru"sto se slabo javljas?
Ja sam mislila da nam neces vise pisati,bas si me obradovao!
Dobro je pa si zauzet,to znaci da ti je mnogo bolje.
Javi se ponekad
Neshar kako si,gde si?
Majo,Andelija........Iva......drugari moji gde ste???
Ja odoh u nocnu,a vama zelim laku noc,lepo spavajte i sanjajte.
Voli vas Ontario
Tanja drugarice moja.stvarno ti hvala na lepim recima i na podrsci.Mnogo mi znaci veruj mi jer kao sto mozes predpostaviti sama,nemam sa kim da pricam jer muz kada mu se prica ona je dobro,a kada ne onda cuti.Veoma velika sebicnost,izbegavam da tu rec upotrebim ali je tako.Samo misli kako je njemu i bas nista mene ne ferma.S obzirom da je na bolovanju vise od godine dana oduzeli su mu dozvolu privremeno zbog jednih tableta koje je pio i koje su mu pravile halucinacije.E sada da bi je dobio nazad mora doktor napisati njegovo stanje i poslati njima.Prvi puta je poslao i trazili su jos informacija.Prosle nedelje mu je obecao lekar da ce posati opet.
Danas je saznao da nije poslao jos i to je RAZLOG da samnom ne prica citav dan.Stalno cuti i kada sam ga pitala zasto,samo je rekao ostavi me na miru.Zbog dozvole ne moze da radi jer mu je posao vezan za nju.......
Ja mogu razumeti da je kod kuce 24 sata,ne moze ici nigde ako ga ja ne odvezem,mogu razumeti da je godina dana puno ali NE MOGU razumeti zasto se tako ponasa prema meni.Sta sam mu ja radila???????
Decu ne zelim opterecivati mojim problemima i hvala vam svima pa vas imam za prijatelje.Dobro je jer radim pa malo zaboravim na sve,pricam sa ljudima i to mi puno znaci.Tako punim svoje baterije jer svaki dan dodemo u situaciju da se nasmijemo.Trebalo je dugo vremena da me prihvate i cini mi se da izbora nisu imali.Puno sam sretnija na poslu nego prije.
Pa gde si "burazeru"sto se slabo javljas?
Ja sam mislila da nam neces vise pisati,bas si me obradovao!
Dobro je pa si zauzet,to znaci da ti je mnogo bolje.
Javi se ponekad

Neshar kako si,gde si?
Majo,Andelija........Iva......drugari moji gde ste???
Ja odoh u nocnu,a vama zelim laku noc,lepo spavajte i sanjajte.
Voli vas Ontario
- andjelija81
- Aktivan član
Drugari moji dragi,
Ja sam vam ovih dana uzasno napeta i umorna zbog ispita. Juce sam imala jedan, sutra drugi, u ponedeljak treci. . .pa jos dva sledece nedelje
Ne znam sta cu da radim jer uvek sebi postavljam prevelike ciljeve, pa posle hocu da poludim sto ne mogu da stignem da ostvarim sve sto sam planirala. A kriva sam i ja dosta, jer se lose organizujem, pa posle sebi napravim haos i paniku. Samo da sve prodje, da se zavrsi. . vise me uopste nije briga kako cu proci, samo da se sve zavrsi sto pre!!
Mama je jutros otisla u bolnicu da zakaze taj ultra zvuk za april. Dobro se oseca, jedino sto stalno pipka i zagleda dojku i govori kako je drugacija. Istina je da ruzno izgleda
ali mislim da je to sada u ovom trenutku potpuno nebitno. Daj Boze samo da sve bude u redu. Ali shvatam i ja nju, tesko sve to podnosi psihicki.
Jasensky, bas lepo sto si se javio. Nadam se da si dobro.
Pisi kad mozes.
Ontario, tvoj muz se povukao ka unutra i sam se posvetio sebi i prekopavanju po svojim osecanjima i tome kako se on oseca. Znam da to moze da povredjue, takav je bio i moj momak. A to nije UOPSTE dobro!!!! Treba da prestanemo da brinemo o sebi, da nas pomisao na svoje "dragoceno" zdravlje ne opterecuje, da brinemo o drugima, da se sekiramo za bliznje, da pomazemo projateljima.. . u tome je prava radosta zivljenja!!!! A ne u tome da budemo zatvoreni u sebe i prekopavamo po svojim osecanjima. To vodi u sebicnost, kao sto si rekla. I JAKO je lose da neko bude non stop u kuci, cak i par dana (bar se ja lose osecam), a kamoli godinu dana. Ja bih njega drugacije lecila, nekom radnom terapijom, a ne da lezi u krevetu kao bolesnik. Izvini sto ti ovako pisem, ali ti znas da sam ja uvek iskrena. Nije ni tebi lako ni sa tolikim svojim problemima, a kamoli da jos on bude takav. Malo probaj da ga podiognes, da ga zaposlis nekako, da se otrgne. .
Tanja je nasa dobra vila
Uvek zna sta da kaze i u kom trenutku.
Hvala vam svima, dragi moji prijatelji, jako mi puno znaci ovaj forum. Sta je sa ostalima, izgleda da su nas neki napustili. Hvala Bogu na tome, znaci da su dobro!!
Ljubi vas sve vasa Andjelija
Ja sam vam ovih dana uzasno napeta i umorna zbog ispita. Juce sam imala jedan, sutra drugi, u ponedeljak treci. . .pa jos dva sledece nedelje

Mama je jutros otisla u bolnicu da zakaze taj ultra zvuk za april. Dobro se oseca, jedino sto stalno pipka i zagleda dojku i govori kako je drugacija. Istina je da ruzno izgleda

Ontario, tvoj muz se povukao ka unutra i sam se posvetio sebi i prekopavanju po svojim osecanjima i tome kako se on oseca. Znam da to moze da povredjue, takav je bio i moj momak. A to nije UOPSTE dobro!!!! Treba da prestanemo da brinemo o sebi, da nas pomisao na svoje "dragoceno" zdravlje ne opterecuje, da brinemo o drugima, da se sekiramo za bliznje, da pomazemo projateljima.. . u tome je prava radosta zivljenja!!!! A ne u tome da budemo zatvoreni u sebe i prekopavamo po svojim osecanjima. To vodi u sebicnost, kao sto si rekla. I JAKO je lose da neko bude non stop u kuci, cak i par dana (bar se ja lose osecam), a kamoli godinu dana. Ja bih njega drugacije lecila, nekom radnom terapijom, a ne da lezi u krevetu kao bolesnik. Izvini sto ti ovako pisem, ali ti znas da sam ja uvek iskrena. Nije ni tebi lako ni sa tolikim svojim problemima, a kamoli da jos on bude takav. Malo probaj da ga podiognes, da ga zaposlis nekako, da se otrgne. .
Tanja je nasa dobra vila

Hvala vam svima, dragi moji prijatelji, jako mi puno znaci ovaj forum. Sta je sa ostalima, izgleda da su nas neki napustili. Hvala Bogu na tome, znaci da su dobro!!

- andjelija81
- Aktivan član
Drugari moji dragi,
Ne znam sta cu da radim jer uvek sebi postavljam prevelike ciljeve, pa posle hocu da poludim sto ne mogu da stignem da ostvarim sve sto sam planirala. A kriva sam i ja dosta, jer se lose organizujem, pa posle sebi napravim haos i paniku. Samo da sve prodje, da se zavrsi. . vise me uopste nije briga kako cu proci, samo da se sve zavrsi sto pre!!
ali mislim da je to sada u ovom trenutku potpuno nebitno. Daj Boze samo da sve bude u redu. Ali shvatam i ja nju, tesko sve to podnosi psihicki.
Pisi kad mozes.
Tanja je nasa dobra vila
Uvek zna sta da kaze i u kom trenutku.

Tanja je nasa dobra vila

- andjelija81
- Aktivan član
Pozdrav Andelija,hvala ti sto si mi se javila.
Sve ja to znam sta ti meni pricas ali kada bih ja tako gde bi zavrsili.
Niko nikome nije kriv za probleme,treba imati razumevanje zar ne
?
Ja znam da je njemu tesko kod kuce ali i ja sam provela 6 godina u kuci,nisam mogla raditi zbog toga jer su mi deca bila mala i cerka je imala asmu.On je radio i nije me razumeo veruj mi........govorio mi je ne sekiraj se radices.Sada zna kako je........
On ne moze nista raditi dokle god je na bolovanju.Nadam se da ce poceti uskoro raditi e tada ce mi biti neobicno jer sam navikla na njega vise od godinu dana.
Samo podrzavaj majku,sve ce biti uredu.Mozda je i bolje sto si sada zauzeta jer u protivnom samo bi nesto razmisljala i to negativno.Kada si preokupirana sa skolom manje mislis o drugim stvarima.
Moras sebi postaviti limit,dati vreme jer nista se ne moze prekonoci.
Mlada si i ti najbolje znas kako ces uskladiti skolu i izlaske i provode.
Uvek imaj vremena za majku........eto ja ti kao pametujem,ali veruj mi govorim ti iz dobre namere.
Tanja gde si mi drugarice,bas mi nedostajes
Majooooooooo kako si mi,gde si?
Neshar sto se ne javljas vise
Jesensky,svrati ponekad da nas "obides"........
Laku vam noc
Sve ja to znam sta ti meni pricas ali kada bih ja tako gde bi zavrsili.
Niko nikome nije kriv za probleme,treba imati razumevanje zar ne

Ja znam da je njemu tesko kod kuce ali i ja sam provela 6 godina u kuci,nisam mogla raditi zbog toga jer su mi deca bila mala i cerka je imala asmu.On je radio i nije me razumeo veruj mi........govorio mi je ne sekiraj se radices.Sada zna kako je........
On ne moze nista raditi dokle god je na bolovanju.Nadam se da ce poceti uskoro raditi e tada ce mi biti neobicno jer sam navikla na njega vise od godinu dana.
Samo podrzavaj majku,sve ce biti uredu.Mozda je i bolje sto si sada zauzeta jer u protivnom samo bi nesto razmisljala i to negativno.Kada si preokupirana sa skolom manje mislis o drugim stvarima.
Moras sebi postaviti limit,dati vreme jer nista se ne moze prekonoci.
Mlada si i ti najbolje znas kako ces uskladiti skolu i izlaske i provode.
Uvek imaj vremena za majku........eto ja ti kao pametujem,ali veruj mi govorim ti iz dobre namere.
Tanja gde si mi drugarice,bas mi nedostajes

Majooooooooo kako si mi,gde si?
Neshar sto se ne javljas vise

Jesensky,svrati ponekad da nas "obides"........
Laku vam noc
Drugari moji pozdrav!
Tanja drago mi je pa si se javila makar na kratko
Pricala sam sa majkom jutors na telefon.Pala je u tok noci juce sa kreveta.Udarila se samo nece da mi kaze da je boli.Navodno ta zena kaze da je pala na levu stranu koja je zdrava.Kaze mi da je ona spavala i da je probudila mala kada je uzdisala.Kaze da se sama popela na krevet.
Prije dva dana je jako puno odala po stanu,citav dan i to me kao raduje.
Ova zena je divna,mama se toliko hvali na nju i bas mi je milo.
Hvalim te Boze na nebesima!
Mala je juce proslavljala rodenad sa prijateljicama.Za Svetog Savu je napunila 13 godina.Sve je lepo proslo,jako je sretna jer su joj prijateljice bile.Ja i muz smo lepo otisli kupili kafu i na jezero parkirali auto i pricali.Vidim da mu je tesko,hvala Andelija bila si upravu.Nekada sam toliko preokupirana svojm problemima,trazim razumevanje a to trazi i on sigurno.Svako voli da ga neko razume i bude mu rame za plakanje.
On je drugi tip,ja sam pricljiva i kada mi je tesko i ne mogu se zatvoriti u sebe.
Poljubac
Tanja drago mi je pa si se javila makar na kratko

Pricala sam sa majkom jutors na telefon.Pala je u tok noci juce sa kreveta.Udarila se samo nece da mi kaze da je boli.Navodno ta zena kaze da je pala na levu stranu koja je zdrava.Kaze mi da je ona spavala i da je probudila mala kada je uzdisala.Kaze da se sama popela na krevet.
Prije dva dana je jako puno odala po stanu,citav dan i to me kao raduje.
Ova zena je divna,mama se toliko hvali na nju i bas mi je milo.
Hvalim te Boze na nebesima!
Mala je juce proslavljala rodenad sa prijateljicama.Za Svetog Savu je napunila 13 godina.Sve je lepo proslo,jako je sretna jer su joj prijateljice bile.Ja i muz smo lepo otisli kupili kafu i na jezero parkirali auto i pricali.Vidim da mu je tesko,hvala Andelija bila si upravu.Nekada sam toliko preokupirana svojm problemima,trazim razumevanje a to trazi i on sigurno.Svako voli da ga neko razume i bude mu rame za plakanje.
On je drugi tip,ja sam pricljiva i kada mi je tesko i ne mogu se zatvoriti u sebe.
Poljubac