Draga Andelija,ja zaista nisam nikada cula da se zbog toga mora odloziti operacija.Radila sam ovde u operacionim salama,ne znam ja to prvi puta cujem.Ja mislim da ce sve biti onako kako su planirali i da ce sve proci u najboljem redu.Nemoj da budes tuzna molim te,vidis imas tetku pored sebe.
Moras biti jaka,zivot je pred tobom znam da ti je tesko ali ONA ce biti dobro.
Vidis draga mnogi se operisu nije ti majka jedina.Sutra ti ne bi bilo lose da popijes jednan mali apaurin prije operacije,samo da se malo opustis.
Javi se ako budes mogla navece da znam da si dobro i ti i majka!
Draga Majo,veoma si jaka osoba vidi se kroz tvoja pisma,bas mi je drago pa mozes da budes uz nas.Vidis ja imam svasta u mom zivotu,osecam da sam izneverila majku i da sam joj okrenula leda,a nisam zelela.
Ostala sam bespomocna,ovde su mi deca,tamo majka,niti tamo-niti ovde,nisam veruj mi ni na nebu ni na zemlji,nego mislima lutam.
Unutra se jedem u sebi,ko da me razume i kome da kazem kako mi je......
Majka nece da dode kod mene,kaze bolesna je i hoce tamo da umre,ja ovde imam porodicu,svoju decu i muza,dece su mi jos u uzrastu gde me trebaju a niti bih mogla da ih ostavim i odem majci.
Da se svi vratimo sta cemo jesti,gde cu naci posao,sta ce biti sa decom,mala ne zna nasi da prica,ovde su odrasli,idu u skolu........vidis kako sam mentalno rastresena.Sta i kako i dokle cu ne znam jedino se uzdam u Boziju pomoc jer mi je odluku tesko doneti,a i ovako tesko ziveti.
Pozdrav Liqsxa,nisi sama mnogima je tako i nemoj da se predajes.
Niko ti ne moze pomoci nego ti sama sebi i dok god te reci NE SHVATIS ozbiljno bice ti tako.Moras prestati MERITI puls svaki cas,moras pustiti ZIVOTU DA TECE,moras se POMIRITI SA SUDBINOM jer SVAKO ima svoj sudnji dan.MORAS VEROVATI U GOSPODA,moras znati da cemo svi umreti neko prije neko kasnije i da MI NIKO NE MOZEMO znati niti spreciti taj dan.Nemoj da ti zivot prode uzaludno,nemoj da ti godine prolaze kao meni vec dve U TRAZENJU odgovora jer ga NIKADA NECES NACI.Imas decu pored sebe,kazes da si sretna mada kod tebe nesto nedostaje.Ne znam sta niti je to sada vazno,samo je bitno da SHVATIS da od NIKOGA neces dobiti podrsku koju ti zelis jer NIKO NE ZNA KAKO TI JE.
Naravno.........samo mi na ovom forumu jer imamo i jer smo imali istih problema.
Ne kloni duhom,zbog TE DECE!
Ti im trebas i oni ti nikada nece okrenuti leda.
Nikada vise nemoj reci----ubicu se---jer si duzna ZIVETI zbog te dece!
Treba ostati heroj do kraja i boroti se sa ovom zivotom koji nije lak,a ne biti kukavica i otici sa ovoga sveta,a iza sebe ostaviti sirocice.
Glavu gore,trgni se malo,jos si ziva,neces umreti kada ti hoces NEGO KADA TI JE SUDBINA.
Pisi kada ti je tesko,imas nas na forumu vidis koliko je velikodusnih ljudi ovde i koliko smo svi jedni uz druge.Treba ti prijatelj koji ce ti sve reci,a ne onaj koji ce se sazaliti na tebe i biti dobar sa tobom jer se sazalio.Tebi ne teba neko ko ce te maziti nego ko ce te recima PROBUDITI.
Pozdrav svima